Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Daguś, trzeba by się spotkać i wszystko omówić :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A moze omowimy wszytsko juz po slubie :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]weekend mam wolny, to gdzie, kiedy i o ktorej mam sie stawic w bialej sukni z welonem - suknia tez juz wybrana :razz: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote][B][I]:razz:[COLOR=Green]no dobra , ale ja chcę być świadkiem co by przekrętu nie było :p[/COLOR][/I][/B]

Posted

Cześć dziewczyny ;) ...

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[COLOR=Green]no dobra , ale ja chcę być świadkiem co by przekrętu nie było :p[/COLOR][/I][/B][/quote]

My grzeczni i uczciwi jesteśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Przekrętu nie będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć dziewczyny ;) ...

My grzeczni i uczciwi jesteśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Przekrętu nie będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote][B][I]:cool1:[COLOR=RoyalBlue]no nie wiem nie wiem :cool3:

Witaj Ewciu i Tigerko
[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool1:[COLOR=RoyalBlue]no nie wiem nie wiem :cool3:[/COLOR][/I][/B][/quote]

Powiedz, że Ci bardziej na weselu i wódeczce weselnej zależy niż na ślubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Powiedz, że Ci bardziej na weselu i wódeczce weselnej zależy niż na ślubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]:shake:[COLOR=RoyalBlue][I][B]wódeczki nie pijam :cool1:, chcę się dobrze pobawić :p[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:[COLOR=RoyalBlue][I][B]wódeczki nie pijam :cool1:, chcę się dobrze pobawić :p[/B][/I][/COLOR][/quote]

Ja też prawie wódeczki nie pijam :p ...
Będziemy browarki pić i dobrze się bawić :p ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ja też prawie wódeczki nie pijam :p ...
Będziemy browarki pić i dobrze się bawić :p ...[/quote][COLOR=Teal][B][I]no dobra, to na kiedy się przygotować :p[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Teal][B][I]no dobra, to na kiedy się przygotować :p[/I][/B][/COLOR][/quote]

Dagi się spytaj, liczę na jej inwencję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Witam wszystkich :D

no nowidze ze popijawka i zabawa sie szykuje :D :multi: nono to ja czekam na zaproszenie :D a weselnej si ez mila checia napije:lol: [SIZE=1]apropo weselnej to przy lozku w szawce trzymam połóweczke:lol: :evil_lol: :loveu: :roll:[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
dzis bylysmy w lesie i na ląkach ...Tigra przebila sama siebie :roll: zaczela sie taplec w smierdzacej wodzie potem w blocie i piachu :roll: na koniec skoczyl ana mnie:mad: moja różowa marynareczka byla czarna:placz: gdzy Tigra juz wyschla na polach pojawil si eczarny mlody Labek i nieco starsza amstaffka :p bylo super ...do mometu kiedy psy stwierdzily ze skakanie przez rowy jest super zabawa a taplanie sie w cuchnacej wodzie jeszcze fajniejsza:shake: :angryy: Tigra smierdzi na kilometr :razz: :lol: az wstyd bylo z nia wracac :evil_lol:

Posted

No to miałyście tak fajnie jak my:evil_lol: Imbirek wykonał dzisiaj piękne tarzanko na świezo zaoranym polu, był pooblepiany gliną i ziemią dokładnie ze wszystkich stron:lol: :evil_lol: W tej chwili wykąpany i wysuszony śpi (zgadnijcie gdzie??):loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']No to miałyście tak fajnie jak my:evil_lol: Imbirek wykonał dzisiaj piękne tarzanko na świezo zaoranym polu, był pooblepiany gliną i ziemią dokładnie ze wszystkich stron:lol: :evil_lol: W tej chwili wykąpany i wysuszony śpi (zgadnijcie gdzie??):loveu:[/quote]
No pewnie tam, gdzie wszystkie boksie - w łóżeczku Paniusi;) ;)
A propo tego tarzanka, mnie to dziś na spacerku ominęło, ale mojej koleżanki spanielka wytarzała się w jakiś zdechłych rybach, fuuu .... śmierdziała na kilometr. Mój za to kiedyś wytarzał sie w ludzkiej kupie, nie pytajcvie nawet jak cuchnął:shake: :oops:

Posted

haha Tigra nie zaznala dzis kapieli w wannie :D wytarlam ja sciera wyszczotkowalam :) ni ejest zle (ciutek smierdzi) ale pewnie jutro (jak bedemiala czas na dlugi spacer) czeka mnie znowu taplanko :shake:

Madzia Tigra kocha padline :D a dokladnie kocha sie w niej tarzac:D najlepsza jest taka co robaki po niej chodza:roll: a jak to jeż z robakami to juz wogole frajda:lol:

Imbirek hmmmm pewni en ałóżeczku czyscioszek spi :loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']A jacy wy wszyscy domyślni jesteście:multi: :loveu:[/quote]
:evil_lol: no popacz :d to co wyglalysmy za odgadniecie zagadki :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Buziaczki od Imbirka :buzi: :calus: :buzi: :calus:
Właśnie ładuje się pod kołderkę :loveu: :evil_lol:[/quote]
Typowe dla każdego szczęśliwego bokserka :D:D:D:D