e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 haha nooo niezle :D tylko u mnie nie ma PIJAŃSTWA!!! :cool1: pełna kulturka:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Czy można napić się PEPSI z okazji 200 postu :p :pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi: [/B][/I][/quote] Alu, Pepsi? :crazyeye: :shake: Co się z Tobą dzieje? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No dobra, nie rozpijajmy dziewczęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :pepsi::pepsi::pepsi::pepsi: Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Alu, Pepsi? :crazyeye: :shake: Co się z Tobą dzieje? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No dobra, nie rozpijajmy dziewczęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:[/quote] hehehe :evil_lol: o jakie dziewczęcie ci chodzilo:cool3: napije sie z wami :pepsi: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='evaxon']hehehe :evil_lol: [B]o jakie dziewczęcie ci chodzilo:cool3: [/B] napije sie z wami :pepsi:[/quote] Oczywiście o Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Oczywiście o Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] dzieki :modla:dzieki :modla:ze dbasz o mnie ...wkoncu ja młodziutka dziołszka jeszcze jestem:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='evaxon']dzieki :modla:dzieki :modla:ze dbasz o mnie ...wkoncu ja młodziutka dziołszka jeszcze jestem:lol:[/quote] Może nie tyle o Ciebie dbam co o Tigre ... W końcu psy nie lubią pijanych ludzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Może nie tyle o Ciebie dbam co o Tigre ... W końcu psy nie lubią pijanych ludzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] wiedzialam.....wiedzialam ze tu chodzi o Tigre:watpliwy: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='evaxon']wiedzialam.....wiedzialam ze tu chodzi o Tigre:watpliwy:[/quote] Znów miałaś złudne nadzieje, że to może jednak ktoś wreszcie o Tobie pomyślał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Znów miałaś złudne nadzieje, że to może jednak ktoś wreszcie o Tobie pomyślał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] nie prawda :roll: nie prawda:roll: sesja z ręczniczkiem ;) [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/7151/452pr.jpg[/IMG] [img]http://img141.imageshack.us/img141/6510/494gj.jpg[/img] niteczki mniami... [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/6049/485uo.jpg[/IMG] Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/6049/485uo.jpg[/IMG] Toć z niej to istny morderca ręczników:crazyeye: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ten Loco to ma gust, od Pana się nauczył :p ... Quote
Patka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :loveu: cudowny :loveu: a ten wzrok "brojaża" :lol: Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 achh Piotrusiu Piotrusiu:shake: fakt gusta to on ma :razz: ale nie moge powiedziec czy to akurat umiejetnosc nabyta przy tobie :eviltong: KaRa_TC :cool3: Tigra to pogromca wszystkiego co z materialu....a jak widzi szalik to swira dostaje juz nie raz mnie przydusila jak sie owijalam:mad: Patka kazdy kto ja widzi to uwaza ze jest cudna:loveu: niestety po 15 min z nia stwierdza ze to psychol albo diabel :diabloti: ma tez opinie psa z ADHD :roll: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='evaxon'] KaRa_TC :cool3: Tigra to pogromca wszystkiego co z materialu....a jak widzi szalik to swira dostaje juz nie raz mnie przydusila jak sie owijalam:mad: [/quote] Widocznie zimno jej było w szyje i chciała pożyczyć:lol: :lol: Quote
olekg89 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Tak tylko ,ze widac ty masz zryty gust :P:razz: Mi np. sie tigra niepodoba ma strasznie długi pysk jak ast :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']Widocznie zimno jej było w szyje i chciała pożyczyć:lol: :lol:[/quote] haha no ale mogla poprosic:placz: Quote
Patka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ja lubię aktywne pieski :razz: bedzie z niej sweitny pies do sportu :cool3: Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='olekg18']Tak tylko ,ze widac ty masz zryty gust :P:razz: Mi np. sie tigra niepodoba ma strasznie długi pysk jak ast :evil_lol:[/quote] hehe nie musi ci sie podobac sa gusta i gusciki;) nawet jak by byla mieszanka AST i boxa to i tak bym ja kochala i uwazala ze jest najsliczniejsza :cool1: Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Patka']Ja lubię aktywne pieski :razz: bedzie z niej sweitny pies do sportu :cool3:[/quote]masz racje jest strasznie ruchliwa uwielbia biegac skakac i wogole :loveu: teraz troszke wyciszona po szczepieniach :razz: juz niemoge si edoczekac az troszke cieplej sie zrobi pola piłeczka i moze wreszcie sie wybiega jak przystalo na malego pieska:p Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [I][B]a my będziemy oglądać super fotki Tigry w ruchu :p[/B][/I] Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]a my będziemy oglądać super fotki Tigry w ruchu :p[/B][/I][/quote] Chyba pomarzyć możemy :shake: ... Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Mi rowniez Tigra sie baaardzo podoba:loveu: Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]a my będziemy oglądać super fotki Tigry w ruchu :p[/B][/I][/quote] jasne ze bedziecie :evil_lol: tylko musze rozwiazac problem aparatu:roll: musze mamke przycisnac hehe niech sie streszcza z ta kaska :eviltong: Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 mnie tez sie podoba bardzo:) tym bardziej ze mój Dililek tez ma taki dłuuuuuugi ryjek:) Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Chyba pomarzyć możemy :shake: ...[/quote] ty cholerny pesymisto :angryy: haha ja dam rade :D ja zawsze daje rade:cool1: Quote
Recommended Posts