Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no z kur wielu ...robi się rosolek :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]z kur wielu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no z kur wielu ...robi się rosolek :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]z kur wielu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no prosze jaka zgodnosc co do kur:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila'][COLOR=Green][B]Witaj Efko
:evil_lol: wydawalo mi sie ze ta twoja kura miala inny kolor :evil_lol::evil_lol:
a tak to juz obrany do rosolku :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
witanko:multi:
:evil_lol:
[quote name='Imbirka']boszsz.... nastepna gadulińska galeria:cool3::cool3::cool3::cool3:

Witajcie Tigierki:multi::multi::multi:[/quote]
:siara:
witaneczko:multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:Effunia .....ktoś tu mowil że to gadulińska galeria :razz:...a tu tak cicho ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no ja nie wiem :roll: jakies dziwne pogloski chodza po dogo :evil_lol:

[quote name='teqquila'][COLOR=Green][B]bom Efa poszal ptoka pozyczyc :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
nie:eviltong:

echh siedze sie na All i szukam jakiejs fajnej torby i tak szukam szukam i nic nie moge znalesc:roll:

Posted

na All masa badziewia i czesto drożej niz w sklepach :roll: zeby cos fajnego zlalesc trzeba sie naszukac

ja tysz byłam dzisiaj na zakupach netowych (leniwa wersja latania po sklepach :evil_lol:) i kupiłam sobie czape, portki i buciory na deche i zostawiłam magiczną sumę w sklepie :oops:

Posted

[quote name='caroolcia']na All masa badziewia i czesto drożej niz w sklepach :roll: zeby cos fajnego zlalesc trzeba sie naszukac

ja tysz byłam dzisiaj na zakupach netowych (leniwa wersja latania po sklepach :evil_lol:) i kupiłam sobie czape, portki i buciory na deche i zostawiłam magiczną sumę w sklepie :oops:[/quote]
no niby tak ...ale w sklepach to juz wogole padaka i nic ni ema:roll:

poka poka

Posted

Cześć córciu z ptaszkiem :evil_lol: :loveu:
[url]http://images34.fotosik.pl/27/cd9c5d43c339c98d.jpg[/url] :D :loveu:

[quote name='clockwork'][URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/banners/27973/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/banners/pfff.gif[/IMG][/URL] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to kura nie papuga :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:roflt:

Posted

[quote name='Paula_']Cześć córciu z ptaszkiem :evil_lol: :loveu:
[URL]http://images34.fotosik.pl/27/cd9c5d43c339c98d.jpg[/URL] :D :loveu:

:roflt:[/quote]
czesc mamciu z fistaszkiem:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='evaxon']czesc mamciu z fistaszkiem:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote]
:hmmmm: Maksiulek duży nie jest, ale żeby go od fistaszków :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']a mówią a twardy orzech do zgyzienia ... hmmm

:evil_lol:[/quote]
hahahaha:lol::lol::lol:

oo taka chce taka... ale pewnie cena wzrosnie do 120pln:placz::placz::placz:
a ja chce tak do 70pln:roll:
[url]http://allegro.pl/item261811457_hm_torebka_torba_duza_fiolet_nowa.html[/url]

:placz:

Posted

[quote name='caroolcia']całkiem fajniutka, ale 10 dni i juz 62 ... hmmmm[/quote]
ech no wlasnie:shake::shake:

fajna bo prosta bez zbednych kieszeni kroj taki jaki lubie i kolorek tez fajny :cool3: czarną workowatą mam to taka fioletowa byla by w sam raz:evil_lol:

achh... az bede sledzic aukcje bo ciekawa jestem za ile pojdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']gaduły, gaduły...:evil_lol:[/quote]
:evil_lol: ty idz sie pakowac:diabloti:

[quote name='Vectra']cześć Effa , przyszłam pozazdrościć różowej obróżki :evilbat:[/quote]
czesc Eff:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak tam buty? czyste juz??

:grin:

Posted

[quote name='Vectra']Buty nie są czyste , wyśle je tej firmie co to mi pralkę od czwartku wiezie :diabloti:[/quote]
hahaha nono :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko zeby sie nie zgubily podrodze:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hahaha nono :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko zeby sie nie zgubily podrodze:evil_lol:[/quote]
wyśle im inną firmą :evil_lol: co by się nie zagubili :cool1: