Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']cześć, a co kupowałaś :eviltong:???[/quote]
:mdleje: Leemonca kobito gdzes ty sie podziewala:crazyeye::evil_lol:
witaj:multi:

mleko :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']mleko:crazyeye:i tylko po mleko wylazlas na chlod,mroz i zawieruche....podziwiac panienke podziwiac:diabloti:[/quote]
ale u mnie nie jest zimno:):eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']:hmmmm: podaj mi linka:razz:
gdzie na grota jest wet:hmmmm:
na traugutta sie nie mam zamiaru wybrac:p nie zrobili na mnie dobrego wrazenia:cool1:[/QUOTE]
[url=http://www.arkastrefa.fora.pl/2007r-woj-lodzkie-akcja-sterylizacji-spis-klinik-t156.html]Tutaj[/url] masz link ;)
A ta na Grota jest chyba gdzieś koło Polo, ale nigdy tam nie byłam...

Posted

[quote name='dealer']wyszlas na upal, skwar ,duchote TYLKO po mleko?:diabloti::diabloti:[/quote]
:roll: u mnie jest w sam raz:diabloti:
a to mleko to nie tylko mleko ...to mleko do KAWY:diabloti:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak obiecałam... jestem :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
JUPII JUPIII

:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: u mnie jest w sam raz:diabloti:
a to mleko to nie tylko mleko ...to mleko do KAWY:diabloti:

JUPII JUPIII

:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie skwasiło ci sie w drodze??? przy tym upale??? :cool3::cool3:

wiedziałam że sie ucieszysz... ale nie martw za godzine ide do domu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie skwasiło ci sie w drodze??? przy tym upale??? :cool3::cool3:

wiedziałam że sie ucieszysz... ale nie martw za godzine ide do domu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
haha naszczescie nie :diabloti:
ojejjj naprawde?? to juz za godzine??:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='evaxon']haha naszczescie nie :diabloti:
ojejjj naprawde?? to juz za godzine??:placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tylko TY jedna bedziesz za mną tęsknic :placz::placz::placz::placz::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tylko TY jedna bedziesz za mną tęsknic :placz::placz::placz::placz::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no jasne :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Loona'][url=http://www.arkastrefa.fora.pl/2007r-woj-lodzkie-akcja-sterylizacji-spis-klinik-t156.html]Tutaj[/url] masz link ;)
A ta na Grota jest chyba gdzieś koło Polo, ale nigdy tam nie byłam...[/QUOTE]
To ja się przypominam, bo mnie nie zauważyłaś :mad:

Posted

[quote name='Loona']To ja się przypominam, bo mnie nie zauważyłaś :mad:[/quote]
przepraszam:razz:

aaaa to juz wiem :razz: obok jest fryzjer i grota solankowa czy jakos tam ..a to nowy gabinet:razz:

dzieki za stronke musze zaobserwowac czy w marcu tez beda pabianice:cool3: u mojego weta za Tigre dala bym okolo 400pln :roll: napewno jakas znizke bym dostala ale nie az tak duza:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz: Ewulik ...a ty gdzie się podziewasz......[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może poszła sie odstresować,bo mnie już nie ma :roll: i jej smutno :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może poszła sie odstresować,bo mnie już nie ma :roll: i jej smutno :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:bigcry:o masz nie ma Cię już ......to i mnie się smutno zrobiło :placz::placz::placz:[/I][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Ewa wracaj ....posmucimy się razem .....:glaszcze:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz: Ewulik ...a ty gdzie się podziewasz......[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
a tu jestem :p
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może poszła sie odstresować,bo mnie już nie ma :roll: i jej smutno :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie mialo cie byc juz jakies pare h temu :hmmmm:
[quote name='Alicjarydzewska']:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:bigcry:o masz nie ma Cię już ......to i mnie się smutno zrobiło :placz::placz::placz:[/I][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Ewa wracaj ....posmucimy się razem .....:glaszcze:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
no to popłaczmy razem :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='evaxon']a tu jestem :p
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ufffff bo już sie martwiłam ...[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]no przecie jej NIE MA :cool1:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

no to popłaczmy razem :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]to płaczmy[/B][/I][/COLOR][/FONT] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

aaa jak nie ma to nie ma
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]to płaczmy[/B][/I][/COLOR][/FONT] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]
to płaczemy:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='evaxon']aaa jak nie ma to nie ma
:shake::shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:shake:nie ma [/B][/I][/COLOR][/FONT]

to płaczemy:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to płaczmy .......:placz::placz::placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to płaczmy .......:placz::placz::placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

a dlugo musimy tak plakac??

Posted

[quote name='evaxon']

[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz KURDE!!!! :crazyeye: już po 17tej :placz::placz::placz: walnęłam nadgodziny :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

a dlugo musimy tak plakac??[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no nie wiem .......:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz KURDE!!!! :crazyeye: już po 17tej :placz::placz::placz: walnęłam nadgodziny :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kupię Ci zegarek ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]