e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']No przeca sama chciała mi tam palce prowadzić:shake::shake: Nie zadaję się już z Tobą...:roll: Bo strach,nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie :diabloti:[/quote] jestem Zbysiu prawiczek ..mam 45lat i uwielbiam wydłubywać babole:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']jestem Zbysiu prawiczek ..mam 45lat i uwielbiam wydłubywać babole:diabloti:[/quote] Miło mi ... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/4223/zakonnicalolzz2.jpg[/IMG][/URL] Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Miło mi ... [url]http://img69.imageshack.us/img69/4223/zakonnicalolzz2.jpg[/url][/quote] buahahahhaha Madzia sliczny avek:grin: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']buahahahhaha Madzia sliczny avek:grin:[/quote] :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :roflt: Bosh, Madzia, padłam :mdleje: Śliczna jesteś :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='paula_z']:roflt: Bosh, Madzia, padłam :mdleje: Śliczna jesteś :loveu: :evil_lol:[/quote] ciekawe po kim ta urode ma:lol: Quote
Vectra Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Miło mi ... [url]http://img69.imageshack.us/img69/4223/zakonnicalolzz2.jpg[/url][/quote] skreślam cię z testamentu :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Vectra']skreślam cię z testamentu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :grin: moje wejsc na jej miejsce??:razz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='paula_z']:roflt: Bosh, Madzia, padłam :mdleje: Śliczna jesteś :evil_lol:[/quote] Wiem:lol!::lol!::lol!::lol!: [quote name='evaxon']ciekawe po kim ta urode ma:lol:[/quote] Mła mamcia Bonitka, siostra Vectra, ciocia Ala... wymieniać dalej:razz::diabloti: [quote name='Vectra']skreślam cię z testamentu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jesteś zazdrosna o moją urodę:obrazic::obrazic::obrazic::diabloti: [quote name='evaxon']:grin: moje wejsc na jej miejsce??:razz::evil_lol:[/quote] Ani mi się waż, siostra przeszła chwilowe załamanie, niebawem jej przejdzie:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor'] Mła mamcia Bonitka, siostra Vectra, ciocia Ala... wymieniać dalej:razz::diabloti: :diabloti:[/quote] haha lepiej nie bo wyjdzie na to ze my rodzina:evil_lol: a tego nie zniese:shake::diabloti: Quote
Vectra Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nie mam pojęcia czy zdołam sie dzwignąć po takiej traumie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Vectra']nie mam pojęcia czy zdołam sie dzwignąć po takiej traumie :evil_lol:[/quote] biedna Ewa:shake: naprawde..wspolczuje ..tak z calego serca..ale dasz rade jestem dobrej mysli ..uda ci sie! napewno ci sie uda ! bedziemy z toba:placz: Quote
Vectra Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']biedna Ewa:shake: naprawde..wspolczuje ..tak z calego serca..ale dasz rade jestem dobrej mysli ..uda ci sie! napewno ci sie uda ! bedziemy z toba:placz:[/quote] nie wiem czemu ,ale jakoś ci nie wierze :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']haha lepiej nie bo wyjdzie na to ze my rodzina:evil_lol: a tego nie zniese:shake::diabloti:[/quote] Zaraz przejżę dokładnie [COLOR=Black][URL="http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hs=LaM&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=drzewo+genealogiczne&spell=1"][/URL] [/COLOR][SIZE=-1]drzewo genealogiczne:multi::multi: a nóż odnajdę tam jakie wspólne młe korzenie:multi::loveu:[/SIZE] [quote name='Vectra']nie mam pojęcia czy zdołam sie dzwignąć po takiej traumie :evil_lol:[/quote] Dasz radę, jak nie, to przyjadę i pomogę Ci wstać - twarzą w twarzyczkę:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Vectra']nie wiem czemu ,ale jakoś ci nie wierze :diabloti:[/quote] :-(:-(:-(:-( [quote name='madzia i medor']Zaraz przejżę dokładnie [SIZE=-1]drzewo genealogiczne:multi::multi: a nóż odnajdę tam jakie wspólne młe korzenie:multi::loveu:[/SIZE] [/quote] jupi jupi :cool1: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']:-(:-(:-(:-( jupi jupi :cool1:[/quote] :bigcool::bigcool:Szukam, szukam, wiem, że się niecierpliwisz, ale wytrzymasz, dasz radę, wierzę w cia miła:loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:bigcool::bigcool:Szukam, szukam, wiem, że się niecierpliwisz, ale wytrzymasz, dasz radę, wierzę w cia miła:loveu::diabloti:[/quote] oo jak ja sie niecierpilwie :watpliwy:oo jak ja sie niecierpliwie:watpliwy: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']oo jak ja sie niecierpilwie :watpliwy:oo jak ja sie niecierpliwie:watpliwy:[/quote] Chwila, bo zapomniałam szukać:oops: Ale nie martw się, to się więcej nie powtórzy:grins: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Chwila, bo zapomniałam szukać:oops: Ale nie martw się, to się więcej nie powtórzy:grins:[/quote] :crazyeye:jak mogłas zapomniec:placz: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye:jak mogłas zapomniec:placz:[/quote] Nie rycz... mam pierwszy trop... uwaga . . . . . . . . . .uwaga . . .. . . .. uwaga . . . . . . . . .uwaga . . . . . . . jesteś córą niejakiej Pauli od morderców:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie rycz... mam pierwszy trop... uwaga . . . . . . . . . .uwaga . . .. . . .. uwaga . . . . . . . . .uwaga . . . . . . . jesteś córą niejakiej Pauli od morderców:loveu::loveu:[/quote] :mdleje: to ci nowina dopiero :grin: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']:mdleje: to ci nowina dopiero :grin:[/quote] A tu ciem zaskoczyłam robalku:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']A tu ciem zaskoczyłam robalku:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] a no zaskoczylas ze ho ho :diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']a no zaskoczylas ze ho ho :diabloti::evil_lol:[/quote] :lol!: :lol!: Quote
Vectra Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 jesuu jakie wy jesteście goopie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miałam iść sprzątać , piec ciasto i nie moge bo czytam i leje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do spania :mad: MARSZ Quote
Recommended Posts