e.v.a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='*luthien*'] ale uszko oklapnięte :wink:[/quote] hehe mowi sie ze ogon boksera zyje swoim wlasnym zyciem ... Tigra ma tak samo z uszkami :lol: to taki moj mały klapcio :D Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='evaxon']hehe mowi sie ze ogon boksera zyje swoim wlasnym zyciem ... Tigra ma tak samo z uszkami :lol: to taki moj mały klapcio :D[/quote] kłapouchy:multi: Quote
Cimi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='evaxon']myslicie ze Tigra ma predyspozycje do bycia dosc spora psica??[/QUOTE] To zależy też jaką mieli budowę.. Czy ty naprawdę cchesz żeby on była wielka ? Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Cimi']To zależy też jaką mieli budowę.. Czy ty naprawdę cchesz żeby on była wielka ?[/quote] hmmmm no jasne ze chce zeby byla wielka:cool3: nieno wielka moze nie ale zeby nie byla liliputkiem :) poprostu lubie wieksze psy :) Quote
Cimi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='evaxon']poprostu lubie wieksze psy :)[/QUOTE] To trzeba było pomysleć o dogu :diabloti: :evil_lol:. Dla mnie Fiona jest wysokościowa mała, bo sięga mi tylko do kolana :lol:. Patrząc tylko gdzie mi sięga, a nie ile ma cm. Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Cimi']To trzeba było pomysleć o dogu :diabloti: :evil_lol:. Dla mnie Fiona jest wysokościowa mała, bo sięga mi tylko do kolana :lol:. Patrząc tylko gdzie mi sięga, a nie ile ma cm.[/quote] haha jak bym doga sprowadzila do domu to bym mnie posiekali chyba:evil_lol: mi sie podoaja wyzsze boksery :) Fionka ma 60cm?? jak dobrze pamietam?? jak by Tigra miala tyle to bym byla w niebowzieta :D czasami widuje boksery wzrostem rowne ast :roll: Tigra jeste teraz wzrostem porownywalna do astow i wolala bym jednak zeby podrosla troszke:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Podrośnie- nie denerwuj się;) zresztą wizualnie wielkość zalezy od budowy...np. mój pies będąc w miare lekkim w typie mierzy ok.66 cm,a ni cholere to widac:D a zresztą- on ma rok i pięc msc-y a ostanio znów skoczył do góry- Tigra ma czas;) Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 no Dagonek spory jest :razz: wlasnie wrocilysmy z nad rzeczki :cool3: Tigra wybiegana wymoczona :razz: mam nadzieje ze na dzis jej estarczy zabawy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Nio moje też dzisiaj miał spacer nad rzeczkę, popływałym, oczywiście ja z tego spacerku też za bardzo sucha nie wróciłam :diabloti: :shake: :mad: :diabloti: ,a potem poszliśmy na polanke, NaSzą ulubioną, no i po powrocie pieski spały cały dzień, Teraz były jeszcze siusiu, no i lulać, a pańcia ma chwilę dla siebie:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 :D hehe noja mialam chwilke od 18 dla siebie :D wrocilam a psa nie ma :crazyeye: ze tez jeszcze jej sie chce chodzic:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='evaxon']:D hehe noja mialam chwilke od 18 dla siebie :D wrocilam a psa nie ma :crazyeye: ze tez jeszcze jej sie chce chodzic:evil_lol:[/quote] Noo, ale muszę Ci powiedzieć, że z tymi bokserami to tak jest:evil_lol: :evil_lol: Czasami wrócimy ze spceru bardzo dłuuuugiego i męczącegoooo, a wystarczy, że za chwilke, dosownie 1 min , powiem, że "chodź idziemy na spacerek", a on co??!! zrywa się na równe łapy i gotowy na kolejną wyprawę:-o , jakby wogóle nie był zmęczony i ciągle by mu było mało. No boksery to takie włóczęgi:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [QUOTE][IMG]http://images1.fotosik.pl/62/d8nxtx1gcioqvwhc.jpg[/IMG][/QUOTE][I][B] hmmm co to sie z ucholkiem stanelo :cool3: :D:D [/B][/I] Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy'][I][B] hmmm co to sie z ucholkiem stanelo :cool3: :D:D [/B][/I][/quote] haha a to zalezy z qtorym jesli tym bardziej widocznym to hmmmm boksie tak stawiaja uchole a to ze Tigra ma je za wielkie to nieraz smiesznie sie podkrecaja opadaja wywijaka hahaha :lol: witam wszystkich w ten piekny dzionek :cool3: Quote
Medorowa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dzin doberek WSzystkim:lol: :lol: My właśnie ze spacerku wróciliśmy ; piesek miał kąpiel, a ja oczywiście też sucha z tej wyprawy nie wróciłam, bo jakże to swojej pańci mokrym patyiem nie walnąć albo też się koło niej nie otrzepać z wody:cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 jako ze wszyscy ostatnio wlepiaja foty przyrody to ja n iebede gorsza:eviltong: troszke Pabianickiej zabudowy :evil_lol: [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/63/b3y6zuj69tywry3g.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/62/tkhpr5xbb302ve6e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/62/qjjc3hxw5ou35fv3.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/63/a9tj0cq2k0bd3paz.jpg[/IMG][/URL] Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Madzia wez tez mojegopsika na spacer:evil_lol: ja znowu mam lenia:roll: haha chyba przez to ze dzis od rana rozpoczelam sezon ogródkowy :razz: Alu sterczace uszka beda pozniej :evil_lol: cos mi fotosik szwankuje:mad: zreszta moj komp cosik zwalnia ostatnio :roll: Quote
Medorowa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='evaxon']Madzia wez tez mojegopsika na spacer:evil_lol: ja znowu mam lenia:roll: [/quote] Ja Ci zaraz dam lenia:mad: :mad: Szybo z pieskiem na spacerek i nie narzekać:mad: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='madzia i medor']Ja Ci zaraz dam lenia:mad: :mad: Szybo z pieskiem na spacerek i nie narzekać:mad: :evil_lol:[/quote] no musze zaraz sie ruszyc z domu bopies zjadl i czas si eisc wyproznic:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='dealer']ależ Ci pannica wyrosła hohoho:)[/quote] Wutajcie:multi: super ze wpadlas :multi: a no troszke podskoczyla w gore :D Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cześć dziewczyny :cool3: ... [quote name='evaxon']jezorek :cool3: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/25/c9npiwbyvwsjn2ad.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Jak bym widział Locersa, tylko on ma trochę dłuższy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 witajcie chłopaki :cool3: a my wlasnie wrocilysmyz lasu:evil_lol: cale popoludnie misienie chcialo ruszc tyka na spacer .... haha a jak juz ruszylam to bylam po 20 w lesie i ciemno bylo jak wychodzilam :roll: Tigra zlapala 3 przyjaciol:mad: dobrze ze tylko po niej chodziły:razz: jezuu jak ja si eboje kleszczy:placz: czuje ze chodzi po mniecale stadko masakra haha:angryy: Quote
Medorowa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='evaxon']witajcie chłopaki :cool3: a my wlasnie wrocilysmyz lasu:evil_lol: cale popoludnie misienie chcialo ruszc tyka na spacer .... haha a jak juz ruszylam to bylam po 20 w lesie i ciemno bylo jak wychodzilam :roll: Tigra zlapala 3 przyjaciol:mad: dobrze ze tylko po niej chodziły:razz: jezuu jak ja si eboje kleszczy:placz: czuje ze chodzi po mniecale stadko masakra haha:angryy:[/quote] No to rzeczywiście dzisiaj lenia miałaś:mad: :evil_lol: ale dobrze, że nadrobiłaś:lol: Ja też zawsze po spacerku czuje, jakby coś po mnie łaziło:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='madzia i medor']No to rzeczywiście dzisiaj lenia miałaś:mad: :evil_lol: ale dobrze, że nadrobiłaś:lol: Ja też zawsze po spacerku czuje, jakby coś po mnie łaziło:evil_lol:[/quote] caly czas siedze i sie drapie :angryy: jestem juz cala porysowana:placz: zaraz pryskamdo wanny :razz: a no nadrobilam :D chodzenie w ciemosci po lesie i polach to cos co kocham najbardziej :roll: teraz Tigrze musi starczyc do weekendu :razz: Quote
Recommended Posts