Alynkaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]wtam ale mnie dawno tu nie bylo......postanawaim wrocic na dogo chodz ciezko jest bo dzien za krotki ale probuje:) a co ciekawego siem zmienialo u Tigrusi???????[/SIZE][/FONT] Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon']ona zawsze przechodzi.. ale polozysz sie i wroci:shake: Reni kup jak na mnie najlepiej działam :) kiedys czesto mialam zgage chcieli mni ewyslac na jakies badanie co to rurke wkladaja w gardlo ale sienie dałam:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Efff... czemu sie nie dałaś??? nie lubisz mieć nic w buzi :razz::razz: też dostałam kiedyś takie skierowanko... na szczęście w październiku i już były wykończone limity NFZtu na wszelkie badania.... i mie nie przyjeli :p i chwała im za to... potem lekarz chciał mi dać z nowym rokiem nowe skierowanko... to.... zmieniłam lekarza :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] o qrde jakie tu poważne tematy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:i straszeczne ....[U]o rurach w żołądku[/U] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w przełyku Alu... w przełyku :grins: cześc Ala...:multi::multi: EDIT: pomyłka.... [/B][/COLOR][/FONT]:bigcool: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] cześć EFFA!!! [/B][/COLOR][/FONT]:B-fly: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Efff... czemu sie nie dałaś??? nie lubisz mieć nic w buzi :razz::razz: :hmmmm: też dostałam kiedyś takie skierowanko... na szczęście w październiku i już były wykończone limity NFZtu na wszelkie badania.... i mie nie przyjeli :p i chwała im za to... potem lekarz chciał mi dać z nowym rokiem nowe skierowanko... to.... zmieniłam lekarza :evil_lol::evil_lol: [COLOR=Red]też dostałam ...ale nie pojszłam ...a teraz znów mam iść po skierowanko ...ale jeszcze poczekam aż sie limity skończą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w przełyku Alu... w przełyku :grins: :oops:[COLOR=Red]:oops::oops:wiem .....już siem poprawiam ........:grins:[/COLOR] cześc Ala...:multi::multi: [COLOR=Red]cze Madzialeno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR] EDIT: pomyłka.... [/B][/COLOR][/FONT]:bigcool: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] cześć EFFA!!! [/B][/COLOR][/FONT]:B-fly:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Paula_']O nie :shake: Gastroskopia, nigdy w życiu :smhair2: Po tym to dopiero jest zgaga :evil_lol:[/quote] :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze EFFuś :multi::multi::multi: o qrde jakie tu poważne tematy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:i straszeczne ....o rurach w żołądku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Effa a jak ........:hmmmm: ptaszek :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] cze Aluś:multi: bo j apowazna dziołcha jestem :cool1::evil_lol: :loveu:ptaszek okej:loveu::evil_lol: [quote name='Alynkaaa'][FONT=Arial][SIZE=3]wtam ale mnie dawno tu nie bylo......postanawaim wrocic na dogo chodz ciezko jest bo dzien za krotki ale probuje:) a co ciekawego siem zmienialo u Tigrusi???????[/SIZE][/FONT][/quote] witanko:multi::multi::multi: a u Tigry co chwila si ecos zmienia;) trzeba sledzic blozka :eviltong: [SIZE=1]( haha to byla reklama hehe) [/SIZE] Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Efff... czemu sie nie dałaś??? nie lubisz mieć nic w buzi :razz::razz: [COLOR=Black]:cool1:błahahaha lubie[/COLOR] też dostałam kiedyś takie skierowanko... na szczęście w październiku i już były wykończone limity NFZtu na wszelkie badania.... i mie nie przyjeli :p i chwała im za to... potem lekarz chciał mi dać z nowym rokiem nowe skierowanko... to.... zmieniłam lekarza :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B]ja nie dostalam bo powiedzialam ze i tak nie pojde hehehe[/B] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w przełyku Alu... w przełyku :grins: :lol: cześc Ala...:multi::multi: [COLOR=Black]błahaha [/COLOR][/B] [B] EDIT: pomyłka.... [/B][/COLOR][/FONT]:bigcool: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] cześć EFFA!!! [/B][/COLOR][/FONT]:B-fly:[/quote] czesc:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cześć dziewczyny zimową porą:multi::multi::multi::multi: my już śnieżne szaleństwo rano zaliczyliśmy, a Wy kiedy?:diabloti: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Imbirka']Cześć dziewczyny zimową porą:multi::multi::multi::multi: my już śnieżne szaleństwo rano zaliczyliśmy, a Wy kiedy?:diabloti:[/quote] u nas sniegu nie bylo rano :) sliczne słonko od rana swiecilo.. i nagle pol godz temu spadl snieg:mdleje: pada sobie i pada ale i tak sie nie osadza bo jest za cieplo :) Quote
Wyjątek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 a u nas od rana ładna pogoda i lekkie słoneczko o zeeeeero śniegu :D oby jutro tez tak było bo mamy rano o 9 szkolenie:loveu: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Wyjątek']a u nas od rana ładna pogoda i lekkie słoneczko o zeeeeero śniegu :D oby jutro tez tak było bo mamy rano o 9 szkolenie:loveu:[/quote] u nas tez juz nie pada i swieci slonko:multi: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']Doberek najdroższa:loveu::loveu:[/quote] ho ho ho kto tu do nas wpadł:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon']ho ho ho kto tu do nas wpadł:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] ja:grins::grins: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']ja:grins::grins:[/quote] hohoho no nie domyslila bym sie:roll::diabloti: [quote name='DORRAG']Cześć Ewunia:p[/quote] ooo Fionkowe wrocily:multi::multi: Quote
DORRAG Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon'] ooo Fionkowe wrocily:multi::multi:[/quote] My prawie cały czas jesteśmy :cool3:tylko troszkę mało piszemy:razz: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='DORRAG']My prawie cały czas jesteśmy :cool3:tylko troszkę mało piszemy:razz:[/quote] prawie robi wielka roznice:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon']hohoho no nie domyslila bym sie:roll::diabloti: [/quote] tak też myślałam:grins::grins: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']tak też myślałam:grins::grins:[/quote] i co suszy te zeby?? Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon']i co suszy te zeby??[/quote] Żeby wyschły:grins::grins: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']Żeby wyschły:grins::grins:[/quote] wytrzyj recznikiem:eviltong: Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon']wytrzyj recznikiem:eviltong:[/quote] :stupid:zębów się nie wyciera ręcznikiem:stupid: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']:stupid:zębów się nie wyciera ręcznikiem:stupid:[/quote] a skad wiesz? Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']:stupid:zębów się nie wyciera ręcznikiem:stupid:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]susarką ...:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon']a skad wiesz?[/quote] Czytałam:roll::roll::roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]susarką ...:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Susarką suszy się włochy:roll: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']Czytałam:roll::roll::roll: [B]a umiesz?? [/B] Susarką suszy się włochy:roll:[/quote] te pod pachami chyb a... Quote
Recommended Posts