Aimez_moi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 I Argusia to mozna.....na obiadek zaprosic......:) Quote
Aimez_moi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Argo moze......:) trzyma linie i slicznie wyglada...... Quote
ranias Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 no niech będzie...dla mnie tylko deserek :evil_lol: i dla Marcelka :evil_lol: Quote
Iljova Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 też mnie to zastanawia, uważajcie żebyście nie popękali jak balony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo Argusiowi to nie grozi :-) Quote
Aimez_moi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 O wlasnie..... a jak bedzie jeszcze cieplej to co niektorzy jak dadza sobie rade?????? Quote
Iljova Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Obejrzyjcie sobie ten krótki filmik, niesamowity. Moje uczucia Łzy,ciarki szok i wielki szacunek [URL]http://www.youtube.com/watch?v=f5OEKA47xFI&feature=youtu.be[/URL] Quote
Marinka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Obejrzałam i serce mi krwawi :( Ratował towarzysza z narażeniem własnego życia. Autostrady są potrzebne, ale tu widać jak bardzo ograniczają życie :( Quote
Iljova Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A jaki kontrast zachowania obojętność ludzi i poświęcenie zwierzęcia Quote
Marinka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='Iljova']A jaki kontrast zachowania obojętność ludzi i poświęcenie zwierzęcia[/QUOTE] Nic dodać nic ująć... Quote
funia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 byłam kilka dni u siostry za granicą ,Argo bardzo się ucieszył jak mnie zobaczył ,Skakał tak wysoko jak na spręzynie by był .... Quote
funia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 odnosnie filmiku ...Mam nadzieję ,ze to nie ten na autostradzie ,,,,,Ogladałam kiedyś coś takiego.Wyłam całą noc ..... Boje sie kliknąc na ten link Quote
Iljova Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ten link to faktycznie autostrada. Znalazłam jeszcze inne gdzie psiak ratuje małe dziecko i wyciąga z wody, drugi film pies pomaga wydostać się z basenu drugiemu psiakowi, a trzeci mówione jest po angielsku więc nie wiem dokładnie o co chodzi ale to czego się domyśliłam to też psiak uratował maleńkie dziecko. Te filmy pokazują jakie są psy tak naprawdę i uważam że należy im się ogromny szacunek. Quote
Recommended Posts