Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='evaxon']:padam::padam::padam: nie sa krzywe:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Jam nie Adam :crazyeye: Tak po dogo wiadomość przeleciała....może coś źle zrozumiałam.... hmmmm... Quote
e.v.a Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Jam nie Adam :crazyeye: Tak po dogo wiadomość przeleciała....może coś źle zrozumiałam.... hmmmm...[/quote] buahahahah ale ja jestem goopia:grin: miało być: :mdleje: :mdleje::mdleje: ale pisałam padam ale sie p nie wpisalo i wyszlo adam:grin: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='evaxon']buahahahah ale ja jestem goopia:grin: miało być: :mdleje: :mdleje::mdleje: ale pisałam padam ale sie p nie wpisalo i wyszlo adam:grin:[/quote] Już myślałem, że wątki pomyliłaś:eviltong: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Już myślałem, że wątki pomyliłaś:eviltong: :evil_lol:[/quote] :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jest tu jakis adam??:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='evaxon']:cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jest tu jakis adam??:evil_lol:[/quote] ponad 20-tu:razz: Quote
e.v.a Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']ponad 20-tu:razz:[/quote] :crazyeye: dawaj namiary:diabloti: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: dawaj namiary:diabloti: :evil_lol:[/quote] Czyś Ty zgUpła? facetów na żer wystawić? :diabloti: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Czyś Ty zgUpła? facetów na żer wystawić? :diabloti: :evil_lol:[/quote] :diabloti: czy mam o traktowac jako komplement?:loveu: Quote
Paula Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cześć śliczna córciu :grins: [URL]http://images29.fotosik.pl/14/9f91ea065c85f8e2.jpg[/URL] :loveu: [quote name='Danusia12']Jam nie Adam :crazyeye: [/quote] :roflt: Quote
olekg89 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Krzywe jak mój ***uj..:D Efcia ty masz krzywe oczy zez jak nic :DAle Reszta całkiem całkiem heterosexualizm się we mnie budzi:P Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witanko :) Efa ma zeza hm... nie widac :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [FONT=Arial][I][B]:evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol::evil_lol:...adam.... Widziałam Ewcię :p[/COLOR] [/B][/I][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='evaxon']to powstan:diabloti: :evil_lol: [CENTER]i kicius ze mna:loveu: nie ladnie wyszlam ...ale nieszkodzi:loveu: [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [/quote] Ładnie Ewuniu wyszłaś, ładnie:p:p [quote name='evaxon']:padam::padam::padam: nie sa krzywe:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] [quote name='Danusia12']Jam nie Adam :crazyeye: Tak po dogo wiadomość przeleciała....może coś źle zrozumiałam.... hmmmm...[/quote] Buhahahahhaaaaaaaaa:evil_lol: [quote name='evaxon']buahahahah ale ja jestem goopia:grin: miało być: :mdleje: :mdleje::mdleje: [/quote] Co prawda, to prawda:diabloti: Quote
olekg89 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Teq no mówie co jak mi zaczyna robić ... to nigdy nie trafia .I sie pyta czemu mam 2 :D:D:D Ywe wywaliło z dogo hihihi przeze mnie :P niach niach Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Danusia12']Jam nie Adam :crazyeye: [/quote] :megagrin::megagrin::megagrin: Effcia szukasz jakiegoś Adama?:diabloti::evil_lol: Berek śpiochu:multi: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dwa Kiciusie, różnej maści...:razz: [URL]http://images29.fotosik.pl/14/9f91ea065c85f8e2.jpg[/URL] Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:cześć Ewciu bez Adama;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
olekg89 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ewfcia się tutaj dłuuuugo nie pojawi hihi bo zapomniała hasła.I czeka aż nasi kochani,cudowni adimi prześlą jej mailem nowe:) Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='olekg18']Ewfcia się tutaj dłuuuugo nie pojawi hihi bo zapomniała hasła.I czeka aż nasi kochani,cudowni adimi prześlą jej mailem nowe:)[/quote] Buhahahhaaaaaaaaaaa:roflt::roflt: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ooooo, Oluś znowu nam tutaj fantazjuje:evil_lol::cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [B]czesc i czolem ...pytacie skad sie wziałem......[/B] [B]jestem wesoły.......[/B] [B]i tak dalej...i tak dalej[/B]......:diabloti: Quote
olekg89 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nie serio bo wkładała mi avek i była na moim profilu potem próbowała wejsc na swój ,ale nie umiała.No i tak sobie już została bez:D Quote
DORRAG Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Ewcia:p Co tu dzisiaj tak mało nagadane:evil_lol: ;) Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 :mdleje: witam was kochani Oluś tym razem nie miał fantazji:shake: Ewusie wywalili z dogo:evil_lol: ze tak powiem nie chcili mi new hasła przyslac:mad: ale juz jestem :loveu: Ewusia Vectrusia ma magiczna moc i pod jej nadzorem dostałam nowe hasełko:loveu: i juz was nie opuszcze ..az do smierci:diabloti: mam tyle do nadrabiania:placz: az mi sie nie chce:evil_lol: to byly strasznie nudny godziny bez dogo.. minuta trwała cała wiecznosc... :shake: nigdy wiecej...!! nigdyyyy!!!!!:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='evaxon']:mdleje: witam was kochani Oluś tym razem nie miał fantazji:shake: Ewusie wywalili z dogo:evil_lol: ze tak powiem nie chcili mi new hasła przyslac:mad: ale juz jestem :loveu: Ewusia Vectrusia ma magiczna moc i pod jej nadzorem dostałam nowe hasełko:loveu: i juz was nie opuszcze ..az do smierci:diabloti: mam tyle do nadrabiania:placz: az mi sie nie chce:evil_lol: to byly strasznie nudny godziny bez dogo.. minuta trwała cała wiecznosc... :shake: nigdy wiecej...!! nigdyyyy!!!!!:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] a to Ci Oluś dobrze zrobił, a właściwie jego profil:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts