ferraribox Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :loveu: :loveu: Cześć Tygierki!!!!!! :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Helloł Ewunia:multi::multi::multi: co to Ci się tak pomięszało?:calus: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Efa witanko Efunia w glowce Ci sie pomieszalo ?? :evil_lol: :evil_lol: ale tom chyba juz dawno :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor'] Meorkowi nie pokazałam, bo ja go dobrze wychowuję:obrazic: A [B]Dinek ma inne preferencje[/B]:diabloti: [/quote] pedał:razz:? [quote name='madzia i medor']Minął piatek ... co jest:razz:[/quote] sobota [quote name='AgusiaTerierka']Sobota:lol: , szkoda tylko, że paskudna pogoda....[/quote] to fakt pogoda nie rozpieszcza:shake: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewulina ...co z tym piątkiem ....dziś sobota ...głowa do góry;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] glowa jest juz w górze ;) [quote name=':: FiGa ::']Witaj Ewuniu :multi: Na braciszka się nie złość, oni głupi z natury są, trzeba im to wybaczyć ;)[/quote] :lol:hejka na braciszka sie nie złoszcze tylko na faceta:diabloti: [quote name='ferraribox']:loveu: :loveu: Cześć Tygierki!!!!!! :multi: [/quote] hejkaaa:loveu: [quote name='Imbir1']Helloł Ewunia:multi::multi::multi: co to Ci się tak pomięszało?:calus:[/quote] nie wiem :-( witanko :) [quote name='teqquila']Efa witanko Efunia w glowce Ci sie pomieszalo ?? :evil_lol: :evil_lol: ale tom chyba juz dawno :diabloti:[/quote] :eviltong:sio gloopia babo:diabloti: witam wszystkich[B] z rana [/B]niedawno wstalam ..siedzialam na kompie do po 3 tylko po to zeby pogadac z facetem qtory i tak mnie olal i poszedł spac:roll: dupek dzis bedzie miec przesrane:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='evaxon']pedał:razz:? :siara:[B]... [/B] sobota :evil_lol:[B]... [/B] witam wszystkich[B] z rana [/B]niedawno wstalam ..siedzialam na kompie do po 3 tylko po to zeby pogadac z facetem qtory i tak mnie olal i poszedł spac:roll: dupek dzis bedzie miec przesrane:diabloti:[/quote] Chyba Cię lubię:diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 wrrrrrum ,wrrrrrrrrum :diabloti: wpadłam sobie powiercić :diabloti: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jestem :)U nas wiatr wielki, każden jeden friz zepsuje :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Chyba Cię lubię:diabloti::diabloti::evil_lol:[/quote] :diabloti::evil_lol: [quote name='Vectra']wrrrrrum ,wrrrrrrrrum :diabloti: wpadłam sobie powiercić :diabloti:[/quote] no gdzie mi jeździ po murawie:mad::diabloti: witanko :) [quote name='bonita']Jestem :)U nas wiatr wielki, każden jeden friz zepsuje :evil_lol:[/quote] witaj:multi: u nas tez wieje..nie wiem jak mocno bo jeszcze z domu nei wychodziłam:lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:....sobota ....tara ra ......Ewunia lubisz sprzątać ...bo Medorowa miała wpaść mi pomóc i nie ma jej:cool3:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:....sobota ....tara ra ......Ewunia lubisz sprzątać ...bo Medorowa miała wpaść mi pomóc i nie ma jej:cool3:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :lol: Ewunia nie sprzata nigdy w sobote:cool1: dla mnie sobota to tak jak niedziela.. hyhyhy byłam na dworze wiatr wieje ale nawet nie tak zimno jest :razz: glowa mnie boli ... ide sie nałykac jakis tablet:razz: a tak wogole to od wtorku ma byc juz ładniej Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='evaxon'] :lol:hejka na braciszka sie nie złoszcze tylko na faceta:diabloti: [/quote]A co za różnica :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A co za różnica :evil_lol::evil_lol:[/quote] znaczaca :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='paula_z']Cześć złośniczko mała :p[/quote] :pceść mamuśka:loveu: [quote name='olekg18']Cześc muślinko[/quote] :lol:witalismy sie juz dzis:diabloti: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Efuniu ja sobiem nigdzie nie pojdem bom mi sie tu podoba :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Justyna, Ty nie być natrętna:cool3::evil_lol: Effa, a co Ty taka nie gościnna cooooo?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 jest nie goscinna bom jak jej sucz ciote ma :evil_lol: :evil_lol: nie moge pewnie los tak chcial i dlatego takam jezdem upirdliwa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='teqquila']bom jak jej sucz ciote ma :evil_lol: :evil_lol: nie moge pewnie los tak chcial i dlatego takam jezdem :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Tigra ma ciotę i dlatego jestes natrętna????? :roflt::roflt::roflt::roflt: a myślałam, że to Tysik powinien być natrętny:diabloti::diabloti::diabloti: ufff, zdążyłam złapać jej posta zanim poprawiła:diabloti: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 oj tam literki mi sie na klawiaturze pomylily :evil_lol: :evil_lol: przez :drinking: :drinking: Tysik czasami jest ale tylko wtedy gdy powinien:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 następna pijanica na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nom trenuujem :evil_lol: :evil_lol: boom bedziemy w Wiselce pic :evil_lol: :evil_lol: a przy okazji biorem przyklad z Madzi:evil_lol: :evil_lol: no z Efy tyz niech bedzie tylko ja jutro prochow nie bede lykala o nie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:....sobota ....tara ra ......Ewunia lubisz sprzątać ...bo Medorowa miała wpaść mi pomóc i nie ma jej:cool3:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Medorowa mówiła, że pier .. i nie robi;):loveu: [quote name='Imbir1']Tigra ma ciotę i dlatego jestes natrętna????? :roflt::roflt: a myślałam, że to Tysik powinien być natrętny:diabloti: ufff, zdążyłam złapać jej posta zanim poprawiła:diabloti:[/quote] Moje zdolne dziecię:multi::evil_lol: [quote name='teqquila']nom trenuujem :evil_lol: :evil_lol: boom bedziemy w Wiselce pic :evil_lol: :evil_lol: a przy okazji biorem przyklad z Madzi:evil_lol: no z Efy tyz niech bedzie tylko ja jutro prochow nie bede lykala o nie :evil_lol: [/quote] :mdleje: :mdleje::mdleje::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze najdroższa:razz: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Effa, znowu zapiłaś? Kaj jesteś kobieto???:evil_lol::diabloti: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witanko Efuniu :diabloti: spisz jeszcze?? :evil_lol: tom wstawaj szkoda dnia :evil_lol: Quote
Recommended Posts