golf Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Byłam wczoraj u Bajeczki w hotelku.Porobiłam troszę zdjęć, co było dość trudne, bo Bajeczka z nieśmiałej suni zmieniła się w wesołą, skaczącą do góry, i zabawową sunię! Bardzo chce na raczki, i wogle do człowieka. Wczoraj wieczorem Bajeczka pojechała na domowy DT, więc teraz szybko musimy znalezć jej domek!! Quote
golf Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 link do albumu Bajeczki http://kawadratowa.fotosik.pl/albumy/708904.html Quote
Madallena Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Szukalam watku i nie moglam znalezc. Ehhh, te zmiany na dogo ;/ Tak jak golf wspomniala. Wczoraj poznym wieczorem zawiezlismy Bajke do bezplatnego Dt (karma i leczenie) do mojego kolegi. Ma chlopak serce dla zwierzakow. Malinka tez u niego koczowala przez...dwie noce do momentu, keidy nie pojechala do DS :) Tak wiec Bajka uratowana! Dzisiaj zostanie wykapana i bedzie czysciutka i pachnaca z lsniaca sierscia! Sterylka przed nia, prawdopodobnie w przyszlym tygodniu. Wiec szukamy domu dla kruszynki! Dziewczyny, czy deklaracje i bazarki mozemy przeznaczyc dla kolejnej szydlowieckiej bidy, malego Biszkopta? Biszkopt przyjechal wczoraj z nami i zajmie miejsce Bajki tylko nie ma ani jednej deklaracji. Na chwile obecna przebywa w szpitalu. Ma rany na glowie i problem z zaropialym i zakrwawionym uchem...co Wy na to? Quote
zuzlikowa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Wczoraj napisała Havanka,że prześle dziś 50zł dla Bajeczki,ale już wcześniej deklarowała pomoc dla najbardziej potrzebującego psiaka z Szydłowca,więc sądzę,że zgodzi się by pieniążki przeznaczone dla Bajeczki...już bezpiecznej Bajeczki,przeszły na Biszkopcika...tak więc,bazarek Havanki i jej deklaracje pozwolę sobie przesunąć z Bajeczki na Biszkopcika...napiszę do niej i jeszcze potwierdzę,tę decyzję! Mam nadzieję,że asiaf1 i mtf zalesie zgodzą się by i drugi bazarek dla Bajeczki przeznaczyć na zabezpieczenie Biszkopcika... Bajeczko...szczęścia życzę Ci na zapas,bo znowu nie wiem kiedy tu trafię...stale gubię się w tym wszystkim... pomóżcie podnosić bazarki... Mam prośbę-napiszcie jak robicie,że linki Wam się otwierają...mnie nie chcą... Quote
golf Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 mi 3/4 linkow sie nie otwiera, do poczty sie dostac nie moge itp/itd KOSZMAR Quote
IKA & SONIA Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Bajeczka śliczna jest i na szczęście już bezpieczna. Czy są jakieś wieści z DT? Quote
golf Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 wieści zna Taubi. Ja natomiast wiem, że Bajeczka do wczoraj wydała 120 zł, i tyle musimy na nią przeznaczyć... Quote
Madallena Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ZAplacone zostalo za hotel (od 6 listopada 10 zl dziennie) + wizyta u weta - nie iem ile. Smycze i obroze byly kupowane hurtem dla calego Szydlowca, nie wiem ile. Czekaja ja szczepienia i sterylka. Ma co jesc i spi juz na swoim poslanku. Jutro bedzie kapana i uczona kanapy :P Quote
Madallena Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bajeczka, nazywana Suzi to pies ideal. Tak wypowiada sie o niej obecny wlasciciel (DT). Nadaje sie zarowno do dzieci jak i osob starszych. Nie brudzi w domu, jest grzeczna, ulozona i bardzo czysta (dba dziewczyna o higiene i oczywiscie byla juz kapana). Potrafi zostac w domu 10 godzin i nie zalatwi sie (kurna, skad ona z ulicy, wie, ze nie mozna srac w domu :). Spi i czeka, nie gryzie nie niszczy. W stos do kotow - obojetna, nie gania. W stos do psow - troche boi sie wiekszych od siebie ale trzy dni wystarcza, zeby spaly na jednym poslanku obok siebie (sprawdzane na labradorze). Dzisiaj Suzi pojechala na sterylke. jest gotowa do adopcji!!! POTRZEBNE OGLOSZENIA. Bajka PILNIE musi isc do wspanialego domu! DT czeka na mame Malinki! POMOZCIE OGLASZAC, szukajcie wsrod znajomych i innych potencjalnych domow! to jest szansa dla nastepnej szydlowieckiej bidy! Quote
kaja555 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 allegro dla Bajki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=838061047 czy może ktoś powrzucać na inne portale? Quote
xmartix Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 nie wiem czy jestem tu już ale się zapisuję, Quote
feliksik Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zrobiłam małej cafeaniml http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bajka,5399 Quote
feliksik Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 kaja555 napisał(a):dziękujemy! nie ma za co, a chciałam wejść na twój banerem "mieszkam na cmentarzu..." i chyba jest jakiś błąd w podlinkowaniu, bo wyświetla mis ię głowna strona dogo a chciałam poczytać Quote
Aimez_moi Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Bajka jesteś cudna. Moja wpłata za grudzień na nią poszla 02 grudnia. Quote
Energy Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Bajeczko dopiero trafiłam na twój wątek:p Quote
taubi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 WItam, Przepraszam ze sie nie odzywałem , ale byłem chory przez prawie 2 tygodnia. Dzisiaj odbieram Suzi od mojej Mamy i porobie Fotki, Jeśli chodzi o opis SUZI : - Młoda przeuroczna i przesympatyczna suczka w typie ratlerka - Bardzo wesoła, dusza towarzystwa, uwielba kontakt z człowiekiem. Lubi być głaskana ale nie jest natrętna - potrafi sama się sobą zająć - Nie załatwia sie w domu (nigdy), potrafi zostać sama w domu na 10-12godzin - trzeba jej tyko zapewnić zabawki i gryzaki do zabawy - Sunia dobrze znosi kontakt z innymi psami. Z moim Labradorem zaprzyjaźniła się po ok. 3 dniach. na początku jest nieufna do innych psów i może warknąć ale to ze strachu. - Do ludzi 0 agresji, uwielba być głaskana - Zna wiele sztuczek, potrafi skakać, turlać się, kręcić się - Lubi dzieci - Na spacerach chodzi ładnie na smyczy, ale nie można jej na razie spuszczać bo to uciekinierka. Suzi potrzebuje 2-3 spacerów dziennie. - Na spacerze unika dużych psów, kotów nie goni - W domu jest czujna, szczeka jak coś się dzieje na klatce - U Veta troche sie boi ale bez agresji Sterylizacja się udała, szwy już zdjęte i SUZI w doskonałem formie jest Wieczorem wysle fotki Pozdrawiam BARTOSZ Quote
Madallena Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No Suzi, czas na Ciebie :) Domku, gdzie jestes??? Czy Bajka jest oglaszana? Quote
kaja555 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ja robie Bajce allegro i ma obserwatora, więc trzymam kciuki! Quote
Madallena Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nowe zdjecia Bajki vel Suzi taubi napisał(a): Quote
taubi Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Trzeba Bajce znaleśc jak najszybciej DS bo wtedy mogł wejśc na jej miejsce inny psiak. Quote
Madallena Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tak tak tak. Ten DT czeka na inna szydlowiecka bide! SZUKAJMY DOMU BAJECZCE! Quote
taubi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bajeczka pokazuj się może ktoś Cię zobaczy i dasz dzięki temu szanse innemu psu... Quote
Energy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 taubi napisał(a):Bajeczka pokazuj się może ktoś Cię zobaczy i dasz dzięki temu szanse innemu psu... Pokazuj się śliczna maleńka:loveu: Quote
Recommended Posts