AgusiaP Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='ranias']a taka mała podpowiedź....:roll:[/QUOTE] Ja nie mogłam się od soboty zalogować na Dogo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Co to za plan ?piszcie szybciutko:lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Nie powiem wam:eviltong: czekajcie do jutra;) Quote
Marinka Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='AgusiaP']Ja nie mogłam się od soboty zalogować na Dogo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Co to za plan ?piszcie szybciutko:lol:[/QUOTE] Ja próbowałam zalogować się od 15:00...dopiero teraz mi się udało:( Wioluś będziemy czekać :)...choć przyznam...ciężko będzie/ Jak Twoja podróż? Quote
Wiola&Miłosz Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ano dluuuuga byla:) Dluga i meczaca dupiszcze bowiem mi zdretwialo opd tego siedzenia dlatego zostalismy dodatkowa noc w hotelu:cool3: ekhem... A tak na Marginesie mam zdjecia pociech Marysi;) Tylko Jutro sie tym zajme;) Dzisiaj wpadlam rozliczyc bazaro moje i tyle Milosz juz Mnie goni;) Oczywiscie juz nie dzisiaj ale musze zadzwonic do Marysi i podziekowac za wsio:) Powinien byc taki watek z podziekowaniami;) widzialam twojego Latka i puszka Puszek Mnie wyjatkowo polubil;) Quote
Aimez_moi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Marinka']Ja próbowałam zalogować się od 15:00...dopiero teraz mi się udało:( Wioluś będziemy czekać :)...choć przyznam...ciężko będzie/ Jak Twoja podróż?[/QUOTE] Marinka pod logowaniem jest napis zapamietaj mnie..... wcisnij to i wtedy sprobuj....... Quote
Wiola&Miłosz Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 No wiec tak:) Wujek Milosz wlasnie produkuje ulotki. Dzisiaj jak zdazymy odebrac wyslemy do wszystkich wiekszych miast do zaprzyjaznionych gabinetow weterynaryjnych i porozwieszamy w gabinetach:) Quote
Marinka Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']No wiec tak:) Wujek Milosz wlasnie produkuje ulotki. Dzisiaj jak zdazymy odebrac wyslemy do wszystkich wiekszych miast do zaprzyjaznionych gabinetow weterynaryjnych i porozwieszamy w gabinetach:)[/QUOTE] To dużo lepsze niż płatne ogłoszenia w prasie :) Dzięki Miłosz :) Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Super pomysla......oby przyniosly skutek......:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Mam nadzieje ze cokolwiek zadzwoni:lol: No ale zawsze to jakis pomysl jest:) Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Mam nadzieje ze cokolwiek zadzwoni:lol: No ale zawsze to jakis pomysl jest:)[/QUOTE] Pewnie.....:) fajowy zreszta.....:) Quote
Marinka Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [CENTER][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na XII już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]fanty [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]ofiarowała nasza kochana ranias i [SIZE=5]tym razem również Aimez_moi[/SIZE] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]:loveu: [B][I][COLOR=#ff0000]Tradycyjnie jest również NAGRODA dla Najlepszego Klienta :smile: Znajdziecie tu coś dla Pań, Panów i Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile: [/COLOR][/I][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238674-XII-edycja-z-nagrod%C4%85%21Dla-PA%C5%83-PAN%C3%93W-Dzieci-%C5%81asuch%C3%B3w-05-02-g-21-ZAPRASZAMY%21?p=20276784#post20276784"][B]TUTAJ[/B][/URL] [IMG]http://www.ludolettre.qc.ca/apprenants/cchenard/img34.gif[/IMG] [IMG]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTOmliPVRdrU9X6ffmik2coRWPKr-HIijtdlmlNAqetrqmIxKJsDw[/IMG] Także dla Argo :) [/CENTER] Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Lece podrzucac.....jak ktos lubi galaretke to polecam.....turecka malinowa z czekolada mleczna......:):) Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Kurde ide zajrzec;)[/QUOTE] Zajrzyj......:) moze Ci sie cos zachce.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ogorkow kiszonych mi sie chce:placz: albo kapusty:placz: Quote
AgusiaP Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']No wiec tak:) Wujek Milosz wlasnie produkuje ulotki. Dzisiaj jak zdazymy odebrac wyslemy do wszystkich wiekszych miast do zaprzyjaznionych gabinetow weterynaryjnych i porozwieszamy w gabinetach:)[/QUOTE] to super pomysł:multi: Quote
handzia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Ogorkow kiszonych mi sie chce:placz: albo kapusty:placz:[/QUOTE] Oj, to chyba synek będzie :cool3: Mi się chciało budyniu i córka wyszła :evil_lol: malinowego albo orzechowego...bleee Quote
ranias Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='AgusiaP']to super pomysł:multi:[/QUOTE] trzymam kciuki,żeby się udało.... Quote
Aimez_moi Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Argulek......:) wszyscy trzymamy kciuki za Twoj domek.....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='handzia']Oj, to chyba synek będzie :cool3: Mi się chciało budyniu i córka wyszła :evil_lol: malinowego albo orzechowego...bleee[/QUOTE] Jesli lekarz nie walnal babola bedzie corka;) Plakaty wyslane;) Quote
handzia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Jesli lekarz nie walnal babola bedzie corka;) Plakaty wyslane;)[/QUOTE] Skoro miałaby się wdać w mamusię, to się nie dziwię, że na kapustę i ogórki masz smaka :evil_lol: ostra babka będzie pewnie :lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 oj tam oj tam:roll: Za to jak sie wda w tate to bedzie oaza spokoju:) Quote
Recommended Posts