Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no z kur wielu ...robi się rosolek :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]z kur wielu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no z kur wielu ...robi się rosolek :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]z kur wielu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no prosze jaka zgodnosc co do kur:evil_lol: Quote
teqquila Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [COLOR="Green"][B]Witaj Efko :evil_lol: wydawalo mi sie ze ta twoja kura miala inny kolor :evil_lol::evil_lol: a tak to juz obrany do rosolku :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Imbirka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 boszsz.... nastepna gadulińska galeria:cool3::cool3::cool3::cool3: Witajcie Tigierki:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:Effunia .....ktoś tu mowil że to gadulińska galeria :razz:...a tu tak cicho ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [COLOR="Green"][B]bom Efa poszal ptoka pozyczyc :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='teqquila'][COLOR=Green][B]Witaj Efko :evil_lol: wydawalo mi sie ze ta twoja kura miala inny kolor :evil_lol::evil_lol: a tak to juz obrany do rosolku :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] witanko:multi: :evil_lol: [quote name='Imbirka']boszsz.... nastepna gadulińska galeria:cool3::cool3::cool3::cool3: Witajcie Tigierki:multi::multi::multi:[/quote] :siara: witaneczko:multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:Effunia .....ktoś tu mowil że to gadulińska galeria :razz:...a tu tak cicho ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no ja nie wiem :roll: jakies dziwne pogloski chodza po dogo :evil_lol: [quote name='teqquila'][COLOR=Green][B]bom Efa poszal ptoka pozyczyc :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] nie:eviltong: echh siedze sie na All i szukam jakiejs fajnej torby i tak szukam szukam i nic nie moge znalesc:roll: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 na All masa badziewia i czesto drożej niz w sklepach :roll: zeby cos fajnego zlalesc trzeba sie naszukac ja tysz byłam dzisiaj na zakupach netowych (leniwa wersja latania po sklepach :evil_lol:) i kupiłam sobie czape, portki i buciory na deche i zostawiłam magiczną sumę w sklepie :oops: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']na All masa badziewia i czesto drożej niz w sklepach :roll: zeby cos fajnego zlalesc trzeba sie naszukac ja tysz byłam dzisiaj na zakupach netowych (leniwa wersja latania po sklepach :evil_lol:) i kupiłam sobie czape, portki i buciory na deche i zostawiłam magiczną sumę w sklepie :oops:[/quote] no niby tak ...ale w sklepach to juz wogole padaka i nic ni ema:roll: poka poka Quote
Paula Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cześć córciu z ptaszkiem :evil_lol: :loveu: [url]http://images34.fotosik.pl/27/cd9c5d43c339c98d.jpg[/url] :D :loveu: [quote name='clockwork'][URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/banners/27973/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/banners/pfff.gif[/IMG][/URL] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to kura nie papuga :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roflt: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Paula_']Cześć córciu z ptaszkiem :evil_lol: :loveu: [URL]http://images34.fotosik.pl/27/cd9c5d43c339c98d.jpg[/URL] :D :loveu: :roflt:[/quote] czesc mamciu z fistaszkiem:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']no niby tak ...ale w sklepach to juz wogole padaka i nic ni ema:roll: poka poka[/quote] pokaze zaraz u siebie bo tu się wstydze :oops: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']pokaze zaraz u siebie bo tu się wstydze :oops:[/quote] to ja zaraz przyjde:cool3: czy wam tez dogo muli??:roll: Quote
Paula Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']czesc mamciu z fistaszkiem:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote] :hmmmm: Maksiulek duży nie jest, ale żeby go od fistaszków :shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Paula_']:hmmmm: Maksiulek duży nie jest, ale żeby go od fistaszków :shake: :evil_lol:[/quote] hahaha oj mamo mamo:evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a mówią a twardy orzech do zgyzienia ... hmmm :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']a mówią a twardy orzech do zgyzienia ... hmmm :evil_lol:[/quote] hahahaha:lol::lol::lol: oo taka chce taka... ale pewnie cena wzrosnie do 120pln:placz::placz::placz: a ja chce tak do 70pln:roll: [url]http://allegro.pl/item261811457_hm_torebka_torba_duza_fiolet_nowa.html[/url] :placz: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 całkiem fajniutka, ale 10 dni i juz 62 ... hmmmm Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']całkiem fajniutka, ale 10 dni i juz 62 ... hmmmm[/quote] ech no wlasnie:shake::shake: fajna bo prosta bez zbednych kieszeni kroj taki jaki lubie i kolorek tez fajny :cool3: czarną workowatą mam to taka fioletowa byla by w sam raz:evil_lol: achh... az bede sledzic aukcje bo ciekawa jestem za ile pojdzie:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 cześć Effa , przyszłam pozazdrościć różowej obróżki :evilbat: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='AlKil']gaduły, gaduły...:evil_lol:[/quote] :evil_lol: ty idz sie pakowac:diabloti: [quote name='Vectra']cześć Effa , przyszłam pozazdrościć różowej obróżki :evilbat:[/quote] czesc Eff:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak tam buty? czyste juz?? :grin: Quote
Vectra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Buty nie są czyste , wyśle je tej firmie co to mi pralkę od czwartku wiezie :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Vectra']Buty nie są czyste , wyśle je tej firmie co to mi pralkę od czwartku wiezie :diabloti:[/quote] hahaha nono :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko zeby sie nie zgubily podrodze:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']hahaha nono :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko zeby sie nie zgubily podrodze:evil_lol:[/quote] wyśle im inną firmą :evil_lol: co by się nie zagubili :cool1: Quote
Recommended Posts