e.v.a Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][B]no taaaa.....ale dobre to że jutro ......PIĄTEK ;-)[/B] [/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [IMG]http://www.polishdelipierogi.com/images/chocolate_med.jpg[/IMG][/quote] mniammmmmmmm o tak piatek piatek piatek:multi: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']tosz to kabelek od komorki:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noooooooooooooooooooooooo :splat::splat: przeca... że nie ma lepszych zabawek jak kabelki od komórki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] wiem..tak od dzieciaczka ma. ale 3 wetow mi powiedzialo ze nie trzeba operowac, bo dobrze widzi, na wiosne tylko trzeba kropeki zapuszczac bo je bardziej łzawią i czerwienia sie od pyłkow . [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] no jak nie przeszkadza??? :thumbs:ale jest widoczna i to fest... ale jest w tym coś fajnego ... takie kizi mizi :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'][IMG]http://www.polishdelipierogi.com/images/chocolate_med.jpg[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu: moja dzienna porcja :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no jak nie przeszkadza??? :thumbs:ale jest widoczna i to fest... ale jest w tym coś fajnego ... takie kizi mizi :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :lol: jak by bylo cos nie tak to wet bedzie mi kazal to usunac;) wiele psow tak ma i zyja;) no i przez to wyglada jak by miala zeza hihi hahaha nie wiem czy kizi mizi bo nie miziam jej po oczach :grin: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:loveu::loveu::loveu: moja dzienna porcja :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ejj sio od moich czekolad od Alusi:mad: zaraz ide spac zaraz ide spac:multi:im szybciej usne tym szybciej wstane , szybciej pojde dopracy po tem wroce i bedzie juz weekend:multi: dzis w nocy wiatr tak wial przez nieszczelne okna w moim pokoju i kuchni ( gdzie spi Tigra) ze trzeslam sie z zimna:roll: Tigra zreszta tez..... rano obudzilam sie z psem zwinietym w kulke pod kołdrą w moich nogach :grin: ( ona nawet jak bym ja blagala by sie nie polozyla w nogach -zawsze musi miec głowe na podusi:roll:) ....haha bidna moja mala morska:loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu: moja dzienna porcja :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red] zaniosłam Ci na blogasa ....nie podjadaj Effci :p a Tigra powinna spać pod kołderką :loveu: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zaniosłam Ci na blogasa ....nie podjadaj Effci :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a Tigra powinna spać pod kołderką :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] no własnie nie podbieraj:razz::loveu: :crazyeye: i coo?? moze hydromasaże??3 razy w tygodniu??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']:lol: jak by bylo cos nie tak to wet bedzie mi kazal to usunac;) wiele psow tak ma i zyja;) no i przez to wyglada jak by miala zeza hihi hahaha nie wiem czy kizi mizi bo nie miziam jej po oczach :grin: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]żle przeczytałaś nie pytałam ze zdziwieniem że "jak to, nie przeszkadza??" ino w formie- "jak nie przeszkadza to ok ;)" aaa bo ja niepotrzebnie pytajniki dałam :splat: klockowi sie ujawniaja trzecie powieki jak zasypia... wyglada to łokrutnie- jak wilkołak... takie róziowe oki bez źrenic :megagrin: a zezika faktycznie Tigerka przez to ma.. znaczy nie ma no tak sie wydaje- bo zaś sie czepisz...:evil_lol::evil_lol: moje biedne małe zmarzluszki... i to ta Tigra bo w -25 stopni do wody wskakuje :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]żle przeczytałaś [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie pytałam ze zdziwieniem że "jak to, nie przeszkadza??"[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ino w formie- "jak nie przeszkadza to ok ;)"[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaa bo ja niepotrzebnie pytajniki dałam :splat:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]klockowi sie ujawniaja trzecie powieki jak zasypia... wyglada to łokrutnie- jak wilkołak... takie róziowe oki bez źrenic :megagrin:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a zezika faktycznie Tigerka przez to ma.. znaczy nie ma no tak sie wydaje- bo zaś sie czepisz...:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]moje biedne małe zmarzluszki... i to ta Tigra bo w -25 stopni do wody wskakuje :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] dobrze przeczytalam :eviltong: ty zle napisałas:eviltong: noo jakies zapytajniki mi wlepilas:shake: haha nooo Tigra czesto wyglada jak zombi:diabloti: hehe nooo zezika najlepiej widac na fotach na wprost pyszczka:lol: haha bo woda to co innego:diabloti:sie nei znasz:eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Zjawiam się tu zaproszony jakby co :p Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Zjawiam się tu zaproszony jakby co :p[/quote] :loveu:[B][COLOR=magenta] noo powiedz to powiedz[/COLOR][/B] Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']:loveu:[B][COLOR=magenta] noo powiedz to powiedz[/COLOR][/B][/quote] że niby co?:crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']że niby co?:crazyeye:[/quote] [COLOR=paleturquoise]podziw......[/COLOR] Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Gutttten Morrrrgen......o to chodzi? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Gutttten Morrrrgen......o to chodzi? :evil_lol:[/quote] :placz::placz::placz::placz::placz::placz: [CENTER][SIZE=7][B]podziw [/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']:placz::placz::placz::placz::placz::placz: [CENTER][SIZE=7][B]podziw [/B][/SIZE][/CENTER] [/quote] po dz i w..... :razz: Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [B][COLOR=navy]hej członkinie :multi::loveu::multi:[/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wracaj już z pracy :placz::placz::placz: cze Effa... czytając te słowa już masz łikend nie???? :razz::razz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeeessso przez 3 min czekałam żeby mi otwarło tego Blogasa:mdleje: Witaj Ewunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wracaj już z pracy :placz::placz::placz: cze Effa... czytając te słowa już masz łikend nie???? :razz::razz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt: Cze Efff..... a cóż to za Nocne Rozmowy ;).....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: z podtextami ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeeessso przez 3 min czekałam żeby mi otwarło tego Blogasa:mdleje: Witaj Ewunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nnoooo strasznie taka jakaś busy ta Ewa :niewiem: udaje mi tu jakąś niedostępną :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nnoooo strasznie taka jakaś busy ta Ewa :niewiem: udaje mi tu jakąś niedostępną :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a może z Menrzusiem :roll:aryglowali tak Blogasa :crazyeye:że się dostać nie szło :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nnoooo strasznie taka jakaś busy ta Ewa :niewiem: udaje mi tu jakąś niedostępną :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]taaa dla nas bo z Menrzusiem to gada[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Zejdźta z Menrzusia, bo czkawkę dostałem :shake::evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Zejdźta z Menrzusia, bo czkawkę dostałem :shake::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja dementuje jakobym na Menrzusia wchodziła:diabloti: Prosze! Na czkawke! Paczaj jak dobra jestem :diabloti: [IMG]http://www.druzno.pl/images/water.jpg[/IMG] Ups......troche się rozlało...... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts