e.v.a Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]cześć dziewczyny:multi:[/I][/B][/quote] [B][COLOR=darkgreen]witamy witamy :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]no wlasie przy szczeniaczku jest kupa roboty :shake: a jak sie trafi na takiego co ja mam hehe...to juz wogole :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Witam wszystkich:multi: To fakt, oczywiście, że przy szczeniaku jest bardzo dużo pracy:roll: Mój drugi piesio to nie szczenior, tylko raczej senior;) Super Cimi, że jesteś tak odpowiedzialana i myślisz "przyszłościowo", bo pies to nie zabawka, którą można odłożyć w kąt, gdy tylko nam się znudzi lub, gdy nie mamy dla niego czasu, no ale tego, to ja Wam nie muszę tłumaczyć:eviltong: Quote
tygra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='madzia i medor']Witam wszystkich:multi: To fakt, oczywiście, że przy szczeniaku jest bardzo dużo pracy:roll: Mój drugi piesio to nie szczenior, tylko raczej senior;) Super Cimi, że jesteś tak odpowiedzialana i myślisz "przyszłościowo", bo pies to nie zabawka, którą można odłożyć w kąt, gdy tylko nam się znudzi lub, gdy nie mamy dla niego czasu, no ale tego, to ja Wam nie muszę tłumaczyć:eviltong:[/quote] Madziu - czy mnie coś ominęło? :crazyeye: od kiedy masz drugiego psiaka? A po za tym oczywiście gratuluję i trzymaj tak dalej:lol: Quote
tygra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]leemonca witaj u nas w galerii :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]no wlasnie nie wiem czemu te 1 zdiecia sie nie pokazuja:shake: ale na dalszych stronach sa zdiatka z tego samego okresu :) z jednej sesji i one juz powinny sie otwierac :)(mi sie otwieraja)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]no ale skoro sie nie otwieraja to tak dla przypomnienia :)[/COLOR][/B] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/b8815489231b53a4.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/a322c4e81713b883.jpg[/IMG][/URL][/quote] ojejku :loveu: ile tu maleństwo miało:loveu: cudoooooooooooo:loveu: Quote
e.v.a Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 witam własnie wrocilysmy z Tigra z Dłutowa od Cziko :) relacje zdam jakos w nocy jak wroce ;) zdiątka dziś albo jutro :) Tygra Tigra na tej fotce miala 7 tygodni :) -albo 8 :) pozdrowionka Quote
simbik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='evaxon']Tigra na tej fotce miala 7 tygodni :) -albo 8 :) pozdrowionka[/QUOTE] Czyli w wieku mojego Teufelka, jaki słodki szkrabik :loveu: . Quote
aśka-od-dagona Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pięknaaaaaaaaa:) musze w koncu wywołac film gdzie jest 4-ro tygodniowy Dagon;) Quote
Medorowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='tygra']Madziu - czy mnie coś ominęło? :crazyeye: od kiedy masz drugiego psiaka? A po za tym oczywiście gratuluję i trzymaj tak dalej:lol:[/quote] Niech pomyślę, od kiedy to ja mam mojego "wrednego" Dinka:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: No od 11 lat:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [I][B]:razz:paaa wpadnę jutro...........[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 [B][COLOR=darkgreen] :) wpadlam zdac relacje z dzisiejszego wypadu :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zdiecia jutro bo aparatu kumpeli jeszcze nie zanioslam wiec moze rano sie wybiore na jeszcze jedna sesyjke:cool3: wiecej fotek bedzie :) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]a wiec Cziko jest poprostu wspanialy!!!!!!! piekny redzik :loveu: troszke glupkowaty i ogolniemusze przyznac ze moja Tigra jesli chodzi o posluszenstwo to przy nim byla mistrzem :evil_lol: :loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ogolnie poczatek byl super wspolne bieganie itd doszlismy do stawow no i sie zaczelo ...butelka ... Tigra i Cziko oddadza wszystko za butelke:shake: niestety po pewnym czasie Tigra tak jak przypuszczalam zaczela si erobic agresywna:-( zaczela od szczekania Cziko czasami szczeknol wszystko bylo oki po jakis 2h psy juz zmeczone goracym dniem idziemy w mini lasku i sie zaczelo.....wojna o patyka raz Tigra zaczynala sprzeczki raz Cziko ... byly 2 grozniejsze sytuacje:razz: zaczely juz tan na poważnie sie szamotac:shake: naszczescie Tigra byla na tyle posluszne ze jak sie krzyknelo to przychodzila a Cziko sam nie zaczynal z Tigra :razz: wiec glownym prowokatorem byla Tigra no ale jakos dalismy rade Cziko na smycz zeby nie denerwowac Tigry Tigra przy nodze bez smyczy :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Ogolnie gdyby nie male sprzeczki to bylo by jeszcze fajniej ..ale ogolnie dzien zaliczam do bardzo udanych :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]pozdrowionka dla wszystkich i zapraszam jutro wieczorkiem na ogladanie foteczek :)[/COLOR][/B] Quote
leemonca Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 szkoda, że nie ma dzisiaj zdjątek "jutro" jest strasznie daleko, tyle muszę czekać :placz: Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ejjjj nooo...to ja nie zobacze fot...wyjeżdzam w nocy:( Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Marudy :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Bogarka witamy w galerii Tigry :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]leemonca jutro czyli dzisiaj :) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Asia a w nocy czyli o qtorej???:roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Aga witaj :multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zdiecia beda dzis wieczorem jak wroce moze wroce wczesniej to beda jakos ok 22-23:cool3:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [B][COLOR=darkgreen]no to sie zalapiesz na foteczki :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]wlasnie bylam u weta... niestety nie mam dobrej wiadomosci :( Tigra ma podejrzenie nużycy ...napewno ma zapalenie mieszkow wlosowych mozliwe tez jest atopowe zapalenie :shake: zeskrobiny niestety Tigrze nie da sie zrobic ona jest zbyt żywa balismy sie użyc skalpela bo to oko przeciez:shake: ale miala pobrane włoski na tasme klejaca tez miala proble zrobiona no i troszke tepymi nożyczkami wet jej zaskrobak tkanki :roll: narazie nie widac zadnego grzybka Tigra musi przez 4 tygodnie nosic obroże za 4 tygi jak opuchlizna nie zejdzie to beda zastrzyki :-( tak mi jej szkoda po tych "zeskrobinach " oczko ja troszke swiedzi i nie chce zebym dotykala :( [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy ...[/COLOR][/B] Quote
leemonca Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 będę mocno trzymać kciuki, żeby to nie była nużyca! biedna Tigra wygłascz ją porządnie ode mnie :-( Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [B][COLOR=darkgreen]leemonca dzieki za kciuki Tigre wymiziam jak tylko sie obudzi :razz:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [I][B]Będzie dobrze .Skoro wet pobrał próbki to widać ,ze zna sie na rzeczy a nie leczy w ciemno ;)Obroża nie zaszkodzi bo dodatkowo chroni przed kleszczami :pa przy nużycy bardzo skuteczna .[/B][/I] Quote
Medorowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Biedna Tigrunia, będzie dobrze, wycałuj i wymiziaj ją ode mnie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 dzieki dziewczyny za wsparcie :( Tigra wlasnie dostala biegunke :-( nie chce nawet zjesc tabletki nawet jak jej z kiełbaska podsunelam to nie zjadla :shake: nie wiem co sie z mała dzieje :( caly czas lezy osowiala .... Quote
Medorowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Moje biedactwo... Nie wiem naprawdę, co Ci doradzić:roll: Quote
Recommended Posts