Aimez_moi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Bo Marcel chce miec Cie dla siebie.....:):)...i jedzonko... Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='funia']Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć . Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie . Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro. Napiszcie jak wolicie .[/QUOTE] Zostały zamówione na allegro: 2* [URL]http://allegro.pl/virbac-preventic-obroza-z-amitraza-i1638054514.html[/URL] Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Super......beda slicznie psiaki wygladac..... Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='ranias']Oby działania opiekunki szły w dobrym kierunku...[/QUOTE] Działania opiekunki idą niestety w złym kierunku :( Wróciła do nałogu ze zdwojoną siłą nie panuje nad niczym :( Otrzymałam wiązankę "życzliwych" słów....szkoda gadać...uważa, że psu nie dzieje się żadna krzywda, bo przecież ma dach nad głową i kości jakieś też zawsze się znajdą. Na uwagę, że pies jest zaniedbany, zakołtuniony, nie słyszy z powodu zarośniętych brudem uszu...stwierdziła, że jest jednak szczęśliwy, bo zawsze chętnie wraca do domu... Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']Super......beda slicznie psiaki wygladac.....[/QUOTE] Jest jednak problem, bo nie będzie faktury ani rachunku nawet, bo obroże sprzedaje osoba prywatna Możemy wycofać się z transakcji i poszukać innych...Provenicu juz nie produkują, a KiltiX w tym rozmiarze jest o wiele droższy kosztuje bez wysyłki ok. 66 złotych Quote
ranias Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Marinka']Jest jednak problem, bo nie będzie faktury ani rachunku nawet, bo obroże sprzedaje osoba prywatna Możemy wycofać się z transakcji i poszukać innych...Provenicu juz nie produkują, a KiltiX w tym rozmiarze jest o wiele droższy kosztuje bez wysyłki ok. 66 złotych[/QUOTE] A czy faktura jest konieczna? Zmartwiła mnie ta wiadomość o psiaczku, nie jest dobrze.... Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='ranias']A czy faktura jest konieczna? Zmartwiła mnie ta wiadomość o psiaczku, nie jest dobrze....[/QUOTE] W rozliczeniach każdej firmy, nawet organizacji charytatywnej rachunki są b. ważne...Bilans musi wyjść na zero...aby tak się stało musi być pokrycie na każdy wydatek Quote
ranias Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A jeżeli ja zasponsoruję Marcelka a ktoś Argusia, to rachunek też będzie potrzebny...? Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='ranias']A jeżeli ja zasponsoruję Marcelka a ktoś Argusia, to rachunek też będzie potrzebny...?[/QUOTE] Wówczas rachunek nie będzie potrzebny :) Jednak pieniążki nie mogą wpłynąć na konto SHA, a zakup należy zrobić z własnego konta Quote
ranias Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Marinka']Zostały zamówione na allegro: 2* [URL]http://allegro.pl/virbac-preventic-obroza-z-amitraza-i1638054514.html[/URL][/QUOTE] A co tam, Argulkowi też kupię.Czyli 2 obróżki w opcji kup teraz i podam adres funi do wysyłki, mam konto na allegro. Quote
Marinka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='ranias']A co tam, Argulkowi też kupię.Czyli 2 obróżki w opcji kup teraz i podam adres funi do wysyłki, mam konto na allegro.[/QUOTE] Super :) Wielkie dzięki....ja nie mam takiej mozliwości, bo nie mam konta na allegro. Zaraz prześlę na pw adres do Funi:) Quote
ranias Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 kupione, a funia niech ich tam wymizia przy okazji ode mnie , a zwłaszcza tego Marcelina cudnego :lol: Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ranias jesteś super Psiaki będą Ci wdzięczne :-) ja niestety finansowo nie mogę wspomóc żadnego zwierzaka :-( Quote
ranias Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....ciekawe jakie TY masz serducho?[/QUOTE] otłuszczone :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 To mozemy sobie rece podac..... Mnie chodzilo o rozmiar serca...o rozmiar milosci w nim..... kobieto!....:):) Quote
ranias Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Aimez_moi']To mozemy sobie rece podac..... Mnie chodzilo o rozmiar serca...o rozmiar milosci w nim..... kobieto!....:):)[/QUOTE] No to otłuszczone i pojemne jak torba z IKEI :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Spoko.....ja lubie duze rozmiary...... sama jestem duza...duza.... Quote
Iljova Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Oj, ranias ty dobrze kombinujesz wszystkim od rozmiaru XXL itd. będziesz mówiła że są smukli, co wtedy będą musieli przyznać że Marcelek też jest smukły ;-) :-) Quote
Aimez_moi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Kamila Proc']XXL, no niestety[/QUOTE] Co tam.....:) duze jest fajne i.....jest duzo.....:) Quote
Recommended Posts