e.v.a Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Boshhh, jakie to niewychowane :shake:[/quote] :lol::lol::lol::lol: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='teqquila']a wy co jeszcze nie spicie ? :evil_lol:[/quote] a nie spicie:p Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='teqquila']hehe to tak jak ja :evil_lol::evil_lol:[/quote] ale se ide spac:eviltong: a ty nie:eviltong: Quote
teqquila Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 skad wiesz ze ja nie ide spac:evil_lol::evil_lol: ja dopiero co wrocilam Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='teqquila']skad wiesz ze ja nie ide spac:evil_lol::evil_lol: ja dopiero co wrocilam[/quote] bo jestes pijana i nie idziesz spac:evil_lol: a ja sie cholernie nudze:roll: Quote
teqquila Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 nie jestem pijana o co Ty mnie kobieto posadzasz :evil_lol::evil_lol: nie wazne gdzie bylam tajemnica sluzbowa :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='teqquila']nie jestem pijana o co Ty mnie kobieto posadzasz :evil_lol::evil_lol: nie wazne gdzie bylam tajemnica [B]sluzbowa [/B]:evil_lol::evil_lol:[/quote] no masz i na dodatek piła [B]na służbie:shake:[/B] Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='paula_z']Cześć córciu kochana moja :loveu: :grins:[/quote] mamuusiuuuu :loveu:wiitajjjjjj:loveu: dziekuje ci ze jestes:loveu: i ze mnie nie skopiowałas:loveu::evil_lol: [quote name='Vectra']chciałam powiedzieć że jeszcze nie śpię :p[/quote] :crazyeye:tosz to niemozliwe:evil_lol: Quote
Paula Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='evaxon']mamuusiuuuu :loveu:wiitajjjjjj:loveu: dziekuje ci ze jestes:loveu: i ze mnie nie skopiowałas:loveu::evil_lol:[/quote] :grin: Znaj me dobre serce :loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='evaxon'] :crazyeye:tosz to niemozliwe:evil_lol:[/quote] a jednak :diabloti: i spać mi się fcale nie fce :diabloti: Quote
ferraribox Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :lol: DOBEREK TIGIERKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Siemanko Ewcia:multi: ...wstawaj szkoda dnia... Quote
goldenka245 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: czesc :siara: ktos cos mowil czy mucha pierla??:niewiem::diabloti::evil_lol:[/quote] Muchy pierdzą?:loveu::loveu::loveu::loveu: Nawpuszczam sobie much do pokoju:diabloti: A cip cip cip muszeczki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [I][B]siema siema :D ktoś tu jeszcze śpi :diabloti: to ja po imprezie już dawno wstałam :evil_lol:[/B][/I] Quote
olekg89 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Zawsze jak pójde spac robi się ciekawie :( Ale dziś nie pójde:) Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='paula_z']:grin: Znaj me dobre serce :loveu: :evil_lol:[/quote] [quote name='Vectra']a jednak :diabloti: i spać mi się fcale nie fce :diabloti:[/quote] :crazyeye: [quote name='ferraribox']:lol: DOBEREK TIGIERKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] helołłł:cool3: [quote name='Kate I Luka']Siemanko Ewcia:multi: ...wstawaj szkoda dnia...[/quote] siemanko:multi: nie spie :) [quote name='madzia i medor']Cześć Bzyku:loveu::loveu:[/quote] witabeczko:loveu: [quote name='goldenka245']Muchy pierdzą?:loveu: Nawpuszczam sobie much do pokoju:diabloti: A cip cip cip muszeczki:diabloti:[/quote] nie wzywj cip na daremne.. :grin: [quote name='Rinuś'][I][B]siema siema :D ktoś tu jeszcze śpi :diabloti: to ja po imprezie już dawno wstałam :evil_lol:[/B][/I][/quote] ja tez juz nie spie:eviltong: [quote name='olekg18']Zawsze jak pójde spac robi się ciekawie :( Ale dziś nie pójde:)[/quote] ale dzis sobota i malo kto bedzie :grin: Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 helloł remontujące się Tigierki:multi::multi::multi::multi: Quote
goldenka245 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='evaxon'] nie wzywj cip na daremne.. :grin:[/quote] Skąd wiesz, że na daremne?:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: ale dzis sobota i malo kto bedzie :grin:[/quote] [I][B]haha no właśnie :evil_lol::evil_lol: ja idę dzisiaj znowu na imprezę :multi::multi:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Imbir1']helloł remontujące się Tigierki:multi::multi::multi::multi:[/quote] heloł leniu****ące Imbirki:multi::multi::evil_lol: [quote name='goldenka245']Skąd wiesz, że na daremne?:diabloti:[/quote] bo wiem :diabloti: [quote name='Rinuś'][I][B]haha no właśnie :evil_lol::evil_lol: ja idę dzisiaj znowu na imprezę :multi::multi:[/B][/I][/quote] :evil_lol: ulalaaaa..... sie rozszalała ta nieletnia:evil_lol: a ja dzis "miły" wieczorek z TZtem planuje... a tak wogole to umieram:placz: brzuchol mnie boli :placz:nałykałam sie tablet i nadal boli:placz::-( Quote
Recommended Posts