Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']
Meorkowi nie pokazałam, bo ja go dobrze wychowuję:obrazic: A [B]Dinek ma inne preferencje[/B]:diabloti:
[/quote]
pedał:razz:?

[quote name='madzia i medor']Minął piatek ... co jest:razz:[/quote]
sobota

[quote name='AgusiaTerierka']Sobota:lol: , szkoda tylko, że paskudna pogoda....[/quote]
to fakt pogoda nie rozpieszcza:shake:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewulina ...co z tym piątkiem ....dziś sobota ...głowa do góry;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
glowa jest juz w górze ;)
[quote name=':: FiGa ::']Witaj Ewuniu :multi:
Na braciszka się nie złość, oni głupi z natury są, trzeba im to wybaczyć ;)[/quote]
:lol:hejka
na braciszka sie nie złoszcze tylko na faceta:diabloti:

[quote name='ferraribox']:loveu: :loveu: Cześć Tygierki!!!!!! :multi: [/quote]
hejkaaa:loveu:

[quote name='Imbir1']Helloł Ewunia:multi::multi::multi: co to Ci się tak pomięszało?:calus:[/quote]
nie wiem :-(
witanko :)

[quote name='teqquila']Efa witanko
Efunia w glowce Ci sie pomieszalo ?? :evil_lol: :evil_lol: ale tom chyba juz dawno :diabloti:[/quote]
:eviltong:sio gloopia babo:diabloti:

witam wszystkich[B] z rana [/B]niedawno wstalam ..siedzialam na kompie do po 3 tylko po to zeby pogadac z facetem qtory i tak mnie olal i poszedł spac:roll: dupek dzis bedzie miec przesrane:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']pedał:razz:?
:siara:[B]... [/B]

sobota
:evil_lol:[B]... [/B]

witam wszystkich[B] z rana [/B]niedawno wstalam ..siedzialam na kompie do po 3 tylko po to zeby pogadac z facetem qtory i tak mnie olal i poszedł spac:roll: dupek dzis bedzie miec przesrane:diabloti:[/quote]
Chyba Cię lubię:diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Chyba Cię lubię:diabloti::diabloti::evil_lol:[/quote]
:diabloti::evil_lol:
[quote name='Vectra']wrrrrrum ,wrrrrrrrrum :diabloti: wpadłam sobie powiercić :diabloti:[/quote]
no gdzie mi jeździ po murawie:mad::diabloti:
witanko :)

[quote name='bonita']Jestem :)U nas wiatr wielki, każden jeden friz zepsuje :evil_lol:[/quote]
witaj:multi:
u nas tez wieje..nie wiem jak mocno bo jeszcze z domu nei wychodziłam:lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:....sobota ....tara ra ......Ewunia lubisz sprzątać ...bo Medorowa miała wpaść mi pomóc i nie ma jej:cool3:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:....sobota ....tara ra ......Ewunia lubisz sprzątać ...bo Medorowa miała wpaść mi pomóc i nie ma jej:cool3:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol: Ewunia nie sprzata nigdy w sobote:cool1: dla mnie sobota to tak jak niedziela.. hyhyhy

byłam na dworze wiatr wieje ale nawet nie tak zimno jest :razz:
glowa mnie boli ... ide sie nałykac jakis tablet:razz:
a tak wogole to od wtorku ma byc juz ładniej

Posted

[quote name='paula_z']Cześć złośniczko mała :p[/quote]
:pceść mamuśka:loveu:

[quote name='olekg18']Cześc muślinko[/quote]
:lol:witalismy sie juz dzis:diabloti:

Posted

[quote name='teqquila']bom jak jej sucz ciote ma :evil_lol: :evil_lol:
nie moge pewnie los tak chcial i dlatego takam jezdem :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Tigra ma ciotę i dlatego jestes natrętna????? :roflt::roflt::roflt::roflt: a myślałam, że to Tysik powinien być natrętny:diabloti::diabloti::diabloti:

ufff, zdążyłam złapać jej posta zanim poprawiła:diabloti:

Posted

nom trenuujem :evil_lol: :evil_lol: boom bedziemy w Wiselce pic :evil_lol: :evil_lol:
a przy okazji biorem przyklad z Madzi:evil_lol: :evil_lol: no z Efy tyz niech bedzie tylko ja jutro prochow nie bede lykala o nie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:....sobota ....tara ra ......Ewunia lubisz sprzątać ...bo Medorowa miała wpaść mi pomóc i nie ma jej:cool3:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Medorowa mówiła, że pier .. i nie robi;):loveu:
[quote name='Imbir1']Tigra ma ciotę i dlatego jestes natrętna????? :roflt::roflt: a myślałam, że to Tysik powinien być natrętny:diabloti:

ufff, zdążyłam złapać jej posta zanim poprawiła:diabloti:[/quote]
Moje zdolne dziecię:multi::evil_lol:
[quote name='teqquila']nom trenuujem :evil_lol: :evil_lol: boom bedziemy w Wiselce pic :evil_lol: :evil_lol:
a przy okazji biorem przyklad z Madzi:evil_lol: no z Efy tyz niech bedzie tylko ja jutro prochow nie bede lykala o nie :evil_lol: [/quote]
:mdleje: :mdleje::mdleje::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze najdroższa:razz: