Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Jezu jaka ja okropna na tych fotach .....Ale Argo mnie kocha :eviltong:[/QUOTE]
Dla mnie wyglądasz przepięknie :) Dlatego wstawiłam, a jutro jeszcze więcej wstawię :evil_lol:

Posted

[quote name='handzia']Dla mnie wyglądasz przepięknie :) Dlatego wstawiłam, a jutro jeszcze więcej wstawię :evil_lol:[/QUOTE]

popieram!
przepięknie, zwłaszcza w tej różowej bluzeczce ( podziwiałam już na wątku Rudzika - Misia )

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ja nie wiem czy Tluscioszek jest taki przytulasny jak Argo......:):)[/QUOTE]

Do mnie nigdy się nie przytulał jak Arguś...ale on pewnie kocha raniaska :)

Posted

[quote name='Marinka']Jutro nie będzie mnie na dogo, bo wiozę Majeczkę do domu :)[/QUOTE]

to przed Wami kawał drogi, dojedźcie szczęśliwie:lol:

Posted

[quote name='Iljova']Jaka burza ... gdzie ...???[/QUOTE]

u nas się kotłowasiło od południa, tak bardziej straszyło, ale prądu co chwilę nie było na mojej ulicy....

Posted

U mnie jest super w nocy była burza aż do wczesnych godzin porannych i lało potwornie ok. 7 już nie było deszczu a teraz wyszło słońce ... tak lubię bo jest wspaniałe powietrze :-)
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-UkpPwocWESI/T6OwtkJwXtI/AAAAAAAAJT8/SnWz6Vp2US4/s288/129089339-Pi-tek.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Aimez_moi']U mnie takze przeleciala burza i wszystko juz wyschlo.......[/QUOTE]

to pewnie ta burza , co od nas poleciała ;)
pioruny tak waliły, że Róża uciekła do sąsiada za płot ( ona po płotach jak małpka chodzi).... na szczęście zawołana wróciła :)

podaję wplaty dla Argusia i Marcelka:

40,- ranias za V (02.05.)
20,- Wojtuś za III i IV (30.04.)
50,- Marta Anna M. z Celestynowa (30.04.)
50,- AIMEZ_MOI (30.04.)