Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]cześć dziewczyny:multi:[/I][/B][/quote]
[B][COLOR=darkgreen]witamy witamy :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]no wlasie przy szczeniaczku jest kupa roboty :shake: a jak sie trafi na takiego co ja mam hehe...to juz wogole :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

Witam wszystkich:multi:
To fakt, oczywiście, że przy szczeniaku jest bardzo dużo pracy:roll:
Mój drugi piesio to nie szczenior, tylko raczej senior;)
Super Cimi, że jesteś tak odpowiedzialana i myślisz "przyszłościowo", bo pies to nie zabawka, którą można odłożyć w kąt, gdy tylko nam się znudzi lub, gdy nie mamy dla niego czasu, no ale tego, to ja Wam nie muszę tłumaczyć:eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witam wszystkich:multi:
To fakt, oczywiście, że przy szczeniaku jest bardzo dużo pracy:roll:
Mój drugi piesio to nie szczenior, tylko raczej senior;)
Super Cimi, że jesteś tak odpowiedzialana i myślisz "przyszłościowo", bo pies to nie zabawka, którą można odłożyć w kąt, gdy tylko nam się znudzi lub, gdy nie mamy dla niego czasu, no ale tego, to ja Wam nie muszę tłumaczyć:eviltong:[/quote]

Madziu - czy mnie coś ominęło? :crazyeye: od kiedy masz drugiego psiaka?
A po za tym oczywiście gratuluję i trzymaj tak dalej:lol:

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]leemonca witaj u nas w galerii :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]no wlasnie nie wiem czemu te 1 zdiecia sie nie pokazuja:shake: ale na dalszych stronach sa zdiatka z tego samego okresu :) z jednej sesji i one juz powinny sie otwierac :)(mi sie otwieraja)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]no ale skoro sie nie otwieraja to tak dla przypomnienia :)[/COLOR][/B]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/b8815489231b53a4.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/a322c4e81713b883.jpg[/IMG][/URL][/quote]

ojejku :loveu: ile tu maleństwo miało:loveu:
cudoooooooooooo:loveu:

Posted

witam własnie wrocilysmy z Tigra z Dłutowa od Cziko :) relacje zdam jakos w nocy jak wroce ;) zdiątka dziś albo jutro :)

Tygra Tigra na tej fotce miala 7 tygodni :) -albo 8 :)
pozdrowionka

Posted

[quote name='evaxon']Tigra na tej fotce miala 7 tygodni :) -albo 8 :)
pozdrowionka[/QUOTE]

Czyli w wieku mojego Teufelka, jaki słodki szkrabik :loveu: .

Posted

[quote name='tygra']Madziu - czy mnie coś ominęło? :crazyeye: od kiedy masz drugiego psiaka?
A po za tym oczywiście gratuluję i trzymaj tak dalej:lol:[/quote]
Niech pomyślę, od kiedy to ja mam mojego "wrednego" Dinka:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:
No od 11 lat:evil_lol:

Posted

[B][COLOR=darkgreen] :) wpadlam zdac relacje z dzisiejszego wypadu :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]zdiecia jutro bo aparatu kumpeli jeszcze nie zanioslam wiec moze rano sie wybiore na jeszcze jedna sesyjke:cool3: wiecej fotek bedzie :) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]a wiec Cziko jest poprostu wspanialy!!!!!!! piekny redzik :loveu: troszke glupkowaty i ogolniemusze przyznac ze moja Tigra jesli chodzi o posluszenstwo to przy nim byla mistrzem :evil_lol: :loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ogolnie poczatek byl super wspolne bieganie itd doszlismy do stawow no i sie zaczelo ...butelka ... Tigra i Cziko oddadza wszystko za butelke:shake: niestety po pewnym czasie Tigra tak jak przypuszczalam zaczela si erobic agresywna:-( zaczela od szczekania Cziko czasami szczeknol wszystko bylo oki po jakis 2h psy juz zmeczone goracym dniem idziemy w mini lasku i sie zaczelo.....wojna o patyka raz Tigra zaczynala sprzeczki raz Cziko ... byly 2 grozniejsze sytuacje:razz: zaczely juz tan na poważnie sie szamotac:shake: naszczescie Tigra byla na tyle posluszne ze jak sie krzyknelo to przychodzila a Cziko sam nie zaczynal z Tigra :razz: wiec glownym prowokatorem byla Tigra no ale jakos dalismy rade Cziko na smycz zeby nie denerwowac Tigry Tigra przy nodze bez smyczy :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Ogolnie gdyby nie male sprzeczki to bylo by jeszcze fajniej ..ale ogolnie dzien zaliczam do bardzo udanych :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]pozdrowionka dla wszystkich i zapraszam jutro wieczorkiem na ogladanie foteczek :)[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Marudy :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]Bogarka witamy w galerii Tigry :cool3: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]leemonca jutro czyli dzisiaj :) [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]Asia a w nocy czyli o qtorej???:roll: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]Aga witaj :multi: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]zdiecia beda dzis wieczorem jak wroce moze wroce wczesniej to beda jakos ok 22-23:cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]no to sie zalapiesz na foteczki :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]wlasnie bylam u weta... niestety nie mam dobrej wiadomosci :( Tigra ma podejrzenie nużycy ...napewno ma zapalenie mieszkow wlosowych mozliwe tez jest atopowe zapalenie :shake: zeskrobiny niestety Tigrze nie da sie zrobic ona jest zbyt żywa balismy sie użyc skalpela bo to oko przeciez:shake: ale miala pobrane włoski na tasme klejaca tez miala proble zrobiona no i troszke tepymi nożyczkami wet jej zaskrobak tkanki :roll: narazie nie widac zadnego grzybka Tigra musi przez 4 tygodnie nosic obroże za 4 tygi jak opuchlizna nie zejdzie to beda zastrzyki :-( tak mi jej szkoda po tych "zeskrobinach " oczko ja troszke swiedzi i nie chce zebym dotykala :( [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy ...[/COLOR][/B]

Posted

[I][B]Będzie dobrze .Skoro wet pobrał próbki to widać ,ze zna sie na rzeczy a nie leczy w ciemno ;)Obroża nie zaszkodzi bo dodatkowo chroni przed kleszczami :pa przy nużycy bardzo skuteczna .[/B][/I]

Posted

dzieki dziewczyny za wsparcie :(
Tigra wlasnie dostala biegunke :-( nie chce nawet zjesc tabletki nawet jak jej z kiełbaska podsunelam to nie zjadla :shake: nie wiem co sie z mała dzieje :( caly czas lezy osowiala ....