Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Czy można napić się PEPSI z okazji 200 postu :p
:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:
[/B][/I][/quote]

Alu, Pepsi? :crazyeye: :shake: Co się z Tobą dzieje? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No dobra, nie rozpijajmy dziewczęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Alu, Pepsi? :crazyeye: :shake: Co się z Tobą dzieje? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No dobra, nie rozpijajmy dziewczęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:[/quote]
hehehe :evil_lol: o jakie dziewczęcie ci chodzilo:cool3:
napije sie z wami :pepsi:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Oczywiście o Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
dzieki :modla:dzieki :modla:ze dbasz o mnie ...wkoncu ja młodziutka dziołszka jeszcze jestem:lol:

Posted

[quote name='evaxon']dzieki :modla:dzieki :modla:ze dbasz o mnie ...wkoncu ja młodziutka dziołszka jeszcze jestem:lol:[/quote]

Może nie tyle o Ciebie dbam co o Tigre ... W końcu psy nie lubią pijanych ludzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Może nie tyle o Ciebie dbam co o Tigre ... W końcu psy nie lubią pijanych ludzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
wiedzialam.....wiedzialam ze tu chodzi o Tigre:watpliwy:

Posted

[quote name='evaxon']wiedzialam.....wiedzialam ze tu chodzi o Tigre:watpliwy:[/quote]

Znów miałaś złudne nadzieje, że to może jednak ktoś wreszcie o Tobie pomyślał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Znów miałaś złudne nadzieje, że to może jednak ktoś wreszcie o Tobie pomyślał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
nie prawda :roll: nie prawda:roll:
sesja z ręczniczkiem ;)
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/7151/452pr.jpg[/IMG]

[img]http://img141.imageshack.us/img141/6510/494gj.jpg[/img]

niteczki mniami...
[IMG]http://img236.imageshack.us/img236/6049/485uo.jpg[/IMG]

Posted

achh Piotrusiu Piotrusiu:shake: fakt gusta to on ma :razz: ale nie moge powiedziec czy to akurat umiejetnosc nabyta przy tobie :eviltong:

KaRa_TC :cool3: Tigra to pogromca wszystkiego co z materialu....a jak widzi szalik to swira dostaje juz nie raz mnie przydusila jak sie owijalam:mad:

Patka kazdy kto ja widzi to uwaza ze jest cudna:loveu: niestety po 15 min z nia stwierdza ze to psychol albo diabel :diabloti: ma tez opinie psa z ADHD :roll:

Posted

[quote name='evaxon']
KaRa_TC :cool3: Tigra to pogromca wszystkiego co z materialu....a jak widzi szalik to swira dostaje juz nie raz mnie przydusila jak sie owijalam:mad:
[/quote]

Widocznie zimno jej było w szyje i chciała pożyczyć:lol: :lol:

Posted

[quote name='olekg18']Tak tylko ,ze widac ty masz zryty gust :P:razz:
Mi np. sie tigra niepodoba ma strasznie długi pysk jak ast :evil_lol:[/quote]
hehe nie musi ci sie podobac sa gusta i gusciki;)
nawet jak by byla mieszanka AST i boxa to i tak bym ja kochala i uwazala ze jest najsliczniejsza :cool1:

Posted

[quote name='Patka']Ja lubię aktywne pieski :razz:
bedzie z niej sweitny pies do sportu :cool3:[/quote]masz racje jest strasznie ruchliwa uwielbia biegac skakac i wogole :loveu: teraz troszke wyciszona po szczepieniach :razz:
juz niemoge si edoczekac az troszke cieplej sie zrobi pola piłeczka i moze wreszcie sie wybiega jak przystalo na malego pieska:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]a my będziemy oglądać super fotki Tigry w ruchu :p[/B][/I][/quote]
jasne ze bedziecie :evil_lol: tylko musze rozwiazac problem aparatu:roll: musze mamke przycisnac hehe niech sie streszcza z ta kaska :eviltong: