e.v.a Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZ od poniedziałku do pracy a ja na ......Riwiere:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]ale sielanke bedziesz miala:loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]wlepiam jeszcze fotecke i uciekam :cool3:[/COLOR][/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/67/66859c2490c17c34.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/103/01f1a492df542fb0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/103/aec16f48de12f39e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [I][B]:loveu:ale rozmemłany uśmieszek:p [IMG]http://images2.fotosik.pl/103/aec16f48de12f39e.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/103/01f1a492df542fb0.jpg[/IMG][/URL] a jaką punkową ma obrożę!!! Koleżanka mojej córki nosiła taką na szyji :razz: Quote
mar....ka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Może Ewcia jej zabrała i na Tigrę założyła:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [B][COLOR=darkgreen] no i wrocilam :cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]co do obroży to prezent od cioci Asi od Dagonka:loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]a teraz mam maaaaaly problem :razz: a raczej spory :roll: Tigra chyba dostala cieczke:placz: nie jestem pewna w 100% :shake: ogolnie ma spuchniete podogonkiem i jak podejzalam ja to byla kropla krewki :roll: sladow narazie na podlodze nie zostawia dlatego sie zastanawiam czy to aby napewno cieczka :shake: martwi mnie ta opuchlizna wczsniej mialam sunie i miala kudly dlugie i ni ebylo widac ze cos puchnie :razz: jesli to cieczka to moja panna juz jest dorosla:placz:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [B][COLOR=darkgreen]no i stało sie:razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]moja dziecinka juz jest kobietka:placz: jednak ma cieczke:razz:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]no i stało sie:razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]moja dziecinka juz jest kobietka:placz: jednak ma cieczke:razz:[/COLOR][/B][/quote]:razz:[B][I]o rany to już szykuj pantalony na doopsko dla dziewczynki ;)[/I][/B] Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[B][I]o rany to już szykuj pantalony na doopsko dla dziewczynki ;)[/I][/B][/quote] [B][COLOR=darkgreen]pantalony jak pantalony kija szykowac musze na adoratorow:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]najgorsze jest to ze jest swietna pogoda na spacery wiaterek sloneczko piesio by sie nei umeczyl :shake: a tu taka niespodzianka :placz:[/COLOR][/B] Quote
Cimi Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 To bierz linkę 10-metrową.. cieczka to nie koniec świata i spacery mogą być nawet długie :cool3:. Nie potrzebowałam żadnego kija itd. jeden pies był tylko ale wystarczyło jedno stuknięcie nogą i go nie było :lol:. Fiona mała spuchnięta pipuchę od marca, a cieczki dostała pod koniec maja :lol:. A w domu żadnych majteczek nie było, plam na dywanach też nie widać, a łóżko.. dlatego ważna jest u mnie posłuszność :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Cimi']To bierz linkę 10-metrową.. cieczka to nie koniec świata i spacery mogą być nawet długie :cool3:. Nie potrzebowałam żadnego kija itd. jeden pies był tylko ale wystarczyło jedno stuknięcie nogą i go nie było :lol:. Fiona mała spuchnięta pipuchę od marca, a cieczki dostała pod koniec maja :lol:. A w domu żadnych majteczek nie było, plam na dywanach też nie widać, a łóżko.. dlatego ważna jest u mnie posłuszność :evil_lol:.[/quote] [B][COLOR=darkgreen]ja wiem ze spacery moga byc dlugie na dlugiej lince ale nici z biegania:shake: no chyba ze ja podczepie pod kolege i pobiegaja razem :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]u nas osiedlowe psiaki puszczone samopas sa strasznie nachalne:shake: skacza i to nie tylko na psa ale i na wlascicelke:shake: czasami tupani enie wystarcza przy wczesniejszej suni byl kij w rece i ciach po tylkach jak ktos sie zblizal :diabloti: przy Tigrze sie nie da boo... Tigra kocha patyki :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]co do majtochow to przez 13 lat moja wczesniejsza psinka ni emiala ich zakladanych i Tigrze tez nie bede tego robic :) plamy z podlogi mozna zetrzec a na łóżko Tigra juz nie wchodzi :D chyba ze jej reczniczek lezy :p [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Troszke sie przestraszylam tej opuchizny bo u mojej wczesniejszej psiny nie bylo tego widac a tu nagle jajo wielkie sie zrobilo i Tigra okrakiem zaczela chodzic:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ciekawe czy zmadrzeje troszke po tej cieczce:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Cimi Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 To kup pejcz :evil_lol:. Jest chyba za około 50 zł w necie, może trochę więcej :eviltong:. Osobiście sama sobie za jakis czas kupię :lol:. A co do biegania, niezbyt długie przy rowerze :). Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Cimi']To kup pejcz :evil_lol:. Jest chyba za około 50 zł w necie, może trochę więcej :eviltong:. Osobiście sama sobie za jakis czas kupię :lol:. A co do biegania, niezbyt długie przy rowerze :).[/quote] [B][COLOR=darkgreen]haha pejczyk powiadasz :D:lol: :evil_lol: mrrrr hehe[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]jesli chodzi o rower to yyyy Tigra jest chyba za mala na bieganie a ja z kolanem nie do konca wyleczonym na rowerze z psem z Adhd ... moglo by sie kiepsko skonczyc;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]a co tam obrosnie w tluszczyk i bedzie znowu kochana klucha:loveu: :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]haha pejczyk powiadasz :D:lol: :evil_lol: mrrrr hehe[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]jesli chodzi o rower to yyyy Tigra jest chyba za mala na bieganie a ja z kolanem nie do konca wyleczonym na rowerze z psem z Adhd ... moglo by sie kiepsko skonczyc;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]a co tam obrosnie w tluszczyk i bedzie znowu kochana klucha:loveu: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] a co z twoim kolanem?!? Quote
mar....ka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 U mnie na szczęście juz po cieczce, ale muszę przyznac, że plam na podłodze było i to sporo. Szczególnie wiedoczne były na jasnych, sosnowych panelach:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='majoka']U mnie na szczęście juz po cieczce, ale muszę przyznac, że plam na podłodze było i to sporo. Szczególnie wiedoczne były na jasnych, sosnowych panelach:diabloti:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]no plamy sa nie uniknione...-niestety :shake: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]my dopiero 2 dzien cieczkujemuy;) pieski chyba sie nie zorietowaly ze Tigra ma cieczke ( czyli miejmy nadzieje ta 1 cieczka przebiegnie bez rui :D) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]leemonca w styczniu milam operacje na kolanko a potem powazne komplikacje :razz: dlatego kolanko nie dokonca sprawne:shake:[/COLOR][/B] Quote
leemonca Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [QUOTE][B][COLOR=#006400]leemonca w styczniu milam operacje na kolanko a potem powazne komplikacje :razz: dlatego kolanko nie dokonca sprawne[/COLOR][/B]:shake:[/quote] pytałam bo ja mam też kłopoty z kolanem i to b.poważne. Jestem po rekonstrukcji [U]poszarpanych[/U] prawie wszystkich więzadeł, rozerwanej torebce stawowej i złamanej łękotki. :-( Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [B][I]oj to podajcie sobie łapki z moim TZtem on ma feler w lewym kolanku :razz: Przeżyjesz cieczkę a potem ciach dziewczynkę i będziesz miała spokój ;) [/I][/B] Quote
XXL Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 co ciach gdzie ciach tak nie ladnie hahhahahah ;) pozdrawiam :D:lol:;) Quote
tygra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 znaczy wesoło macie - ja narazie jeszcze nie muszę o ty myśleć -jak miło :). Kiedy Brenda jeszcze cieczkowała rzadko miała wielu adoratorów - raz tylko jakiś głupi sąsiad wpuścił dwa psy na klatkę schodową i psy się tam mało nie zagryzły :( - schody wymazane krwią ale rano już żaden z nich nie zbliżał się Quote
e.v.a Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]leemonca az mnie dreszcze przeszly:nerwy: mnie jakos za niedlugo chcieli klasc na stol z 2 kolanem :roll: naszczescie zmienilam lekarza:razz: i nie bedzie operacji :D bo 2 takiej meczarni chyba bym nie przezyla :icon_roc: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Alu mam nadzieje tylko ze Tigra nie bedzie cieczkowac w marcu jak bedzie akcja:shake: bo wyedy planuje ja ciachnac:razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tomuś :diabloti: co nie ładnie co nie ładnie:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tygra:lol: ja tez tak mowilam ze nie musze o tym myslec i tu nagle pyk rano piesek sobie biegal po osiedlu bez smyczy a 5h pozniej cieczka:shake: a liczylam na to ze takza szybko Tigre nie dopadnie cieczka:razz:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Cześć Madzia:multi:[/COLOR][/B] Quote
tygra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 oj tam jakoś damy radę - nie bedę sterylizowałą wiec muszę się przygotować mentalnie :) Quote
e.v.a Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 a czemu nie chcesz sterylizowac??:razz: ja to juz sie neimoge doczekac kiedy ja ciachne:lol: ta cieczka trwa dopiera 3 dzien a juz daje mi popalic:angryy: Quote
Cimi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A na co tu się przygotowywać :eviltong: ? Cieczka będzie i nic się nie stanie :lol:. Quote
Recommended Posts