Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']a taka mała podpowiedź....:roll:[/QUOTE]

Ja nie mogłam się od soboty zalogować na Dogo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Co to za plan ?piszcie szybciutko:lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja nie mogłam się od soboty zalogować na Dogo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Co to za plan ?piszcie szybciutko:lol:[/QUOTE]

Ja próbowałam zalogować się od 15:00...dopiero teraz mi się udało:(

Wioluś będziemy czekać :)...choć przyznam...ciężko będzie/

Jak Twoja podróż?

Posted

Ano dluuuuga byla:) Dluga i meczaca dupiszcze bowiem mi zdretwialo opd tego siedzenia dlatego zostalismy dodatkowa noc w hotelu:cool3: ekhem...

A tak na Marginesie mam zdjecia pociech Marysi;) Tylko Jutro sie tym zajme;)
Dzisiaj wpadlam rozliczyc bazaro moje i tyle Milosz juz Mnie goni;)

Oczywiscie juz nie dzisiaj ale musze zadzwonic do Marysi i podziekowac za wsio:)
Powinien byc taki watek z podziekowaniami;) widzialam twojego Latka i puszka
Puszek Mnie wyjatkowo polubil;)

Posted

[quote name='Marinka']Ja próbowałam zalogować się od 15:00...dopiero teraz mi się udało:(

Wioluś będziemy czekać :)...choć przyznam...ciężko będzie/

Jak Twoja podróż?[/QUOTE]

Marinka pod logowaniem jest napis zapamietaj mnie..... wcisnij to i wtedy sprobuj.......

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']No wiec tak:) Wujek Milosz wlasnie produkuje ulotki. Dzisiaj jak zdazymy odebrac
wyslemy do wszystkich wiekszych miast do zaprzyjaznionych gabinetow weterynaryjnych i porozwieszamy w gabinetach:)[/QUOTE]

To dużo lepsze niż płatne ogłoszenia w prasie :)
Dzięki Miłosz :)

Posted

[CENTER][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na XII już edycję
Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]fanty [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]ofiarowała nasza kochana ranias i [SIZE=5]tym razem również Aimez_moi[/SIZE] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]:loveu:
[B][I][COLOR=#ff0000]Tradycyjnie jest również NAGRODA dla Najlepszego Klienta :smile:

Znajdziecie tu coś dla Pań, Panów i Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile:

[/COLOR][/I][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238674-XII-edycja-z-nagrod%C4%85%21Dla-PA%C5%83-PAN%C3%93W-Dzieci-%C5%81asuch%C3%B3w-05-02-g-21-ZAPRASZAMY%21?p=20276784#post20276784"][B]TUTAJ[/B][/URL]

[IMG]http://www.ludolettre.qc.ca/apprenants/cchenard/img34.gif[/IMG]

[IMG]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTOmliPVRdrU9X6ffmik2coRWPKr-HIijtdlmlNAqetrqmIxKJsDw[/IMG]

Także dla Argo :)
[/CENTER]

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']No wiec tak:) Wujek Milosz wlasnie produkuje ulotki. Dzisiaj jak zdazymy odebrac
wyslemy do wszystkich wiekszych miast do zaprzyjaznionych gabinetow weterynaryjnych i porozwieszamy w gabinetach:)[/QUOTE]

to super pomysł:multi:

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Ogorkow kiszonych mi sie chce:placz: albo kapusty:placz:[/QUOTE]
Oj, to chyba synek będzie :cool3: Mi się chciało budyniu i córka wyszła :evil_lol: malinowego albo orzechowego...bleee

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Jesli lekarz nie walnal babola bedzie corka;)

Plakaty wyslane;)[/QUOTE]
Skoro miałaby się wdać w mamusię, to się nie dziwię, że na kapustę i ogórki masz smaka :evil_lol: ostra babka będzie pewnie :lol: