apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?? :crazyeye::crazyeye: a nie wygladasz :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a to trzeba jakoś wyglądać?:evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie panie takie dzieciaczki :grins:................;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego nie poszlam do szkoly pracowac :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wiedziałaś co robisz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a ja witam grono pedagogiczne :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='caroolcia']a ja witam grono pedagogiczne :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:liczysz na wzorowe zachowanie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:liczysz na wzorowe zachowanie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] taaaaaaaakkkkkkkkk :multi: podmaślam się na początku, żeby potem rozrabiać :evil_lol: zawsze tak robiłam :eviltong: ..... i się udawało :multi: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']a to trzeba jakoś wyglądać?:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jak... powinnaś być miła, sympatyczna, Ą,Ę... jak ja :grins: a Ty ganiasz po jakis blogasach jak małolat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='caroolcia']taaaaaaaakkkkkkkkk :multi: podmaślam się na początku, żeby potem rozrabiać :evil_lol: zawsze tak robiłam :eviltong: ..... i się udawało :multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]bo to baardzo dobry sposób, ja tez najpierw naumiałam się pozgłaszałam a potem luuuuuuuzik do końca semestru witaj effko kiedykolwiek bedziesz:cool3::loveu:[/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Efko wracaj bo ciało pedagogiczne przejmuje ci wątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jak... powinnaś być miła, sympatyczna, Ą,Ę... jak ja :grins: a Ty ganiasz po jakis blogasach jak małolat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bo ja jestem młoda duchem! :lol: A i jestem miła sympatyczna i Ą,Ę jak TY!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:liczysz na wzorowe zachowanie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Za podlizywanie sie nie ma wzorowego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Bo ja jestem młoda duchem! :lol: A i jestem miła sympatyczna i Ą,Ę jak TY!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pĄważnie??? niĘ żartujĘsz?? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pĄważnie??? niĘ żartujĘsz?? [/B][/COLOR][/FONT][/quote] nĄ pĄważniĘ:diabloti: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']nĄ pĄważniĘ:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tĘraz widzĘ żĘś pĘdagożka :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A żeby nie być gołosłowną to ci pokażę jaka jestem ładna Patrzaj: [IMG]http://www.msos.waw.pl/images/smilies/msos/girl_wink.gif[/IMG] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :diabloti:[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tĘraz widzĘ żĘś pĘdagożka :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Po czym wnosisz:roll: Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Cześć Ewcia, jakaś "rada pedagogiczna" się zrobiła w Twoim blożku? Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Foty piesesa:loveu::loveu:[/quote] nooooooooooooo :loveu: [quote name='zuzolandia']dlaczego nowy IP .... JA ZLIKWIDOWALAM stacjonarny kompik i IP mam to samo na laptopiku ...... ileeeeeeeeee fotasowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ales sie postarala hihihihihihih[/quote] bo my mamy siec lokalna i nam wysylaja kolesie na antene i kazda osoba ma osobny sygnał i nowy komp sie liczy jako nowy sygnal wiec zeby byl stary trzeba zmienic IP :) hihi [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wow ....fotaski :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Fajniscie wygląda twoje nowe cacuszko :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] hihi wiemm:loveu: [quote name='apple']Przyszłam ze środową wizytą taka radosna a tu twojego lpka widziałam i - TEż TAKIEGO CHCE! :placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Rany Tigra bez głowy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [URL]http://images32.fotosik.pl/82/08cdbfb8620f8ba4.jpg[/URL][/quote] hahahaha [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B] łowi karpie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze EFFFFFFFF [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]zazdraszczam szprzęciku :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] błehehehehe zazdrosc nie jest ladna cecha:shake: cze MAdz Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']A żeby nie być gołosłowną to ci pokażę jaka jestem ładna Patrzaj: [IMG]http://www.msos.waw.pl/images/smilies/msos/girl_wink.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nĄrmalnie... piĘrwszoklasistka pĘłnĄ gĘbĄ........ :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple']:diabloti:Po czym wnosisz:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po schodach :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nĄrmalnie... piĘrwszoklasistka pĘłnĄ gĘbĄ........ :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote]Aleś mnie odmłodziła :lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po schodach :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie masz windy?:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Aleś mnie odmłodziła :lol: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znam to uczucie.. jak ktoś mówi... żem młoda :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Nie masz windy?:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mam... ale mieszkam na parterze :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 CZE Effaaaaa ;-) przylazlam sie witac hihihih Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mam... ale mieszkam na parterze :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no to cyganisz że po schodach:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa'] Cze Eff z własnym światem i własnymi kredkami:loveu:[/quote] cze Madź:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupiłam Ci Effuniu blok rysunkowy .... [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://dobiura.eu/images/blok_rysunkowy_a3_bialy.gif[/IMG][/quote] oja oja ale super:multi: [quote name='apple']No tak wszyscy prezenty dostają a ja co ? Chyba się muszę wbić na sępa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] buahahaha... ja siem swoimi ni epodziele:obrazic: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja zaśpiewam ci piosenka!! kororowe kredki w pudełeczku nosze, kororowe kredki bardzo lubia mnie kororowe kredki kiedy je poprosze namaluja wszysko to coo chceee :multi::multi: i cała sala śpiewa!!!!:evil_lol::evil_lol: namalują domek i na płocie kota .................:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='apple']Kochana to nie tak szło............... namalują domek, wokół domku płotek , a na płocie kotka, namalują też........ itd Tak dla ścisłosci:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]To ja dam słowa :p...[/B][/COLOR][/FONT] [B]Kolorowe kredki[/B] Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie. Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, namalują wszystko, to co chcę. Namalują domek. I na płocie kota. I wesołe słonko na pochmurne dni. A gdy w Kosmos lecieć przyjdzie mi ochota, prawdziwą rakietę namalują mi. O! Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie. Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, namalują wszystko, to co chcę. Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą, siadamy przy stole i one, i ja. Malują cudaki: małpkę taką śmieszną, słonia na huśtawce i w rakiecie lwa. O![/quote] :grin: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='evaxon']buahahaha... ja siem swoimi ni epodziele:obrazic:[/quote] Nie być taka! Podziel się!:roll: Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]chyba cie cycki swędzą... ffcale nie tak :shake::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] buahahahha [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi: [URL]http://images29.fotosik.pl/128/e2801c7e331dd1e7.jpg[/URL] :loveu::loveu: widzę że Tigra spotkała na spacerku przyjaciela od wygłupów :) [URL]http://images32.fotosik.pl/82/a63244a94dcd8a99.jpg[/URL] po co mały patyk jak można mieć pół drzewa ;) :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] siemanko żonkilku :lol: [quote name='clockwork'] [COLOR=Blue][B][FONT=Arial]nie wiedziałaś??? Ala to expert od piosenek i kredek :loveu:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] :evil_lol: [quote name='caroolcia']a ja witam grono pedagogiczne :evil_lol:[/quote] a mnie nieee???:-( [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]b witaj effko kiedykolwiek bedziesz:cool3::loveu:[/B][/COLOR][/quote] witam:loveu: [quote name='caroolcia']Efko wracaj bo ciało pedagogiczne przejmuje ci wątek :evil_lol:[/quote] hehehe jestem juz jestem :multi: [quote name='Jagoda*']Cześć Ewcia, jakaś "rada pedagogiczna" się zrobiła w Twoim blożku?[/quote] ja nie wiem co one se tu wyrabiaja:shake: [quote name='zuzolandia']CZE Effaaaaa ;-) przylazlam sie witac hihihih[/quote] :loveu:witankooo Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Nie być taka! Podziel się!:roll:[/quote] nie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ale moze chceta foty??:evil_lol: Quote
Recommended Posts