Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='teqquila']to jak nie ma miejsca na miejscu gdzie stol na ktorym nie ma miejsca to zostaje tylko rurka :evil_lol::evil_lol:[/quote]
ale jeszcze nie przysłali:shake::angryy:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']ale na twoim miejscu bym nie pisala tego w tym miejscu .....
...zreszta w zadnym miejscu na twoim miejscu bym tego nie pisala

:cool1:[/quote]
Na moim miejscu jest miejsce, gdzie można pisać wszystko w każdym miejscu:cool1::cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']Na moim miejscu jest miejsce, gdzie można pisać wszystko w każdym miejscu:cool1::cool1:[/quote]
ale to nie miesce zeby pisac o tym miejscu gdzie jest twoje miejsce:cool1::cool1:

Posted

[quote name='evaxon']ale to nie miesce zeby pisac o tym miejscu gdzie jest twoje miejsce:cool1::cool1:[/quote]
Może i to nie na miejscu, ze napisałam, że moje miejsce ma tu miejsce, ale jak pisałam o Twoim miejscu, to też niby nie było miejsce na to miejsce:cool1::cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']Może i to nie na miejscu, ze napisałam, że moje miejsce ma tu miejsce, ale jak pisałam o Twoim miejscu, to też niby nie było miejsce na to miejsce:cool1::cool1:[/quote]
ale twoje miejsce nie ma tu miejsca bo to moje miejsce , wiec twoje miejsce jest nie na tym samym miejscu co moje miejsc:cool1::cool1:

Posted

[quote name='evaxon']ale twoje miejsce nie ma tu miejsca bo to moje miejsce , wiec twoje miejsce jest nie na tym samym miejscu co moje miejsc:cool1::cool1:[/quote]
A masz rezerwacje???:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: hahaha dlaczemu przerwalas tak interesujaca rozmowe o miejscu ??:evil_lol:[/quote]
Bo uważam, że to nie czas ani miejsce, na rozmowy o miejscu miejsca mojego miejsca miejsca, a Twojego miejsca dla Twego miejsca:cool1::cool1:

Posted

:stupid: :evil_lol:

Cześć córcia :multi:

[URL]http://images30.fotosik.pl/80/dafdb05480911710.jpg[/URL] mój zamułek :loveu:

[URL]http://images25.fotosik.pl/80/37dd783cb31a7fb3.jpg[/URL] fajne pustynne foty :multi:

Posted

[quote name='teqquila']dobra to moje miejsce !! w takim arzie ju wam podziekujemy :evil_lol::evil_lol:[/quote]
:icon_roc:
[quote name='madzia i medor']Bo uważam, że to nie czas ani miejsce, na rozmowy o miejscu miejsca mojego miejsca miejsca, a Twojego miejsca dla Twego miejsca:cool1::cool1:[/quote]
to wedlug ciebie kiedy bedzie czas i miejsce zeby rozmawiac o naszych miejscach??

Posted

[quote name='paula_z']:stupid: :evil_lol:

Cześć córcia :multi:

[URL]http://images30.fotosik.pl/80/dafdb05480911710.jpg[/URL] mój zamułek :loveu:

[URL]http://images25.fotosik.pl/80/37dd783cb31a7fb3.jpg[/URL] fajne pustynne foty :multi:[/quote]
a co mamusia dlubie paluszkiem w uszku:diabloti::diabloti::diabloti:??
siemanko:loveu::loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:icon_roc:

to wedlug ciebie kiedy bedzie czas i miejsce zeby rozmawiac o naszych miejscach??[/quote]
Rozmowe o przewadze moejgo miejsca nad Twoim miejscem przełóżmy na odpowiedni czas i miejsce:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='teqquila']a coz to za minka he??? :evil_lol::evil_lol:[/quote]
ktora??:diabloti:

[quote name='Vectra']dobry wieczorek :diabloti: 4 raz tu próbuje wejść i mnie wywala wrrrr[/quote]
dobry:multi:
:hmmmm: moze madzia maczała w tym paluchy:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Rozmowe o przewadze moejgo miejsca nad Twoim miejscem przełóżmy na odpowiedni czas i miejsce:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
kiedy to twoje przewaga twojego miejsca nad moim miejscem ma miejsce tylko na twoim miejscu natopmiast na moim miejscu to moje miejsce ma przewage nad twoim miejscem:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']to jest dość prawdopodobne :diabloti:[/quote]
ach ta nasza Madzia:loveu:
[quote name='teqquila']no ta co dalas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Madzia nigdzie paluchow nie wklada :evil_lol::evil_lol:[/quote]
a co ja dałam??:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']1.
:hmmmm: moze madzia maczała w tym paluchy:diabloti:

kiedy to twoje przewaga twojego miejsca nad moim miejscem ma miejsce tylko na twoim miejscu natopmiast na moim miejscu to moje miejsce ma przewage nad twoim miejscem:cool1:[/quote]
1. :siara:

To tylko Tobie sie tak wydaje, że na Twoim mijescu jest przewaga miejsca nad moim mijescem, co w ogóle nie ma miejsca:diabloti:
[quote name='Vectra']to jest dość prawdopodobne :diabloti:[/quote]
I Ty przeciwko mnie:placz:

:diabloti:
[quote name='teqquila']no ta co dalas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Madzia nigdzie paluchow nie wklada :evil_lol::evil_lol:[/quote]
:grins:
[quote name='evaxon']ach ta nasza Madzia:loveu:

[/quote]
[CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu:

:loveu:

:loveu::loveu: