leemonca Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 cześć, a co kupowałaś :eviltong:??? Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='leemonca']cześć, a co kupowałaś :eviltong:???[/quote] :mdleje: Leemonca kobito gdzes ty sie podziewala:crazyeye::evil_lol: witaj:multi: mleko :diabloti: Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mleko:crazyeye:i tylko po mleko wylazlas na chlod,mroz i zawieruche....podziwiac panienke podziwiac:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']mleko:crazyeye:i tylko po mleko wylazlas na chlod,mroz i zawieruche....podziwiac panienke podziwiac:diabloti:[/quote] ale u mnie nie jest zimno:):eviltong: Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']ale u mnie nie jest zimno:):eviltong:[/quote] wyszlas na upal, skwar ,duchote TYLKO po mleko?:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon'] :diabloti: witaj:loveu: juz wrocilam:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak obiecałam... jestem :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Loona Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']:hmmmm: podaj mi linka:razz: gdzie na grota jest wet:hmmmm: na traugutta sie nie mam zamiaru wybrac:p nie zrobili na mnie dobrego wrazenia:cool1:[/QUOTE] [url=http://www.arkastrefa.fora.pl/2007r-woj-lodzkie-akcja-sterylizacji-spis-klinik-t156.html]Tutaj[/url] masz link ;) A ta na Grota jest chyba gdzieś koło Polo, ale nigdy tam nie byłam... Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']wyszlas na upal, skwar ,duchote TYLKO po mleko?:diabloti::diabloti:[/quote] :roll: u mnie jest w sam raz:diabloti: a to mleko to nie tylko mleko ...to mleko do KAWY:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak obiecałam... jestem :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] JUPII JUPIII :diabloti: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']:roll: u mnie jest w sam raz:diabloti: a to mleko to nie tylko mleko ...to mleko do KAWY:diabloti: JUPII JUPIII :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie skwasiło ci sie w drodze??? przy tym upale??? :cool3::cool3: wiedziałam że sie ucieszysz... ale nie martw za godzine ide do domu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie skwasiło ci sie w drodze??? przy tym upale??? :cool3::cool3: wiedziałam że sie ucieszysz... ale nie martw za godzine ide do domu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] haha naszczescie nie :diabloti: ojejjj naprawde?? to juz za godzine??:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']haha naszczescie nie :diabloti: ojejjj naprawde?? to juz za godzine??:placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tylko TY jedna bedziesz za mną tęsknic :placz::placz::placz::placz::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tylko TY jedna bedziesz za mną tęsknic :placz::placz::placz::placz::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no jasne :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Loona Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Loona'][url=http://www.arkastrefa.fora.pl/2007r-woj-lodzkie-akcja-sterylizacji-spis-klinik-t156.html]Tutaj[/url] masz link ;) A ta na Grota jest chyba gdzieś koło Polo, ale nigdy tam nie byłam...[/QUOTE] To ja się przypominam, bo mnie nie zauważyłaś :mad: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Loona']To ja się przypominam, bo mnie nie zauważyłaś :mad:[/quote] przepraszam:razz: aaaa to juz wiem :razz: obok jest fryzjer i grota solankowa czy jakos tam ..a to nowy gabinet:razz: dzieki za stronke musze zaobserwowac czy w marcu tez beda pabianice:cool3: u mojego weta za Tigre dala bym okolo 400pln :roll: napewno jakas znizke bym dostala ale nie az tak duza:cool1: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz: Ewulik ...a ty gdzie się podziewasz......[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz: Ewulik ...a ty gdzie się podziewasz......[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może poszła sie odstresować,bo mnie już nie ma :roll: i jej smutno :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może poszła sie odstresować,bo mnie już nie ma :roll: i jej smutno :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:bigcry:o masz nie ma Cię już ......to i mnie się smutno zrobiło :placz::placz::placz:[/I][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Ewa wracaj ....posmucimy się razem .....:glaszcze:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz: Ewulik ...a ty gdzie się podziewasz......[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] a tu jestem :p [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może poszła sie odstresować,bo mnie już nie ma :roll: i jej smutno :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie mialo cie byc juz jakies pare h temu :hmmmm: [quote name='Alicjarydzewska']:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:bigcry:o masz nie ma Cię już ......to i mnie się smutno zrobiło :placz::placz::placz:[/I][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Ewa wracaj ....posmucimy się razem .....:glaszcze:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] no to popłaczmy razem :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']a tu jestem :p [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ufffff bo już sie martwiłam ...[/I][/B][/FONT][/COLOR] nie mialo cie byc juz jakies pare h temu :hmmmm: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]no przecie jej NIE MA :cool1:[/B][/I][/COLOR][/FONT] no to popłaczmy razem :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]to płaczmy[/B][/I][/COLOR][/FONT] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 aaa jak nie ma to nie ma [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]to płaczmy[/B][/I][/COLOR][/FONT] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] to płaczemy:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']aaa jak nie ma to nie ma :shake::shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:shake:nie ma [/B][/I][/COLOR][/FONT] to płaczemy:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to płaczmy .......:placz::placz::placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to płaczmy .......:placz::placz::placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: a dlugo musimy tak plakac?? Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon'] nie mialo cie byc juz jakies pare h temu :hmmmm: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz KURDE!!!! :crazyeye: już po 17tej :placz::placz::placz: walnęłam nadgodziny :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 juz nosy wytarte???:eviltong: ty sie przyznaj - wcale nie chcesz swojej niuni stryllizować hi hi hi :eviltong: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: a dlugo musimy tak plakac??[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no nie wiem .......:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz KURDE!!!! :crazyeye: już po 17tej :placz::placz::placz: walnęłam nadgodziny :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kupię Ci zegarek ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts