caroolcia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Mnie jutro rozboli wszystko co boleć może po debiut w pracy po 3 tygodniach laby :evil_lol: a w pracy jakoś wszystkie dolegliwości się odzywają :diabloti: Plizzz trzymajcie kciuki, żebym nie wybiła jutro szefostwa :evil_lol: Quote
Paula Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Cześć córcia :multi: Kiedy będą foty z nowego aparaciku? :razz: Quote
Vectra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Effka akumulatory obecne ? :mad: :diabloti: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]EFFKA.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOTY.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...no ty to masz Effuś szczęście .....:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol:noooo [quote name='Medorowa']To samo chciałam napisać:evil_lol::evil_lol:[/quote] :roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:boś ty z TYCH ....a ja w TYCHach byłam ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] błehehe [quote name='bonita'][COLOR=darkgreen]A nie miałaś Ty czasem jakiego ziarnka grochu pod podusią:diabloti::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#006400]Witaj Ewa:multi:[/COLOR][/quote] :eviltong:nie witaneczko:multi: [quote name='Martinee']Dobry wieczór[/quote] wieczor dobry [quote name='caroolcia']Mnie jutro rozboli wszystko co boleć może po debiut w pracy po 3 tygodniach laby :evil_lol: a w pracy jakoś wszystkie dolegliwości się odzywają :diabloti: Plizzz trzymajcie kciuki, żebym nie wybiła jutro szefostwa :evil_lol:[/quote] hahahahahah biedna:shake: jestesmy z toba :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Paula_']Cześć córcia :multi: Kiedy będą foty z nowego aparaciku? :razz:[/quote] czesc mamcia:multi: :siara: [quote name='Vectra']Effka akumulatory obecne ? :mad: :diabloti:[/quote] :siara: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]EFFKA.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOTY.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :siara: ale dzisiaj ładnie było...:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiec aku nie ma nowych :siara: ale znalazly sie stare:loveu: mam nadzieje ze jeszcze jako tako działaja:evil_lol: jutro jak bedzie ladnie:cool3: czyli ni ebedzie padac :) wezme aparat na spacer:evil_lol: i porobie foty :) wiec jesli wszystko bedzie po mojej mysli tojutro beda foty :p:loveu::diabloti::evil_lol: cholera szkoda mi moich ostatnich groszy na akumulatorki:roll::lol::evil_lol: chyba czas znalesc prace:grin: bo mi sie kasa skonczyla:roll: chyba ze za tydzien przyjada do mnie moje $$$$$$:loveu::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dobry wieczór :loveu: Nie będzie jutro pogody :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :loveu: Nie będzie jutro pogody :diabloti:[/quote] to nie bedzie fot:diabloti: i bedzie wszystko na ciebie:diabloti: bo wykrakalas:diabloti: o!:diabloti: bryy:loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Nieeeee :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nieeeee :placz: :placz: :placz:[/quote] takkkkkk:evilbat::evilbat::evilbat: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='zuzolandia']a kuku a kuku !!!!!!!!![/quote] a kukułeczka kuka:diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 nie spisz?????????????????????? o w morde ehehehhe Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='zuzolandia']nie spisz?????????????????????? o w morde ehehehhe[/quote] a no nie spie:diabloti: pospie rano:evil_lol: Quote
teqquila Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Efa w nocy sie spi a rano sie wstaje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiec WSTAWAJ :diabloti::diabloti: Witanko Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='teqquila']Efa w nocy sie spi a rano sie wstaje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiec WSTAWAJ :diabloti::diabloti: Witanko[/quote] hehe no wczoraj mi sie zasiedzialo :evil_lol: poszlam spac przed 4:mdleje: brat mnie zagadal na gadu bo jego dziolcha wrocila wczoraj juz do polski i bidok sam tam siedzi:shake: a dopiero za tydzien si eprzeprowadza do kumpli:roll: [quote name='Medorowa']Dobry mój Ty tii tii:loveu::loveu:[/quote] tii tuu tiii mnie ma takiego numeru... tiii tuuu tiii....:diabloti::evil_lol::loveu: a tak wogole to majne brader sie oswiadczyl :loveu: na plazy w san diego ( jak romantycznie hehehe) na dzien przed wyjazdem jego dziewczyny :razz: nestety sa tez zle wiesci :grin: brat chce wrocic pod koniec stycznia:mdleje: aleee.... planuje zaraz jechac do anglii:evil_lol::multi: wiec jest sporo prawdopodobienstwo ze nie bedzie mi krasc neta hahaha i nadal bedemogla siedziec godzinami na dogo:loveu::lol: u nas taka jakas dziwna ta pogoda:cool1: slonko chce sie przebic ale nie zawsze mu sie udaje... mam nadzieje ze sie rozpogodzi :cool3: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No to congratulejszon dla Braciszka :p [SIZE=1]p.s. czy on wie aby na pewno w co sie pakuję :roll::evil_lol:[/SIZE] Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='caroolcia']No to congratulejszon dla Braciszka :p [SIZE=1]p.s. czy on wie aby na pewno w co sie pakuję :roll::evil_lol:[/SIZE][/quote] hyhyhy wiesz nie mam pojecia:evil_lol: bardziej bym sie zastanawiala czy ona wie w co sie pakuje :grin: a swoja droga to pogoda sie zje.. ten tego wala na maxa:/ chyba nici z dzisiejszego spacerku i focenia:roll: foty do dupy wyjda.. pofoce w domku moze:roll: Quote
Medorowa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gratuluję im i współczuję jednocześnie:evil_lol:;) Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']hyhyhy wiesz nie mam pojecia:evil_lol: bardziej bym sie zastanawiala czy ona wie w co sie pakuje :grin: a swoja droga to pogoda sie zje.. ten tego wala na maxa:/ chyba nici z dzisiejszego spacerku i focenia:roll: foty do dupy wyjda.. pofoce w domku moze:roll:[/quote] hi hi hi w taka pogode tylko gry i zabawy świetlicowe wchodzą w gre :p Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj Effff ...poprosze foty z aparata :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no to gratulacje dla Braciszka :) moze Efa nie dlugo ciocia zostanie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Medorowa']Gratuluję im i współczuję jednocześnie:evil_lol:;)[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='caroolcia']hi hi hi w taka pogode tylko gry i zabawy świetlicowe wchodzą w gre :p[/quote] buahahaha [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj Effff ...poprosze foty z aparata :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hejjjj:) okejjjj za chwil pare cos tam zapodam ;) Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='teqquila']no to gratulacje dla Braciszka :) moze Efa nie dlugo ciocia zostanie :evil_lol:[/quote] chciala bym ..ale to raczej nie realne:evil_lol: zreszta to dopiero zareczyny:roll: slub minimum za rok bedzie:p Quote
Recommended Posts