Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][B]no taaaa.....ale dobre to że jutro ......PIĄTEK ;-)[/B] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[IMG]http://www.polishdelipierogi.com/images/chocolate_med.jpg[/IMG][/quote]
mniammmmmmmm

o tak piatek piatek piatek:multi:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']tosz to kabelek od komorki:diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noooooooooooooooooooooooo :splat::splat: przeca... że nie ma lepszych zabawek jak kabelki od komórki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

wiem..tak od dzieciaczka ma. ale 3 wetow mi powiedzialo ze nie trzeba operowac, bo dobrze widzi, na wiosne tylko trzeba kropeki zapuszczac bo je bardziej łzawią i czerwienia sie od pyłkow .

[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
no jak nie przeszkadza??? :thumbs:ale jest widoczna i to fest... ale jest w tym coś fajnego ... takie kizi mizi :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][IMG]http://www.polishdelipierogi.com/images/chocolate_med.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu: moja dzienna porcja :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no jak nie przeszkadza??? :thumbs:ale jest widoczna i to fest... ale jest w tym coś fajnego ... takie kizi mizi :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:lol: jak by bylo cos nie tak to wet bedzie mi kazal to usunac;) wiele psow tak ma i zyja;)
no i przez to wyglada jak by miala zeza hihi
hahaha nie wiem czy kizi mizi bo nie miziam jej po oczach :grin:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:loveu::loveu::loveu: moja dzienna porcja :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ejj sio od moich czekolad od Alusi:mad:

zaraz ide spac zaraz ide spac:multi:im szybciej usne tym szybciej wstane , szybciej pojde dopracy po tem wroce i bedzie juz weekend:multi:

dzis w nocy wiatr tak wial przez nieszczelne okna w moim pokoju i kuchni ( gdzie spi Tigra) ze trzeslam sie z zimna:roll: Tigra zreszta tez..... rano obudzilam sie z psem zwinietym w kulke pod kołdrą w moich nogach :grin: ( ona nawet jak bym ja blagala by sie nie polozyla w nogach -zawsze musi miec głowe na podusi:roll:) ....haha bidna moja mala morska:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu: moja dzienna porcja :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=Red]
zaniosłam Ci na blogasa ....nie podjadaj Effci :p

a Tigra powinna spać pod kołderką :loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]zaniosłam Ci na blogasa ....nie podjadaj Effci :p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a Tigra powinna spać pod kołderką :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
no własnie nie podbieraj:razz::loveu:

:crazyeye: i coo?? moze hydromasaże??3 razy w tygodniu??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: jak by bylo cos nie tak to wet bedzie mi kazal to usunac;) wiele psow tak ma i zyja;)
no i przez to wyglada jak by miala zeza hihi
hahaha nie wiem czy kizi mizi bo nie miziam jej po oczach :grin:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]żle przeczytałaś

nie pytałam ze zdziwieniem że "jak to, nie przeszkadza??"
ino w formie- "jak nie przeszkadza to ok ;)"

aaa bo ja niepotrzebnie pytajniki dałam :splat:

klockowi sie ujawniaja trzecie powieki jak zasypia... wyglada to łokrutnie- jak wilkołak... takie róziowe oki bez źrenic :megagrin:

a zezika faktycznie Tigerka przez to ma.. znaczy nie ma no tak sie wydaje- bo zaś sie czepisz...:evil_lol::evil_lol:

moje biedne małe zmarzluszki... i to ta Tigra bo w -25 stopni do wody wskakuje :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]żle przeczytałaś [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie pytałam ze zdziwieniem że "jak to, nie przeszkadza??"[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ino w formie- "jak nie przeszkadza to ok ;)"[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaa bo ja niepotrzebnie pytajniki dałam :splat:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]klockowi sie ujawniaja trzecie powieki jak zasypia... wyglada to łokrutnie- jak wilkołak... takie róziowe oki bez źrenic :megagrin:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a zezika faktycznie Tigerka przez to ma.. znaczy nie ma no tak sie wydaje- bo zaś sie czepisz...:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]moje biedne małe zmarzluszki... i to ta Tigra bo w -25 stopni do wody wskakuje :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
dobrze przeczytalam :eviltong:

ty zle napisałas:eviltong:

noo jakies zapytajniki mi wlepilas:shake:

haha nooo Tigra czesto wyglada jak zombi:diabloti:

hehe nooo zezika najlepiej widac na fotach na wprost pyszczka:lol:

haha bo woda to co innego:diabloti:sie nei znasz:eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Gutttten Morrrrgen......o to chodzi? :evil_lol:[/quote]
:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

[CENTER][SIZE=7][B]podziw [/B][/SIZE]
[/CENTER]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wracaj już z pracy :placz::placz::placz:

cze Effa... czytając te słowa już masz łikend nie???? :razz::razz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt:

Cze Efff..... a cóż to za Nocne Rozmowy ;).....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: z podtextami ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeeessso przez 3 min czekałam żeby mi otwarło tego Blogasa:mdleje:

Witaj Ewunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nnoooo strasznie taka jakaś busy ta Ewa :niewiem:

udaje mi tu jakąś niedostępną :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nnoooo strasznie taka jakaś busy ta Ewa :niewiem:

udaje mi tu jakąś niedostępną :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a może z Menrzusiem :roll:aryglowali tak Blogasa :crazyeye:że się dostać nie szło :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nnoooo strasznie taka jakaś busy ta Ewa :niewiem:

udaje mi tu jakąś niedostępną :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]taaa dla nas bo z Menrzusiem to gada[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zejdźta z Menrzusia, bo czkawkę dostałem :shake::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja dementuje jakobym na Menrzusia wchodziła:diabloti:

Prosze! Na czkawke! Paczaj jak dobra jestem :diabloti:
[IMG]http://www.druzno.pl/images/water.jpg[/IMG]

Ups......troche się rozlało......
[/B][/COLOR][/FONT]