Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...cze gadulińska:loveu::loveu::loveu: fajniste fotaski:p [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:...cze gadulińska:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]fajniste fotaski:p[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] siemanko:multi: a dziekuje:p Quote
teqquila Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witanko gadulo :) musialam chyba z 10 stron wstecz czytac przez was by wiedziec o co biega :):evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='teqquila']Witanko gadulo :) musialam chyba z 10 stron wstecz czytac przez was by wiedziec o co biega :):evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: i wiesz o co biega?:evil_lol: witanko:multi: Quote
teqquila Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ta wiem a co zazdroscisz?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='teqquila']ta wiem a co zazdroscisz?? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ja nigdy nie zazdroszcze:siara::evil_lol: ale mam nudnego psa:mdleje: Tigra caly dzien spi :roll: zje i spi dalej przejdzie sie dookola bloku wraca do domu i idzie spac:roll: nawet pogłaskac nie mam kogo bo spi w przedpokoju :mdleje: Quote
Jagoda1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='teqquila']Witanko gadulo :) musialam chyba z 10 stron wstecz czytac przez was by wiedziec o co biega :):evil_lol: :evil_lol:[/quote] [quote name='evaxon']:evil_lol: i wiesz o co biega?:evil_lol: witanko:multi:[/quote] To blog dla...sprinterów:evil_lol: . Cześć! Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='madzia i medor']Miałaś pokazać siem w rurkach:razz::razz:[/quote] ale nie mam aparatu:roll: aparat wroci wieczorem :p [quote name='AgusiaTerierka']To blog dla...sprinterów:evil_lol: . Cześć![/quote] :evil_lol: nie przesadzaj:evil_lol: czesc:multi: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='DORRAG']Witamy Się:multi:[/quote] witamy:multi: byłam na lodach na spacerku w lesie nogi mnie bolą jestem głodna mam ochote na czekolade echhhh Quote
teqquila Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ta nie zazdroscisz jasne :evil_lol: :evil_lol: no wlasnie pokazuj te rurki :evil_lol: :evil_lol: juz jest wieczor :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='teqquila']ta nie zazdroscisz jasne :evil_lol: :evil_lol: no wlasnie pokazuj te rurki :evil_lol: :evil_lol: juz jest wieczor :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a wy tylko te rurki i rurki:diabloti: chcecie sie posmiac ze mnie czy co ?:niewiem::evil_lol: Quote
teqquila Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ewa no co ty my sie nie bedziemy smialy :) my jestesmy przeciez kochane :evil_lol: :evil_lol: a rurki jak rurki fajne sa :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='teqquila']Ewa no co ty my sie nie bedziemy smialy :) my jestesmy przeciez kochane :evil_lol: :evil_lol: a rurki jak rurki fajne sa :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: juz ja was znam :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Ewcia będzie tańczyć na rurce:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Ewcia będzie tańczyć na rurce:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol: tak Alu bede tanczyc w ruskach :diabloti: [quote name='paula_z']Cześć córko :p Poka rurki :razz: :diabloti:[/quote] czesc mamcio:p zaraz:razz: :diabloti: [quote name='Vectra']bry dobry :diabloti:[/quote] dobry bry :diabloti: z daleka i z bliska a jak chcecie z tylu i boku to powiedzcie to zrobie:razz: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images23.fotosik.pl/7/9fe31abf44149db9.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images30.fotosik.pl/7/9694248d186910a6.jpg[/IMG][/URL] p.s aparat krzywo stał ehehehe Quote
Bodziulka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ale jesteś szczupła, ja też tak chce :placz: Quote
olekg89 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 GRubo wyszła .Bez ubrań ma dużo lepszą figure:) Co nie Efuniu?:P Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='olekg18']mmmm cuż to za zgrabniutkie nózki?:P[/quote] przedrzeźniasz mnie:diabloti: ? [quote name='Bodziulka']ale jesteś szczupła, ja też tak chce :placz:[/quote] :placz: jaa?? szczupla?? ja jestem pulpecik:placz: [quote name='olekg18']GRubo wyszła .Bez ubrań ma dużo lepszą figure:) Co nie Efuniu?:P[/quote] :crazyeye: Olku ciiii bo pomysla ze mnie widziales nago:diabloti: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ups ... zapomniełm ,że mieliśmy nie mówić o naszej chwili zapomnienia... Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No no, ale masz rurencje:razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts