Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Jakiś niemrawy taki jest .....Boze ile ten pies jeszcze się musi nacierpieć .... karmiłam go z ręki bo nie bardzo chciał ...[/QUOTE]

Argulku nie poddawaj się...zwalcz to choróbsko :(

Posted

[quote name='Iljova']Ok. :-) nie ma sprawy ;-) Tobie życzę wspaniałej podróży jutro, bo jutro jedziesz prawda ?[/QUOTE]

Prawda...... dluga podroz niestety......
Argo......mam nadzieje, ze jestes juz bez kolnierza......:)

Posted

[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6337/argot.jpg[/IMG]

Anita, dzięki:) Fajne zdjęcie:) Wklejam na fb :)

[B]Mam prośbę...zrobiłabyś Argo profesjonalny banerek?[/B]

Posted

A czy Wy kochane widzicie jak ładnie się sprzedają cegiełki na leczenie Argusia.Marinka, dzięki za wsparcie naszego bohatera , dziewczyny z Szydłowca też kochane,że o nim pamiętają :loveu:

Posted

[quote name='ranias']A czy Wy kochane widzicie jak ładnie się sprzedają cegiełki na leczenie Argusia.Marinka, dzięki za wsparcie naszego bohatera , dziewczyny z Szydłowca też kochane,że o nim pamiętają :loveu:[/QUOTE]

I jeszcze jedna dobra wiadomość p. Zofia Czerwińska:loveu:, aktorka Teatru Syrena, słynna pani Zosia z serialu Czterdziestolatek na fb napisała, że w sobotę wpłaci 200 złotych :):multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Iljova']Jasne że widzę cały czas udostępniam też na FB i mam takie życzenie:
[B]Życzę sobie żeby wszystkie cegiełki dla Argusia się sprzedały[/B] :-)[/QUOTE]

[B]Amen[/B] :)
Iljova a udostępniasz z telefonu? Ja nie potrafię :(