Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Aimez nie wmówisz mi, ze tak się widzisz w lustrze :

[IMG]http://th.interia.pl/51,b383c35bc2784778/kaszalot.jpg[/IMG][/QUOTE]

O..O...O...i jeszcze tlusciutkie nozki.......

Posted

U nas dzisiaj wspaniała pogoda .Psy korzystają ze słońca wylegując się i bawiąc bez końca .Arguś chodził sobie po sadzie korzystając z jego uroków.
W niedzielę byłą u nas znajomej córka reporterka znanej telewizji bo zostawiała psa u mnie na kilka dni ( znalezionego w lesie )I zakochała się w Argo !!!!!!!!
Argo podszedł do niej z wielką ufnoscią i skoczył obejmując łapammi na wysokości szyi ( jest małą)Była tak zadowolona i wniebowzięta ,ze obcy psiak tak fajnie reaguje i daje robić ze sobą wszsytko .ze się rozczuliła...Marzy o takim psie jak on ....Niestety sunia ,któą znalazła w lesie zajeła miejsce innego psa.
Osoba kochająca psy jak my dom marzeń ,choć w bloku .Ale dobrze ,ze suni się udało .
Wierze ,że Argo znajdzie swój dom .To wspaniały pies .

Posted

[quote name='funia']U nas dzisiaj wspaniała pogoda .Psy korzystają ze słońca wylegując się i bawiąc bez końca .Arguś chodził sobie po sadzie korzystając z jego uroków.
W niedzielę byłą u nas znajomej córka reporterka znanej telewizji bo zostawiała psa u mnie na kilka dni ( znalezionego w lesie )I zakochała się w Argo !!!!!!!!
Argo podszedł do niej z wielką ufnoscią i skoczył obejmując łapammi na wysokości szyi ( jest małą)Była tak zadowolona i wniebowzięta ,ze obcy psiak tak fajnie reaguje i daje robić ze sobą wszsytko .ze się rozczuliła...Marzy o takim psie jak on ....Niestety sunia ,któą znalazła w lesie zajeła miejsce innego psa.
Osoba kochająca psy jak my dom marzeń ,choć w bloku .Ale dobrze ,ze suni się udało .
Wierze ,że Argo znajdzie swój dom .To wspaniały pies .[/QUOTE]

Już prawie, na początku pomyślałam, że....boziu, jakie to byłoby szczęście....ale inna psina będzie miała fajny dom i człowieka :)

A Arguś jest wspaniałym psiakiem :) i mam nadzieję, że w końcu ktoś to zauważy :)

Posted

[quote name='Kamila Proc']czyli bylo blisko?[/QUOTE]
No w sumie tak ....Tylko ,ze ona przyjechała zabrać już swoją sunie którą umiesciła na czas wyjazdu na święta ....Ale poproszę ją aby pamiętałą ,ze taki chłoptaś tu jest i czeka na swój domek.Moze ktoś z pracy od niej .....
Ona pracuje w TVN ....Kurde a moze byście jej na maila podesłały foty Argo i ona by komuś pokazała w Wawie ?
Tylko ja dzwonić mogędo niej dopiero po 5 list.Bo wszystkie minuty poszły w zapomnienie ...Strach dotykać telefonu .