e.v.a Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']Efuniu ja sobiem nigdzie nie pojdem bom mi sie tu podoba :evil_lol: [/quote] jupi jupi [quote name='Imbir1']Justyna, Ty nie być natrętna:cool3::evil_lol: Effa, a co Ty taka nie gościnna cooooo?:evil_lol::diabloti:[/quote] bo tak :eviltong: [quote name='Imbir1']następna pijanica na dogo:evil_lol::razz:[/quote] :shake: same pijaki :lol: [quote name='teqquila'] a przy okazji biorem przyklad z Madzi:evil_lol: no z Efy tyz niech bedzie tylko ja jutro prochow nie bede lykala o nie :evil_lol: [/quote] :lol: ja tez jutro nie bede prochow łykac:lol: [quote name='madzia i medor'] Cze najdroższa:razz:[/quote] witaj :loveu: [quote name='Imbir1']Effa, znowu zapiłaś? Kaj jesteś kobieto???:evil_lol::diabloti:[/quote] nieeee , wczoraj nie piłam :cool1: byłam w kinie na shreku :p a potem sobie siedzialam u faceta [quote name='teqquila']Witanko Efuniu :diabloti: spisz jeszcze?? :evil_lol: tom wstawaj szkoda dnia :evil_lol:[/quote] no wtedy jeszcze spałam :eviltong: [quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:p[/quote] witanko :) Quote
Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Medorowa mówiła, że pier .. i nie robi;):loveu: [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B]...Medorowa ..nie ...;) cze Ewuśka ....a u nas dzis już było piknie :eviltong: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Cześć córcia :multi: A czemu fotek dziś nie ma :eviltong: :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 u nas pod wieczor tyz sie nawet ladnie zrobilo :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dobry wieczór???[/quote] dobry dobry:p [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B] cze Ewuśka ....a u nas dzis już było piknie :eviltong: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] czesc:multi: u nas tez:loveu: pogoda bardzo dopisała:cool3: [quote name='paula_z']Cześć córcia :multi: A czemu fotek dziś nie ma :eviltong: :evil_lol:[/quote] czesc:multi: foty beda jak Tigra skonczy cieczkowac:diabloti: [quote name='teqquila']u nas pod wieczor tyz sie nawet ladnie zrobilo :evil_lol:[/quote] racja racaj :p ale juz wczesniej tez bylo ladnie :eviltong: sa kwatery:multi: dzis zarezerwowałam:multi: jutro na poczte zaliczke wplacic:multi:i czekac do 2 :loveu: Quote
e.v.a Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='bonita']Heloł Ewciu z zacieczkowaną Tigrą:evil_lol:[/quote] :evil_lol:heloł:multi: juz niedlugo sie konczy cieczka:multi: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 echh teoretycznie za jakies 4dni sie konczy cieczka Tigry:roll: mam nadzieje ze w weekendy bede mogla juz z nia pojsc na pola:multi: o ile rano sie zwleke z łóżka:evil_lol: bo w piatek mnie czekaja kolezanki urudziny ( ide na ciacho:cool3: ale obawiam sie ze do ciacha beda % :evil_lol:) a w sobote grill:mdleje: nie chce isc na tego grilla:placz:nie mam ochoty :roll: no ale co ja powiem znajomym:placz: juz 2 tyg temu mi mowila kolezanka:placz: spac mi sie nie chce kumpel od 9 ma zaczać remont ( tym razem bedzie skuwać łazienke) cos mi sie wydaje ze wstane z bólem głowy :angryy: tymczasem troche nudnej-śpiącej Tigrosławy [CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/21/b0853ea3dace0897.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/21/3e753526db7f2f2c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/21/ed2d1a404b00ec72.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/21/83e507f1151571cc.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Effcia, zabrałabyś Tigierkę nad morze, niech sunia ma coś też od życia:razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:nooo i z samego ranka śpiąca Tigierka mi się trafiła:p Dobereczek:multi::multi::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']Effcia, zabrałabyś Tigierkę nad morze, niech sunia ma coś też od życia:razz::evil_lol:[/quote] :lol: a no z checia bym zabrala ale taka wyprawa to nie dla niej :shake: musieli bysmy jechac w "odludne" miejsce... poza tym Tigra nalezy do psow qtore chca byc wszedzie na raz i chodzenie na smyczy w nowym miejscu z nia griziło by naderwaniem reki:evil_lol: a jako ze jedziemy tylko na tydzien to chcemy to wpelni wykozystac a jak wiadomo wszedzie psa sie nie wezmie:shake: achh tymbardziej ze to beda nasze pierwsze wspolne wakacje :cool3: jak bym jechala nad jeziora to napewno by pojechala z nami:razz: ale za rok TZ ma juz przepowiedziane ze Tigierka jedzie z nami:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:nooo i z samego ranka śpiąca Tigierka mi się trafiła:p Dobereczek:multi::multi::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol: bo Tigierka ostatnio to tylko spi:lol: noo i gania muchy:evil_lol: witaneczko:multi: [quote name='bonita']Ale grzecna ona :loveu::evil_lol:[/quote] :loveu:bo to mła dziewczynka malusia kochaniusia jest:loveu::evil_lol: echh nie spie od 30 min .. jestem glodna... chce kawe.. mleko sie skonczylo:placz: i od dzisiaj znowu zaczynam tyrac brzuchola:evil_lol: wiec czas pocwiczyc troszke :roll: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B]...Medorowa ..nie ...;) [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Nie będę:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Witajcie cieczkujące;):loveu::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor'] Witajcie cieczkujące;):loveu::loveu::diabloti:[/quote] heloł:diabloti::loveu::loveu: jest mleko:multi: tatus rano był w sklepie:loveu: dobrze ze zajrzalam do lodowki:razz: achh terazmoge sobie zjesc płateczi a potem wypic kaffke z mleczkiem:loveu: achh jak milo i przyjemnie:loveu: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witanko :) jak mozna psinke zostawic sama w domu ?? :evil_lol: jestes be pancia :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :) jak mozna psinke zostawic sama w domu ?? :evil_lol: jestes be pancia :evil_lol:[/quote] sama nie bedzie:eviltong: bedzie sie działkowac z rodzicami:p witanko:cool3: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 alez z rodzicami tom nie to samo co z pancia :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']alez z rodzicami tom nie to samo co z pancia :evil_lol:[/quote] a kysz:diabloti: ide se na poczte wysłac pieniąchy :diabloti: i potem z Tigierka na siq:diabloti: i jak wroce to ... to bede:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ale z Ciebie wyrodna matka, dziecko podrzucać dziadkom:cool3: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']Ale z Ciebie wyrodna matka, dziecko podrzucać dziadkom:cool3:[/quote] :diabloti:mamusia tez musi miec wakacje czasami:diabloti: wróciłam:grins: byłam na poczcie była kolejka wiec wrociłam do domu:roll: dawno takiej kolejki nie widzialam :razz: pojde pozniej:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj już pewnie nie śpiąca Tigerciu [url]http://images23.fotosik.pl/21/83e507f1151571cc.jpg[/url] Ewunia... ja bym na Twoim miejscu w tej kolejce postała... a jak Ci kwaterę sprzed nosa ktoś podwędzi :p :p :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj już pewnie nie śpiąca Tigerciu [URL]http://images23.fotosik.pl/21/83e507f1151571cc.jpg[/URL] Ewunia... ja bym na Twoim miejscu w tej kolejce postała... a jak Ci kwaterę sprzed nosa ktoś podwędzi :p :p :evil_lol:[/quote] nikt nie podwedzi:grins: bo rozmawialam wczoraj z pania:grins: i kwatery sa zarezerwowane :grins: chyba ze do przyszlego tygodnia kasa nie wpłynie:shake: ale jesli do piatku nie dotra to zadzwonie i powiem ze juz wysłane:grins: i i tak beda na mnie czekac:grins: Quote
Recommended Posts