Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']Effa, a na jakiej ulicy masz tą kwaterę? Kurcze fajnie jest w Jastarni:lol:[/quote]
no wiem ze fajnie dlatego chcialam pojechac:cool3:
kwaterka jest na Herrmanna mniej wiecej w polowie Jastarni:cool3: 200m od morza czyli bliziutko :)

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']no wiem ze fajnie dlatego chcialam pojechac:cool3:
kwaterka jest na Herrmanna mniej wiecej w polowie Jastarni:cool3: 200m od morza czyli bliziutko :)[/quote]
Ja mieszkałam na Ogrodowej, do plaży miałam jeszcze bliżej, zresztą tam wszędzie jest blisko:diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']Ja mieszkałam na Ogrodowej, do plaży miałam jeszcze bliżej, zresztą tam wszędzie jest blisko:diabloti:[/quote]
ja jak bylam wczescniej to mieszkałam na ks.Sychty
to fakt :lol: ogolnie cała Jastarnia jesli chodzi o szerokosc to dosc mała:evil_lol:

Posted

Cześć córcia :multi:

[quote name='evaxon']200m od morza:cool3: do zatoki pewnie dosc daleko bedzie :razz: [/quote]
W Jastarni jest blisko wszędzie, i do zatoki i do morza :razz:

Posted

[quote name='paula_z']Cześć córcia :multi:

W Jastarni jest blisko wszędzie, i do zatoki i do morza :razz:[/quote]
czesc:multi: no ale jesli w gre wchodzi 400-500m to juz dosc daleko jak dla mnie:grin:

Posted

[quote name='evaxon']ja jak bylam wczescniej to mieszkałam na ks.Sychty
to fakt :lol: ogolnie cała Jastarnia jesli chodzi o szerokosc to dosc mała:evil_lol:[/quote]
czyli teraz będziesz niedaleko, obskakujesz te same rejony:evil_lol::cool3:

Posted

Siemanko Tigrosławy :)

Na wakacje się wybierasz? Ale Ci dobrze :loveu: Oby tylko pogoda dopisała, choć u Was to bardziej prawdopodobne niż tutaj... Już się nie dziwię czemu wielu Anglików na emeryturze emigruje z kraju :roll:

Posted

[quote name='Imbir1']czyli teraz będziesz niedaleko, obskakujesz te same rejony:evil_lol::cool3:[/quote]
:evil_lol: bo to byl dobry rejon:cool3: blisko morza blisko zatoki( portu) blisko knajpek .. juz za mna chodzi rybka:sabber:
hha jeszcze tylko musze wyżebrac troche kasy od mamy :grin: bo z moimi oszczednosciamy nie zaszaleje:grin:

jutro Tzcik jedzie obejrzec autko :ghost_2: trzymajcie kciuki:kciuki: zeby mu sie spodobalo bylo idealne i zeby wreszcie kupil:diabloti: bo nie chce jechac uno jego mamy bo ono skrzypi :lol: a ja nie lubie jak cos skrzypi:shake::chaos:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Siemanko Tigrosławy :)

Na wakacje się wybierasz? Ale Ci dobrze :loveu: Oby tylko pogoda dopisała, choć u Was to bardziej prawdopodobne niż tutaj... Już się nie dziwię czemu wielu Anglików na emeryturze emigruje z kraju :roll:[/quote]
witanko:multi:

no staram sie wybrac:evil_lol: miejmy nadzieje ze pogoda bedzie super:cool3: ponoc 2 polowa lipca ma byc juz ładniutka:cool3: ciekawe jak sierpien:razz:

:evil_lol: Ksiu spoko niedlugo ty tez na emeryturce bedziesz:grin: jeszcze parenascie lat :lol:dasz rade!:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Cześć synowa :multi: Twój narzeczony wyjeżdża jutro przed południem....[/quote]
czesc Tesciowa:diabloti::multi::evil_lol: :crazyeye:gdzie puszczasz mego chłopa?:mad:

Posted

[quote name='evaxon']
:evil_lol: Ksiu spoko niedlugo ty tez na emeryturce bedziesz:grin: jeszcze parenascie lat :lol:dasz rade!:evil_lol:[/QUOTE]
:grab: tak, jeszcze tylko troszeczkę trzeba popracować :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']na dziwki:D[/quote]
zrywam z toba :obrazic: jestes nie mily o!
[quote name='Kate I Luka']:grab: tak, jeszcze tylko troszeczkę trzeba popracować :evil_lol:[/quote]
:lol:spoko spoko .. dasz rade:lol: zleci jak z jak z jak z no szybko :lol:

Posted

[quote name='evaxon']nocka nie bedzie dobra:shake:
wqrwilam sie [B]na maxa[/B]:angryy:
jest mu smutno:placz:[/quote]
Nie złość się na braciszka ;)

Co sie stało, dziecko moje :glaszcze:?

Posted

[quote name='paula_z']Nie złość się na braciszka ;)

Co sie stało, dziecko moje :glaszcze:?[/quote]
echhh nic takiego facet mnie wqrwil:roll:
i jeszcze ten jeb.. piątek :angryy:
czemu mi nikt nie powiedzial ze dzis jest :-( caly czas myslalam ze dzis czwartek:-(

Posted

[quote name='evaxon']czemu mi nikt nie powiedzial ze dzis jest :-( caly czas myslalam ze dzis czwartek:-([/quote]
Nie płakaj, dziś już sobota :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='evaxon']to po co ogląda:diabloti:[/quote]
Gałek młych ocnych nie zdążyłam zamknąć:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]a Dinus z Medorek juz się pewno ślinia przed monitorkiem:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Meorkowi nie pokazałam, bo ja go dobrze wychowuję:obrazic::obrazic::obrazic::obraic: A Dinek ma inne preferencje:diabloti:
[quote name='evaxon']:diabloti: Ala ma racje:loveu:[/quote]
Nie kłam:shake::shake:
[quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=1][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Magda pokazała im foty a sama prysła z chaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/quote]
Czymże znowu prysłam????:roll::diabloti: