Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]witaj Madzia :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]buziol przekazany az nosa prawie sracilam :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: O takiego buziaka mi właśnie chodziło ;) :evil_lol:

Posted

:lol: dzieczyny całowanie psa z ADHD moze si eskonczyc malym uszczerbkiem na moim zdrowiu:lol: no ale dla was wszystko ide dac kolejnego buziaka Tigrze ;) :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=darkgreen]oj dziewczyny dziewczyny :lol:[/COLOR][/B]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/106/bb9677909676ad7d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]oj dziewczyny dziewczyny :lol:[/COLOR][/B]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/106/bb9677909676ad7d.jpg[/IMG][/URL][/quote]

[B][I]:poj pociesznie wygląda z tym oczkiem:razz:

A jak tam babskie przypadłosci , mocno dokuczają :cool3:
[/I][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']Zaawansowana bokserowiroza:evil_lol: :evil_lol:[/quote]

oj tak i do tego przez duże B :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=darkgreen]hmmm no w sumie narazie nie jest tak zle:lol: ze sciera raz na jakis czas przejade po podlodze:evil_lol: Tigra czasami sama po sobie sprzatnie:roll: :razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]pieski za nami nie chodza narazie wiec mamy spokojne spacery :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='teqquila']no prosze wchodze i dowiaduje sie ze Tigerka to juz kobita :) prosze ja ucalowac:) i oczko tyz:) wyglada z tym okiem jak by jej ktos podbil to oko:P :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]hehe non stop ktos mi mowi ze podbilam psu oko :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Tigra ucalowana:cool3: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='teqquila']hehe :) jak mozesz swojemu pieskowi podbijac oko :P nie ladnie oj nie ladnie!!:mad: :mad:[/quote]
:siara: :siara:[B][COLOR=darkgreen] :siara: co złego to nie ja:saint1: :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon']:siara: :siara:[B][COLOR=darkgreen] :siara: co złego to nie ja:saint1: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]

hahaha kto sie usprawiedliwia ten jest winien :)

Posted

[quote name='XXL']hahaha kto sie usprawiedliwia ten jest winien :)[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:mad: Tomuś:mad: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dzis sie przyczłapal 1 piesek do nas:shake: hehe Tigra pczywiscie myslala ze on chce sie bawic(a piesek tylko do tyłeczka chcial sie zblizyc:evil_lol: ) i skakala kolo niego jak szalona a ja kolo niej skakalam bo Tgira byla na smyczy i mna troszke trzeslo :lol: hehe[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:mad: Tomuś:mad: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dzis sie przyczłapal 1 piesek do nas:shake: hehe Tigra pczywiscie myslala ze on chce sie bawic(a piesek tylko do tyłeczka chcial sie zblizyc:evil_lol: ) i skakala kolo niego jak szalona a ja kolo niej skakalam bo Tgira byla na smyczy i mna troszke trzeslo :lol: hehe[/COLOR][/B][/quote]

oj bidna a psiaka to akurat rozumiem taki lachon z tigry hahaha :razz:;)

Posted

Cześć:eviltong:
A naszego Medorka dziś pod okiem ugryzła mucha końska, aż mu krew leciała:shake: :mad: Mnie też pogryzły, cztery albo pięć, ale co tam ja:evil_lol: , najgorsze, że Medzia użarła *&^!:mad:

Posted

biedny Medzio Tyska tez lubia grysc i mnie :P a Tigerka to nie wie jeszcze o co chodzi :P z tymi psami :P moze czas ja juz uswiadomic i porozmawiac z nia jak z kobieta:)

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]oj dziewczyny dziewczyny :lol:[/COLOR][/B]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/106/bb9677909676ad7d.jpg[/IMG][/URL][/quote]

hmmmmmmmmm bidne łoCko :buzi: w łocko i w nochala i ząbala :loveu:

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Tomuś z Tigry taki lachon jak z włascicielki :evil_lol: :lol: :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Madzia wytarmos za faflunki Medorka ode mnie :cool3: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Debe Tigra kazala przekazac -hał hał haaał hałl (czyli dziekuje cioteczko za wspaniale buziaki -wielllki liz dla ciebie ) :razz: :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dziewczyny :mad: Tigierka dobrze wie co jest grane:evil_lol: tylko ona chce jakas gre wstepna a tamci odrazu by na doopke skakali :evil_lol:[/COLOR][/B]