Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.
Napiszcie jak wolicie .[/QUOTE]

Zostały zamówione na allegro:
2* [URL]http://allegro.pl/virbac-preventic-obroza-z-amitraza-i1638054514.html[/URL]

Posted

[quote name='ranias']Oby działania opiekunki szły w dobrym kierunku...[/QUOTE]

Działania opiekunki idą niestety w złym kierunku :( Wróciła do nałogu ze zdwojoną siłą nie panuje nad niczym :(
Otrzymałam wiązankę "życzliwych" słów....szkoda gadać...uważa, że psu nie dzieje się żadna krzywda, bo przecież ma dach nad głową i kości jakieś też zawsze się znajdą.
Na uwagę, że pies jest zaniedbany, zakołtuniony, nie słyszy z powodu zarośniętych brudem uszu...stwierdziła, że jest jednak szczęśliwy, bo zawsze chętnie wraca do domu...

Posted

[quote name='Aimez_moi']Super......beda slicznie psiaki wygladac.....[/QUOTE]

Jest jednak problem, bo nie będzie faktury ani rachunku nawet, bo obroże sprzedaje osoba prywatna
Możemy wycofać się z transakcji i poszukać innych...Provenicu juz nie produkują, a KiltiX w tym rozmiarze jest o wiele droższy kosztuje bez wysyłki ok. 66 złotych

Posted

[quote name='Marinka']Jest jednak problem, bo nie będzie faktury ani rachunku nawet, bo obroże sprzedaje osoba prywatna
Możemy wycofać się z transakcji i poszukać innych...Provenicu juz nie produkują, a KiltiX w tym rozmiarze jest o wiele droższy kosztuje bez wysyłki ok. 66 złotych[/QUOTE]

A czy faktura jest konieczna? Zmartwiła mnie ta wiadomość o psiaczku, nie jest dobrze....

Posted

[quote name='ranias']A czy faktura jest konieczna? Zmartwiła mnie ta wiadomość o psiaczku, nie jest dobrze....[/QUOTE]

W rozliczeniach każdej firmy, nawet organizacji charytatywnej rachunki są b. ważne...Bilans musi wyjść na zero...aby tak się stało musi być pokrycie na każdy wydatek

Posted

[quote name='ranias']A jeżeli ja zasponsoruję Marcelka a ktoś Argusia, to rachunek też będzie potrzebny...?[/QUOTE]

Wówczas rachunek nie będzie potrzebny :) Jednak pieniążki nie mogą wpłynąć na konto SHA, a zakup należy zrobić z własnego konta

Posted

[quote name='Marinka']Zostały zamówione na allegro:
2* [URL]http://allegro.pl/virbac-preventic-obroza-z-amitraza-i1638054514.html[/URL][/QUOTE]

A co tam, Argulkowi też kupię.Czyli 2 obróżki w opcji kup teraz i podam adres funi do wysyłki, mam konto na allegro.

Posted

[quote name='ranias']A co tam, Argulkowi też kupię.Czyli 2 obróżki w opcji kup teraz i podam adres funi do wysyłki, mam konto na allegro.[/QUOTE]

Super :) Wielkie dzięki....ja nie mam takiej mozliwości, bo nie mam konta na allegro.
Zaraz prześlę na pw adres do Funi:)

Posted

[quote name='Aimez_moi']To mozemy sobie rece podac.....
Mnie chodzilo o rozmiar serca...o rozmiar milosci w nim..... kobieto!....:):)[/QUOTE]

No to otłuszczone i pojemne jak torba z IKEI :evil_lol:

Posted

Oj, ranias ty dobrze kombinujesz wszystkim od rozmiaru XXL itd. będziesz mówiła że są smukli, co wtedy będą musieli przyznać że Marcelek też jest smukły ;-) :-)