Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Daguś, trzeba by się spotkać i wszystko omówić :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A moze omowimy wszytsko juz po slubie :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
e.v.a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 moi kochani to wy sobie tutaj gadajcie a ja uciekam do lasu i na łąki z psem :) buziaczki for all :) Quote
Medorowa Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Tigra jest po prostu piękna. Proszę koniecznie ją ode mnie i mojego Medorka bardzo, bardzo mocno wymiziać:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]weekend mam wolny, to gdzie, kiedy i o ktorej mam sie stawic w bialej sukni z welonem - suknia tez juz wybrana :razz: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote][B][I]:razz:[COLOR=Green]no dobra , ale ja chcę być świadkiem co by przekrętu nie było :p[/COLOR][/I][/B] Quote
e.v.a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Madzi bardzo nammilo:D Tigra wymiziana :) Pitrek szykuj si eaparat juz zalatwiony :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Cześć dziewczyny ;) ... [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[COLOR=Green]no dobra , ale ja chcę być świadkiem co by przekrętu nie było :p[/COLOR][/I][/B][/quote] My grzeczni i uczciwi jesteśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Przekrętu nie będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć dziewczyny ;) ... My grzeczni i uczciwi jesteśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Przekrętu nie będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote][B][I]:cool1:[COLOR=RoyalBlue]no nie wiem nie wiem :cool3: Witaj Ewciu i Tigerko [/COLOR][/I][/B] Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool1:[COLOR=RoyalBlue]no nie wiem nie wiem :cool3:[/COLOR][/I][/B][/quote] Powiedz, że Ci bardziej na weselu i wódeczce weselnej zależy niż na ślubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Powiedz, że Ci bardziej na weselu i wódeczce weselnej zależy niż na ślubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]:shake:[COLOR=RoyalBlue][I][B]wódeczki nie pijam :cool1:, chcę się dobrze pobawić :p[/B][/I][/COLOR] Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:[COLOR=RoyalBlue][I][B]wódeczki nie pijam :cool1:, chcę się dobrze pobawić :p[/B][/I][/COLOR][/quote] Ja też prawie wódeczki nie pijam :p ... Będziemy browarki pić i dobrze się bawić :p ... Quote
Cimi Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja też prawie wódeczki nie pijam :p ...[/QUOTE] Wódeczka jest mniam mniam :evil_lol:. Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja też prawie wódeczki nie pijam :p ... Będziemy browarki pić i dobrze się bawić :p ...[/quote][COLOR=Teal][B][I]no dobra, to na kiedy się przygotować :p[/I][/B][/COLOR] Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Teal][B][I]no dobra, to na kiedy się przygotować :p[/I][/B][/COLOR][/quote] Dagi się spytaj, liczę na jej inwencję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Witam wszystkich :D no nowidze ze popijawka i zabawa sie szykuje :D :multi: nono to ja czekam na zaproszenie :D a weselnej si ez mila checia napije:lol: [SIZE=1]apropo weselnej to przy lozku w szawce trzymam połóweczke:lol: :evil_lol: :loveu: :roll:[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] dzis bylysmy w lesie i na ląkach ...Tigra przebila sama siebie :roll: zaczela sie taplec w smierdzacej wodzie potem w blocie i piachu :roll: na koniec skoczyl ana mnie:mad: moja różowa marynareczka byla czarna:placz: gdzy Tigra juz wyschla na polach pojawil si eczarny mlody Labek i nieco starsza amstaffka :p bylo super ...do mometu kiedy psy stwierdzily ze skakanie przez rowy jest super zabawa a taplanie sie w cuchnacej wodzie jeszcze fajniejsza:shake: :angryy: Tigra smierdzi na kilometr :razz: :lol: az wstyd bylo z nia wracac :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [I][B]:pno nic ...kompiółka Was czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Imbirka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No to miałyście tak fajnie jak my:evil_lol: Imbirek wykonał dzisiaj piękne tarzanko na świezo zaoranym polu, był pooblepiany gliną i ziemią dokładnie ze wszystkich stron:lol: :evil_lol: W tej chwili wykąpany i wysuszony śpi (zgadnijcie gdzie??):loveu: Quote
Medorowa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Imbir1']No to miałyście tak fajnie jak my:evil_lol: Imbirek wykonał dzisiaj piękne tarzanko na świezo zaoranym polu, był pooblepiany gliną i ziemią dokładnie ze wszystkich stron:lol: :evil_lol: W tej chwili wykąpany i wysuszony śpi (zgadnijcie gdzie??):loveu:[/quote] No pewnie tam, gdzie wszystkie boksie - w łóżeczku Paniusi;) ;) A propo tego tarzanka, mnie to dziś na spacerku ominęło, ale mojej koleżanki spanielka wytarzała się w jakiś zdechłych rybach, fuuu .... śmierdziała na kilometr. Mój za to kiedyś wytarzał sie w ludzkiej kupie, nie pytajcvie nawet jak cuchnął:shake: :oops: Quote
e.v.a Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 haha Tigra nie zaznala dzis kapieli w wannie :D wytarlam ja sciera wyszczotkowalam :) ni ejest zle (ciutek smierdzi) ale pewnie jutro (jak bedemiala czas na dlugi spacer) czeka mnie znowu taplanko :shake: Madzia Tigra kocha padline :D a dokladnie kocha sie w niej tarzac:D najlepsza jest taka co robaki po niej chodza:roll: a jak to jeż z robakami to juz wogole frajda:lol: Imbirek hmmmm pewni en ałóżeczku czyscioszek spi :loveu: Quote
Imbirka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A jacy wy wszyscy domyślni jesteście:multi: :loveu: Quote
e.v.a Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='Imbir1']A jacy wy wszyscy domyślni jesteście:multi: :loveu:[/quote] :evil_lol: no popacz :d to co wyglalysmy za odgadniecie zagadki :lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Buziaczki od Imbirka :buzi: :calus: :buzi: :calus: Właśnie ładuje się pod kołderkę :loveu: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Imbir1']Buziaczki od Imbirka :buzi: :calus: :buzi: :calus: Właśnie ładuje się pod kołderkę :loveu: :evil_lol:[/quote] Typowe dla każdego szczęśliwego bokserka :D:D:D:D Quote
e.v.a Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 :multi: dostalam buziaka od faflunia Imbirka :cool3: ale jestem obsliniona :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Kiedy się znowu spotykamy z faflunami???????????? Quote
e.v.a Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='Imbir1']Kiedy się znowu spotykamy z faflunami????????????[/quote] mam nadzieje ze w majowy weekend :cool3: Quote
Recommended Posts