Medorowa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Biedna Tigrunia:shake: :shake: :shake: Buziolka dla niej ogromniasteggoooo :loveu: Quote
e.v.a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [B][COLOR=darkgreen]witaj Madzia :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]buziol przekazany az nosa prawie sracilam :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]witaj Madzia :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]buziol przekazany az nosa prawie sracilam :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] :evil_lol: :evil_lol: O takiego buziaka mi właśnie chodziło ;) :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ode mnie też ogromniaste buziolki!, może się szybciej oczko wygoi! Quote
e.v.a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 :lol: dzieczyny całowanie psa z ADHD moze si eskonczyc malym uszczerbkiem na moim zdrowiu:lol: no ale dla was wszystko ide dac kolejnego buziaka Tigrze ;) :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 co tam TWOJE zdrowie! TIGRA jest ważniejsza!!! :cool3: Quote
Medorowa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='leemonca']co tam TWOJE zdrowie! TIGRA jest ważniejsza!!! :cool3:[/quote] Zaawansowana bokserowiroza:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 a pewnie, oczko też możesz ucałować, może szybciej wyzdrowieje:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [B][COLOR=darkgreen]oj dziewczyny dziewczyny :lol:[/COLOR][/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/106/bb9677909676ad7d.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]oj dziewczyny dziewczyny :lol:[/COLOR][/B] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/106/bb9677909676ad7d.jpg[/IMG][/URL][/quote] [B][I]:poj pociesznie wygląda z tym oczkiem:razz: A jak tam babskie przypadłosci , mocno dokuczają :cool3: [/I][/B] Quote
leemonca Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='madzia i medor']Zaawansowana bokserowiroza:evil_lol: :evil_lol:[/quote] oj tak i do tego przez duże B :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [B][COLOR=darkgreen]hmmm no w sumie narazie nie jest tak zle:lol: ze sciera raz na jakis czas przejade po podlodze:evil_lol: Tigra czasami sama po sobie sprzatnie:roll: :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]pieski za nami nie chodza narazie wiec mamy spokojne spacery :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
teqquila Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 no prosze wchodze i dowiaduje sie ze Tigerka to juz kobita :) prosze ja ucalowac:) i oczko tyz:) wyglada z tym okiem jak by jej ktos podbil to oko:P :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='teqquila']no prosze wchodze i dowiaduje sie ze Tigerka to juz kobita :) prosze ja ucalowac:) i oczko tyz:) wyglada z tym okiem jak by jej ktos podbil to oko:P :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]hehe non stop ktos mi mowi ze podbilam psu oko :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tigra ucalowana:cool3: [/COLOR][/B] Quote
teqquila Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 hehe :) jak mozesz swojemu pieskowi podbijac oko :P nie ladnie oj nie ladnie!!:mad: :mad: Quote
e.v.a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='teqquila']hehe :) jak mozesz swojemu pieskowi podbijac oko :P nie ladnie oj nie ladnie!!:mad: :mad:[/quote] :siara: :siara:[B][COLOR=darkgreen] :siara: co złego to nie ja:saint1: :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
XXL Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='evaxon']:siara: :siara:[B][COLOR=darkgreen] :siara: co złego to nie ja:saint1: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] hahaha kto sie usprawiedliwia ten jest winien :) Quote
e.v.a Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='XXL']hahaha kto sie usprawiedliwia ten jest winien :)[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:mad: Tomuś:mad: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dzis sie przyczłapal 1 piesek do nas:shake: hehe Tigra pczywiscie myslala ze on chce sie bawic(a piesek tylko do tyłeczka chcial sie zblizyc:evil_lol: ) i skakala kolo niego jak szalona a ja kolo niej skakalam bo Tgira byla na smyczy i mna troszke trzeslo :lol: hehe[/COLOR][/B] Quote
XXL Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:mad: Tomuś:mad: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dzis sie przyczłapal 1 piesek do nas:shake: hehe Tigra pczywiscie myslala ze on chce sie bawic(a piesek tylko do tyłeczka chcial sie zblizyc:evil_lol: ) i skakala kolo niego jak szalona a ja kolo niej skakalam bo Tgira byla na smyczy i mna troszke trzeslo :lol: hehe[/COLOR][/B][/quote] oj bidna a psiaka to akurat rozumiem taki lachon z tigry hahaha :razz:;) Quote
Medorowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Cześć:eviltong: A naszego Medorka dziś pod okiem ugryzła mucha końska, aż mu krew leciała:shake: :mad: Mnie też pogryzły, cztery albo pięć, ale co tam ja:evil_lol: , najgorsze, że Medzia użarła *&^!:mad: Quote
teqquila Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 biedny Medzio Tyska tez lubia grysc i mnie :P a Tigerka to nie wie jeszcze o co chodzi :P z tymi psami :P moze czas ja juz uswiadomic i porozmawiac z nia jak z kobieta:) Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]oj dziewczyny dziewczyny :lol:[/COLOR][/B] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/106/bb9677909676ad7d.jpg[/IMG][/URL][/quote] hmmmmmmmmm bidne łoCko :buzi: w łocko i w nochala i ząbala :loveu: Quote
Imbirka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Oj tak, Ewa ty ją musisz uświadomić, dorosła dziewczyna i nie wie o co chodzi:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Tomuś z Tigry taki lachon jak z włascicielki :evil_lol: :lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Madzia wytarmos za faflunki Medorka ode mnie :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Debe Tigra kazala przekazac -hał hał haaał hałl (czyli dziekuje cioteczko za wspaniale buziaki -wielllki liz dla ciebie ) :razz: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dziewczyny :mad: Tigierka dobrze wie co jest grane:evil_lol: tylko ona chce jakas gre wstepna a tamci odrazu by na doopke skakali :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts