Iljova Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ooo... ogłoszenia dla Argusia Zrobiła kochana Agusia :-) Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Boziu......aby ktos chlopaczka wypatrzyl...... Quote
funia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Fajne allegro !!!!Mozna dopisać ,ze jest wykastrowany;) Quote
Iljova Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 WITAM O PORANKU PRZY DOBRYM ŚNIADANKU! ALE NIE ZAPOMNIJ O FUTERKACH SWOICH ŻEBY MIAŁY TAKŻE PEŁNO W MISKACH SWOICH Quote
ranias Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 No co tam Argusiu porabiasz? Czekamy na ciebie z Marcelkiem :lol: Quote
Marinka Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 U mnie na osiedlu błąka się śliczny, młody strasznie zaniedbany, z okropnymi dredami cocker spaniel miniaturka :(: Quote
ranias Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ale śliczny, wygląda jak zabawka....i takie cudo niczyje ?! Quote
Marinka Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 ranias napisał(a):Ale śliczny, wygląda jak zabawka....i takie cudo niczyje ?! Jest piękny, troszeczkę wystraszony, ale po nakarmieniu łaskawie dał się pogłaskać. Zauważyłam, że ma obróżkę....jesli jednak komuś zaginął musiało to być bardzo dawno, bo dredy ma okropne i są bardzo długie...psiak potyka się o nie chodząc. Zdjęcie jest zrobione komórką....za chwilę postaram się zrobić kilka ujęć lustrzanką Quote
Iljova Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Marinka napisał(a):Jest piękny, troszeczkę wystraszony, ale po nakarmieniu łaskawie dał się pogłaskać. Zauważyłam, że ma obróżkę....jesli jednak komuś zaginął musiało to być bardzo dawno, bo dredy ma okropne i są bardzo długie...psiak potyka się o nie chodząc. Zdjęcie jest zrobione komórką....za chwilę postaram się zrobić kilka ujęć lustrzanką Nie koniecznie musiał zgubić sie dawno mógł się wogóle nie zgubić. Ja pamiętam sytuacje psiaka jak jeszcze mieszkałam na Śląsku w Mysłowicach dzieci sąsiadki przyprowadziły do domu psiaka w okropnym stanie chudy, sierść (krecone kudełki) splątana ,ale okazało się że ten psiak ma dom, Który miał go bo miał !!! Sasiadka poszła porozmawiać z tymi ludźmi, a oni co ??? Powiedzieli jej że jak chce to ma go sobie zabrać. I zabrała psiak przezył z nimi jeszcze wiele lat. Z tego wniosek że nie zawsze bardzo zaniedbany oznacza zagubiony czy wyrzucony. A tak wogóle Marinka to zdjęcie specjalnie tak wstawiłaś żebym musiała głowę wykręcać chcąc zobaczyć ??? :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Sliczny psiaczek...... a jak daje sobie rade? Quote
AgusiaP Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='Marinka']U mnie na osiedlu błąka się śliczny, młody strasznie zaniedbany, z okropnymi dredami cocker spaniel miniaturka :(: To znowu ja cały czas o tym spanielku myśle... Marinka spróbuj poszukac w ogłoszeniach ja wchodziłam, ale jest dużo ogłoszeń spanieli, które zginęły ty go widziałaś na żywo więc będzie Ci łatwiej Quote
Marinka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Iljova miała rację...okazało się, że spaniel ma dom....tylko co to za dom, skoro psiak wygląda tak: Uszy są okropnie ciężkie od brudu i posklejanych dredów....w dodatku odnoszę wrażenie, że psiak nie słyszy :( Dredy przy łapkach są tak długie, że psiak biegnąc potyka się o nie :( Właścicielka to była alkoholiczka, ale psa oddać nie chce....wypuszcza go, aby sobie pobiegał :( I kto by pomyślał...psiak z domu z ogrodem (malutkim, ale zawsze) Quote
Marinka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 AgusiaP napisał(a):Biedny piesio te dredy...a tu tak gorąco:-( Agusiu, bardziej martwią mnie te jego uszy. Są cieżkie od brudu i w dodatku odnoszę wrażenie, że psiak nie słyszy :( Quote
Iljova Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Wolałabym się mylić , jestem wściekła co za ..... potwory :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: To jest najgorsze pies ma dom i co ????????? Lepiej żeby go nie miał jak ma być taki. Do czego dpoprowadzili..................:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Biedny psiaku przyszło mieszkać Ci niewiadomo gdzie i będąc u besti wrednej :placz::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed: :placz::placz::placz::placz: Quote
Aimez_moi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 O matko.....ale MU sie dom trafil....... A moze jednak wlascicielka odda malucha........ Quote
Recommended Posts