Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
oliwka ze spryskiwaczem?:-o pierwsze słysze, gdzie można dostać?:roll:

ps.a nie szkodzą mikiemu takie "ludzkie" kosmetyki?
Madzia - oliwka ze spryskiwaczem... robi sie samemu, np z balsamu z olejkiem z pierwiosnka z 1AllSystems ;)
A yorki mają włos podobny strukturą do ludzkiego więc ludzkie kosmetyki im nie szkodzą :cool3:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gosiek napisał(a):
Madzia - oliwka ze spryskiwaczem... robi sie samemu, np z balsamu z olejkiem z pierwiosnka z 1AllSystems ;)
A yorki mają włos podobny strukturą do ludzkiego więc ludzkie kosmetyki im nie szkodzą :cool3:

Nic dodac, nic ujac;) Ale my uzywamy takze takiej jaka nam mama kupila jak Miki byl szczeniakiem. Nie uzywalam jej, ale od jakiegos czasu sprobowalam.
To jest spray firmy Trixie. Ona chroni i odswieza wlos, a takze sprawia, ze jest miekki w dotyku. W sumie to dzieki niej Miki ma troche ciemniejsze wloski niz w rzeczywistosci:lol: Takie male oszustwo:evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
W sumie to dzieki niej Miki ma troche ciemniejsze wloski niz w rzeczywistosci:lol: Takie male oszustwo:evil_lol::evil_lol:

Z niego taki przystojniaczek, że nie ma znaczenia czy ciemne czy jaśniejsze:lol: :loveu:
A wracajac do oliwki to nie miałam pojecia o jej istnieniu. Mozna ją stosowac u takich maluchów jak moja Figa?

Posted

Moniś napisał(a):
To wymieńcie mi tutaj jakich ludzkich kosmetyków używacie :lol:
To ja też zastosuje:lol::lol::lol:

Fajny pomysł-ja zastosuje na sobie hehe, moze włosy mi sie poprawią:lol: ;)

Posted

Ewelina!!:mad::mad: Czy ty sie nie boisz?:evil_lol:

Figa
Mysle, ze mozesz stosowac takie oliwki u swojej malej, nic nie powinno jej zaszkodzic;)

Kosmetyki dla Mikiego:

Spray dla pieknej i zdrowej siersci (przyznam, ze ma na poczatku taki duszacy zapach, ale potem jest neutralny:roll:)

Plantica V Wlos w plynie firmy Ziaja. Odzywka do wlosow, zapewnia wlosom optymalne nawilzenie, chroni je przed nadmirna utrata wilgotnosci, przyspiesza jego regeneracje i zapobiega rozdwajaniu sie koncowek.
Uzywamy go w malych ilosciach tzn. psikam troche na reke i smaruje wlos.

Odzywka do wlosow bez splukiwania. Wlos jest miekki, zdrowszy i latwiej sie rozczesuje firmy AVON. Uzywamy go po kapieli w malej ilosci;)

No i to tyle:lol:

Gonia
Zdjecia dzisiaj beda, ale dopiero po 20-21, bo jeszcze mam spotkanie w kosciele przed biezmowaniem:shake:

Posted

Ja tak sobie mysle... I mysle...
I dochodze do wniosku, ze Ozzy Fryzjer Ali i Miki Madzi mogliby stworzyć jedność. Miki dzieliłby się asortymentem, a Ozzy robił fryzurki. :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ja tak sobie mysle... I mysle...
I dochodze do wniosku, ze Ozzy Fryzjer Ali i Miki Madzi mogliby stworzyć jedność. Miki dzieliłby się asortymentem, a Ozzy robił fryzurki. :evil_lol:

Hihi..... otworzymy salon:evil_lol::evil_lol:

Dziewczyny
Uzywam tych kosmetykow w malych ilosciach, odzywke biore na grzebien i rozczesuje wloski, a ten nawilzajacy to przed czesaniem, zeby wlos sie nie lamal. Uzywamy ich dlugo i nic sie nie dzieje:roll:

Alicjo
Milo, ze do nas wpadlas:multi:

P.S.
Przepraszam, ze wczoraj nie bylam jak obiecalam, ale po spotkaniu bylam padnieta.....:oops::oops: Dzisiaj nadrobie zaleglosci w galeriach i wkleje fotki:razz:

Posted

Ciag dalszy
Z serii "spiaca krolewna":evil_lol::evil_lol:
Lubie spac na poduszce

Ale najbardziej w poscieli:evil_lol:

przykryty

Ewentualnie na spodniach panci:lol:

na samym kocu to niebardzo

Na podlodze to juz ostatecznosc:angryy:

Posted

Wstawie jeszcze troche fotek

Szukujemy sie na mroz... brr...

Sie "wyczesalem" na dywanie....:evil_lol::evil_lol:

I troche zabawy (oczywiscie z kaczka)

No rzucaj, no!

Rzucisz, czy nie?

No to ja sam sobie ja wezme!

Jednak za wysoko, ale sie szykuje do skoku

I skacze!

Hihihi, cos mi ucieklo.....

Nie da rady.....

No to poszczekam!

Mam nareszcie!!

Hihi, ale dzisiaj nawklejalam:evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

PADŁAM latajace FUTRO :multi: :lol: :lol: :lol:

Hahahhaha, nie no co dobry komentarz!!:turn-l::turn-l::cool2: Dbsst ja zaraz spadne z krzesla!

Posted

[quote name='Magda_Miki']

I troche zabawy (oczywiscie z kaczka)

No rzucaj, no!

Rzucisz, czy nie?

No to ja sam sobie ja wezme!

Jednak za wysoko, ale sie szykuje do skoku

I skacze!

Hihihi, cos mi ucieklo.....

Nie da rady.....

No to poszczekam!

Mam nareszcie!!

Hihi, ale dzisiaj nawklejalam:evil_lol::evil_lol:

Ale Ty okrutna - wykorzystujesz biedną kaczuchę do kuszenia Mikiego... :evil_lol: