Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]wtam
ale mnie dawno tu nie bylo......postanawaim wrocic na dogo chodz ciezko jest bo dzien za krotki ale probuje:)

a co ciekawego siem zmienialo u Tigrusi???????[/SIZE][/FONT]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']ona zawsze przechodzi.. ale polozysz sie i wroci:shake:
Reni kup jak na mnie najlepiej działam :) kiedys czesto mialam zgage chcieli mni ewyslac na jakies badanie co to rurke wkladaja w gardlo ale sienie dałam:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Efff... czemu sie nie dałaś??? nie lubisz mieć nic w buzi :razz::razz:

też dostałam kiedyś takie skierowanko... na szczęście w październiku i już były wykończone limity NFZtu na wszelkie badania.... i mie nie przyjeli :p i chwała im za to... potem lekarz chciał mi dać z nowym rokiem nowe skierowanko... to.... zmieniłam lekarza :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

o qrde jakie tu poważne tematy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:i straszeczne ....[U]o rurach w żołądku[/U] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w przełyku Alu... w przełyku :grins:

cześc Ala...:multi::multi:

EDIT: pomyłka.... [/B][/COLOR][/FONT]:bigcool:
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] cześć EFFA!!! [/B][/COLOR][/FONT]:B-fly:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Efff... czemu sie nie dałaś??? nie lubisz mieć nic w buzi :razz::razz:

:hmmmm:

też dostałam kiedyś takie skierowanko... na szczęście w październiku i już były wykończone limity NFZtu na wszelkie badania.... i mie nie przyjeli :p i chwała im za to... potem lekarz chciał mi dać z nowym rokiem nowe skierowanko... to.... zmieniłam lekarza :evil_lol::evil_lol:

[COLOR=Red]też dostałam ...ale nie pojszłam ...a teraz znów mam iść po skierowanko ...ale jeszcze poczekam aż sie limity skończą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

:oops:[COLOR=Red]:oops::oops:wiem .....już siem poprawiam ........:grins:[/COLOR]

[COLOR=Red]cze Madzialeno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] cześć EFFA!!! [/B][/COLOR][/FONT]:B-fly:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula_']O nie :shake: Gastroskopia, nigdy w życiu :smhair2: Po tym to dopiero jest zgaga :evil_lol:[/quote]
:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze EFFuś :multi::multi::multi:

o qrde jakie tu poważne tematy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:i straszeczne ....o rurach w żołądku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Effa a jak ........:hmmmm: ptaszek :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
cze Aluś:multi:

bo j apowazna dziołcha jestem :cool1::evil_lol:

:loveu:ptaszek okej:loveu::evil_lol:

[quote name='Alynkaaa'][FONT=Arial][SIZE=3]wtam
ale mnie dawno tu nie bylo......postanawaim wrocic na dogo chodz ciezko jest bo dzien za krotki ale probuje:)

a co ciekawego siem zmienialo u Tigrusi???????[/SIZE][/FONT][/quote]
witanko:multi::multi::multi:

a u Tigry co chwila si ecos zmienia;) trzeba sledzic blozka :eviltong:
[SIZE=1]( haha to byla reklama hehe)

[/SIZE]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Efff... czemu sie nie dałaś??? nie lubisz mieć nic w buzi :razz::razz:
[COLOR=Black]:cool1:błahahaha lubie[/COLOR]

też dostałam kiedyś takie skierowanko... na szczęście w październiku i już były wykończone limity NFZtu na wszelkie badania.... i mie nie przyjeli :p i chwała im za to... potem lekarz chciał mi dać z nowym rokiem nowe skierowanko... to.... zmieniłam lekarza :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B]ja nie dostalam bo powiedzialam ze i tak nie pojde hehehe[/B]

:lol:

[COLOR=Black]błahaha
[/COLOR][/B] [B]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] cześć EFFA!!! [/B][/COLOR][/FONT]:B-fly:[/quote]
czesc:multi::multi::multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbirka']Cześć dziewczyny zimową porą:multi::multi::multi::multi: my już śnieżne szaleństwo rano zaliczyliśmy, a Wy kiedy?:diabloti:[/quote]
u nas sniegu nie bylo rano :)

sliczne słonko od rana swiecilo.. i nagle pol godz temu spadl snieg:mdleje: pada sobie i pada ale i tak sie nie osadza bo jest za cieplo :)

Posted

[quote name='Wyjątek']a u nas od rana ładna pogoda i lekkie słoneczko o zeeeeero śniegu :D oby jutro tez tak było bo mamy rano o 9 szkolenie:loveu:[/quote]
u nas tez juz nie pada i swieci slonko:multi:

Posted

[quote name='Medorowa']ja:grins::grins:[/quote]
hohoho no nie domyslila bym sie:roll::diabloti:
[quote name='DORRAG']Cześć Ewunia:p[/quote]
ooo Fionkowe wrocily:multi::multi:

Posted

[quote name='DORRAG']My prawie cały czas jesteśmy :cool3:tylko troszkę mało piszemy:razz:[/quote]
prawie robi wielka roznice:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']:stupid:zębów się nie wyciera ręcznikiem:stupid:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]susarką ...:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']a skad wiesz?[/quote]
Czytałam:roll::roll::roll:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]susarką ...:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Susarką suszy się włochy:roll: