Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czyś ty ocipiała???? wiesz ile ruskie by chcieli za takie kykyłki?? toż to ich dobro narodowe :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: myślisz ...że przelicznik byłby w rublach czy w ojro :roll: a na kykylki tez sie woła cip cip :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: myślisz ...że przelicznik byłby w rublach czy w ojro :roll: a na kykylki tez sie woła cip cip :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :hmmmm: z tymi cipami to roznie bywa:roll: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 jeeeeeeeeeee ale tu brzidko godajom jeeeeeeeeeeeeeee kaj tyn mod jest kaj łon jest ;-) tu trza ornung zrobic i to wartko !!!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']jeeeeeeeeeee ale tu brzidko godajom jeeeeeeeeeeeeeee kaj tyn mod jest kaj łon jest ;-) tu trza ornung zrobic i to wartko !!!!!!!!!!![/quote] a wiec... cipy jak kazdy wie... sa rożne i nie chodzi mi tylko o kształt chodzi rowniez o zastosowanie:p miedzy innymi .... cipy - cip cip kurki tak cipamy jak wołamy i dajemy papu ptoszką:p cipy- ktore wkładamy zwierzaczką zeby sie nie zgubiły oraz cipy - inne... ale o tym kiedy indziej :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']a wiec... cipy jak kazdy wie... sa rożne i nie chodzi mi tylko o kształt chodzi rowniez o zastosowanie:p miedzy innymi .... cipy - cip cip kurki tak cipamy jak wołamy i dajemy papu ptoszką:p cipy- ktore wkładamy zwierzaczką zeby sie nie zgubiły oraz cipy - inne... ale o tym kiedy indziej :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: tak tak Effuniu .....tak ......:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :mdleje::mdleje::mdleje: Tu siena chwile ujawniam, by pokazać moje emocje:lol!: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 som jeszcze cipyndelsy ehehehehhhehe Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']a wiec... cipy jak kazdy wie... sa rożne i nie chodzi mi tylko o kształt chodzi rowniez o zastosowanie:p miedzy innymi .... cipy - cip cip kurki tak cipamy jak wołamy i dajemy papu ptoszką:p cipy- ktore wkładamy zwierzaczką zeby sie nie zgubiły oraz cipy - inne... ale o tym kiedy indziej :evil_lol:[/quote] Ale ja chcę o tych na końcu się czegoś dowiedzieć :diabloti: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']:mdleje::mdleje::mdleje: Tu siena chwile ujawniam, by pokazać moje emocje:lol!:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ino nie popuść ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='luzia']Ale ja chcę o tych na końcu się czegoś dowiedzieć :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz ....jaka ciekawa ....a zgode od proposzcza masz :hmmmm: ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: tak tak Effuniu .....tak ......:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :lol: [quote name='Medorowa']:mdleje::mdleje::mdleje: Tu siena chwile ujawniam, by pokazać moje emocje:lol!:[/quote] :diabloti: [quote name='zuzolandia']som jeszcze cipyndelsy ehehehehhhehe[/quote] buahahaha no no [quote name='luzia']Ale ja chcę o tych na końcu się czegoś dowiedzieć :diabloti:[/quote] :crazyeye: o masz jaka ciekawska [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ino nie popuść ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz ....jaka ciekawa ....a zgode od proposzcza masz :hmmmm: ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] buahahaha to samo jej powiedziałam:evil_lol: hahaha wystarczyło pocipciac i sie zbiegły qrki moje kofane:lol!: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz ....jaka ciekawa ....a zgode od proposzcza masz :hmmmm: ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Może być od rydzyka :diabloti: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje sie na cipanie :multi::multi::multi: spadam do Pawcia bo chyba nie wie że jestem w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 jaaaaaaa rydzyk dobry w smietanie i szpinaku mniamusne heheheheheheh....... siem glodna cosik ;-) Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Może być od rydzyka :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ojjj.. ja bym nie[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]rydzyk[/SIZE][/FONT]owała na twoim miejscu :shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Może być od rydzyka :diabloti:[/quote] a moze od Rydze...:siara: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje sie na cipanie :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: spadam do Pawcia bo chyba nie wie że jestem w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] na cipcianie???:siara: [quote name='zuzolandia']jaaaaaaa rydzyk dobry w smietanie i szpinaku mniamusne heheheheheheh....... siem glodna cosik ;-)[/quote] we no przestan bo głodna sie robie:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ojjj.. ja bym nie[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]rydzyk[/SIZE][/FONT]owała na twoim miejscu :shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :siara: bedzie zadyma ... Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Może być od rydzyka :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: zarydzykuj .....może być ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje sie na cipanie :multi::multi::multi: [COLOR=Red]wiadomo ........nie mogło Cię tu zabraknąć :grins:[/COLOR] spadam do Pawcia bo chyba nie wie że jestem w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ukrywasz się :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon'] na cipcianie???:siara: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ta... 3 razy :siara:[/B][/COLOR][/FONT] :siara: bedzie zadyma ...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zadyma... od razu zadyma... ty to ino o przyjemnościach :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ojjj.. ja bym nie[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]rydzyk[/SIZE][/FONT]owała na twoim miejscu :shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dam radę a jak uzyskam to dokończymy rozmowę o przywoływaniu kurek :evil_lol: [SIZE=1]Bójcie się :diabloti:[/SIZE] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Dam radę a jak uzyskam to dokończymy rozmowę o przywoływaniu kurek :evil_lol: [SIZE=1]Bójcie się :diabloti:[/SIZE][/quote] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:tych grzybków gupawków.....:grins: kurków i rydzyków :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ale tu grzibowoooooooooooooooooo ehehehehehehehhehe Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 :lol: czasami sie zastanawiam czy powinnam sie przyznawac do swego blozka hahaha dogo jest co chwila busy i mnie wq...:angryy: Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [B][COLOR="Green"]uwarzajcie bom sie zagrzybicie na wzajem :evil_lol::evil_lol: Witaj Efa rydzowa :diabloti:czy jak tam sie zwie tera bomnie wiem nie kce mi sie czytac tego wszyskiego [/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']:lol: czasami sie zastanawiam czy powinnam sie przyznawac do swego blozka hahaha dogo jest co chwila busy i mnie wq...:angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] musisz sie łodstresować... u zuzolandii balanga.... karaoke :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] musisz sie łodstresować... u zuzolandii balanga.... karaoke :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale weś flaszka ze soba ........;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 cześć Evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvva :diabloti: Quote
Recommended Posts