ranias Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ja też, tylko cały czas się dziwię :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Marinka']Aimez nie wmówisz mi, ze tak się widzisz w lustrze : [IMG]http://th.interia.pl/51,b383c35bc2784778/kaszalot.jpg[/IMG][/QUOTE] O..O...O...i jeszcze tlusciutkie nozki....... Quote
Kamila Proc Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 no to jam ma troche lepiej.... choc niewiele Quote
Kamila Proc Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 witaj Argo, dzisiaj lekko zapomniany Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Iljova']A ja tworzę :-)[/QUOTE] Czekamy...czekamy.....:) Quote
ranias Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 w oczekiwaniu na dzieło odwiedzamy Argusia :lol: Quote
Marinka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Czekamy :-D ciekawość mnie juź zżera B-):-D:-P Quote
ranias Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 odwiedzamy, miziamy, o zdrówko pytamy :lol: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zagladam.....:) juz zagladam do chlopaczka.....:) Quote
ranias Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Argusiu, biegaj chłopie i łap ciepełko, bo już chyba nie będzie go za wiele :roll: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='ranias']Argusiu, biegaj chłopie i łap ciepełko, bo już chyba nie będzie go za wiele :roll:[/QUOTE] Swieta prawda.....biegaj piesiu biegaj.....:) Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 niestety, rzeczywiscie coraz zimniej Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Dzisiaj u nas jest bardzo ładnie :) Od rana świeci słoneczko i jest cieplutko :)- jak na tę porę roku oczywiście :) Quote
funia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 U nas dzisiaj wspaniała pogoda .Psy korzystają ze słońca wylegując się i bawiąc bez końca .Arguś chodził sobie po sadzie korzystając z jego uroków. W niedzielę byłą u nas znajomej córka reporterka znanej telewizji bo zostawiała psa u mnie na kilka dni ( znalezionego w lesie )I zakochała się w Argo !!!!!!!! Argo podszedł do niej z wielką ufnoscią i skoczył obejmując łapammi na wysokości szyi ( jest małą)Była tak zadowolona i wniebowzięta ,ze obcy psiak tak fajnie reaguje i daje robić ze sobą wszsytko .ze się rozczuliła...Marzy o takim psie jak on ....Niestety sunia ,któą znalazła w lesie zajeła miejsce innego psa. Osoba kochająca psy jak my dom marzeń ,choć w bloku .Ale dobrze ,ze suni się udało . Wierze ,że Argo znajdzie swój dom .To wspaniały pies . Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='funia']U nas dzisiaj wspaniała pogoda .Psy korzystają ze słońca wylegując się i bawiąc bez końca .Arguś chodził sobie po sadzie korzystając z jego uroków. W niedzielę byłą u nas znajomej córka reporterka znanej telewizji bo zostawiała psa u mnie na kilka dni ( znalezionego w lesie )I zakochała się w Argo !!!!!!!! Argo podszedł do niej z wielką ufnoscią i skoczył obejmując łapammi na wysokości szyi ( jest małą)Była tak zadowolona i wniebowzięta ,ze obcy psiak tak fajnie reaguje i daje robić ze sobą wszsytko .ze się rozczuliła...Marzy o takim psie jak on ....Niestety sunia ,któą znalazła w lesie zajeła miejsce innego psa. Osoba kochająca psy jak my dom marzeń ,choć w bloku .Ale dobrze ,ze suni się udało . Wierze ,że Argo znajdzie swój dom .To wspaniały pies .[/QUOTE] Już prawie, na początku pomyślałam, że....boziu, jakie to byłoby szczęście....ale inna psina będzie miała fajny dom i człowieka :) A Arguś jest wspaniałym psiakiem :) i mam nadzieję, że w końcu ktoś to zauważy :) Quote
funia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Kamila Proc']czyli bylo blisko?[/QUOTE] No w sumie tak ....Tylko ,ze ona przyjechała zabrać już swoją sunie którą umiesciła na czas wyjazdu na święta ....Ale poproszę ją aby pamiętałą ,ze taki chłoptaś tu jest i czeka na swój domek.Moze ktoś z pracy od niej ..... Ona pracuje w TVN ....Kurde a moze byście jej na maila podesłały foty Argo i ona by komuś pokazała w Wawie ? Tylko ja dzwonić mogędo niej dopiero po 5 list.Bo wszystkie minuty poszły w zapomnienie ...Strach dotykać telefonu . Quote
Recommended Posts