e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='teqquila']to jak nie ma miejsca na miejscu gdzie stol na ktorym nie ma miejsca to zostaje tylko rurka :evil_lol::evil_lol:[/quote] ale jeszcze nie przysłali:shake::angryy: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 bedziesz miala rure w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no proszem Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evaxon']ale na twoim miejscu bym nie pisala tego w tym miejscu ..... ...zreszta w zadnym miejscu na twoim miejscu bym tego nie pisala :cool1:[/quote] Na moim miejscu jest miejsce, gdzie można pisać wszystko w każdym miejscu:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Na moim miejscu jest miejsce, gdzie można pisać wszystko w każdym miejscu:cool1::cool1:[/quote] ale to nie miesce zeby pisac o tym miejscu gdzie jest twoje miejsce:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evaxon']ale to nie miesce zeby pisac o tym miejscu gdzie jest twoje miejsce:cool1::cool1:[/quote] Może i to nie na miejscu, ze napisałam, że moje miejsce ma tu miejsce, ale jak pisałam o Twoim miejscu, to też niby nie było miejsce na to miejsce:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Może i to nie na miejscu, ze napisałam, że moje miejsce ma tu miejsce, ale jak pisałam o Twoim miejscu, to też niby nie było miejsce na to miejsce:cool1::cool1:[/quote] ale twoje miejsce nie ma tu miejsca bo to moje miejsce , wiec twoje miejsce jest nie na tym samym miejscu co moje miejsc:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evaxon']ale twoje miejsce nie ma tu miejsca bo to moje miejsce , wiec twoje miejsce jest nie na tym samym miejscu co moje miejsc:cool1::cool1:[/quote] A masz rezerwacje???:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='madzia i medor']A masz rezerwacje???:diabloti:[/quote] :grin: hahaha dlaczemu przerwalas tak interesujaca rozmowe o miejscu ??:evil_lol: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dobra to moje miejsce !! w takim arzie ju wam podziekujemy :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evaxon']:grin: hahaha dlaczemu przerwalas tak interesujaca rozmowe o miejscu ??:evil_lol:[/quote] Bo uważam, że to nie czas ani miejsce, na rozmowy o miejscu miejsca mojego miejsca miejsca, a Twojego miejsca dla Twego miejsca:cool1::cool1: Quote
Paula Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :stupid: :evil_lol: Cześć córcia :multi: [URL]http://images30.fotosik.pl/80/dafdb05480911710.jpg[/URL] mój zamułek :loveu: [URL]http://images25.fotosik.pl/80/37dd783cb31a7fb3.jpg[/URL] fajne pustynne foty :multi: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='teqquila']dobra to moje miejsce !! w takim arzie ju wam podziekujemy :evil_lol::evil_lol:[/quote] :icon_roc: [quote name='madzia i medor']Bo uważam, że to nie czas ani miejsce, na rozmowy o miejscu miejsca mojego miejsca miejsca, a Twojego miejsca dla Twego miejsca:cool1::cool1:[/quote] to wedlug ciebie kiedy bedzie czas i miejsce zeby rozmawiac o naszych miejscach?? Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='paula_z']:stupid: :evil_lol: Cześć córcia :multi: [URL]http://images30.fotosik.pl/80/dafdb05480911710.jpg[/URL] mój zamułek :loveu: [URL]http://images25.fotosik.pl/80/37dd783cb31a7fb3.jpg[/URL] fajne pustynne foty :multi:[/quote] a co mamusia dlubie paluszkiem w uszku:diabloti::diabloti::diabloti:?? siemanko:loveu::loveu: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a coz to za minka he??? :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dobry wieczorek :diabloti: 4 raz tu próbuje wejść i mnie wywala wrrrr Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evaxon']:icon_roc: to wedlug ciebie kiedy bedzie czas i miejsce zeby rozmawiac o naszych miejscach??[/quote] Rozmowe o przewadze moejgo miejsca nad Twoim miejscem przełóżmy na odpowiedni czas i miejsce:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='teqquila']a coz to za minka he??? :evil_lol::evil_lol:[/quote] ktora??:diabloti: [quote name='Vectra']dobry wieczorek :diabloti: 4 raz tu próbuje wejść i mnie wywala wrrrr[/quote] dobry:multi: :hmmmm: moze madzia maczała w tym paluchy:diabloti: [quote name='madzia i medor']Rozmowe o przewadze moejgo miejsca nad Twoim miejscem przełóżmy na odpowiedni czas i miejsce:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] kiedy to twoje przewaga twojego miejsca nad moim miejscem ma miejsce tylko na twoim miejscu natopmiast na moim miejscu to moje miejsce ma przewage nad twoim miejscem:cool1: Quote
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evaxon'] dobry:multi: :hmmmm: moze madzia maczała w tym paluchy:diabloti: [/quote] to jest dość prawdopodobne :diabloti: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 no ta co dalas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia nigdzie paluchow nie wklada :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='Vectra']to jest dość prawdopodobne :diabloti:[/quote] ach ta nasza Madzia:loveu: [quote name='teqquila']no ta co dalas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia nigdzie paluchow nie wklada :evil_lol::evil_lol:[/quote] a co ja dałam??:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evaxon']1. :hmmmm: moze madzia maczała w tym paluchy:diabloti: kiedy to twoje przewaga twojego miejsca nad moim miejscem ma miejsce tylko na twoim miejscu natopmiast na moim miejscu to moje miejsce ma przewage nad twoim miejscem:cool1:[/quote] 1. :siara: To tylko Tobie sie tak wydaje, że na Twoim mijescu jest przewaga miejsca nad moim mijescem, co w ogóle nie ma miejsca:diabloti: [quote name='Vectra']to jest dość prawdopodobne :diabloti:[/quote] I Ty przeciwko mnie:placz: :diabloti: [quote name='teqquila']no ta co dalas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia nigdzie paluchow nie wklada :evil_lol::evil_lol:[/quote] :grins: [quote name='evaxon']ach ta nasza Madzia:loveu: [/quote] [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 no ta co dalas taka niebieska :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 kiedy to tobie sie wydaje ze twoje miejsce jest na moim miejscu :roll: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='teqquila']no ta co dalas taka niebieska :evil_lol::evil_lol:[/quote] aaaaaa taka niebieska ..... :roll: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evaxon']kiedy to tobie sie wydaje ze twoje miejsce jest na moim miejscu :roll:[/quote] mhmm... :cool1::cool1: Quote
Recommended Posts