Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']:cunao: udało się udało :cunao:

:diabloti:[/quote]

[quote name='madzia i medor']Zdrowie siostro:popcorn: :popcorn: :popcorn: :diabloti:[/quote]
[CENTER]dogołajzy:diabloti: [/CENTER]
[quote name='dealer']:diabloti: ......[/quote]
witaj kochana dilereczko:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']A ja już kończę:cool1:[/quote]
:placz: a ja nie umie :razz: wytłumacz kroczek po kroczku:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

U Ali było to przejrzyście rozpisane, co i jak:p:p

Wchodzisz w PANEL UŻYTKOWNIKA --> EDYCJA OPCJI --> Ilość postów na stronę;ustawiasz 100 - zapisz zmiany - siedzisz sobie w swojej galeryjce na pierwszej stronie, dajesz PLIK -> ZAPISZ JAKO -> ZAPISZ.
Dokładniej nie potrafię:diabloti: :diabloti: :diabloti: Rób tak, jak Ci napisałam krokpo kroku ;)

Posted

[quote name='madzia i medor']U Ali było to przejrzyście rozpisane, co i jak:p:p

Wchodzisz w PANEL UŻYTKOWNIKA --> EDYCJA OPCJI --> Ilość postów na stronę;ustawiasz 100 - zapisz zmiany - siedzisz sobie w swojej galeryjce na pierwszej stronie, dajesz PLIK -> ZAPISZ JAKO -> ZAPISZ.
Dokładniej nie potrafię:diabloti: :diabloti: :diabloti: Rób tak, jak Ci napisałam krokpo kroku ;)[/quote]
wiem ze bylo ale nie chce mi sie szukac:cool1:
dzie-ku-je:loveu: jestes taka kochana:loveu: potem sie zaczne pakowac...achh to tylko 1000stronek:mdleje:

Posted

[quote name='evaxon']wiem ze bylo ale nie chce mi sie szukac:cool1:
dzie-ku-je:loveu: jestes taka kochana:loveu: potem sie zaczne pakowac...achh to tylko 1000stronek:mdleje:[/QUOTE]
Jak sobie rozłożysz posty, to będziesz miała około 1OO :diabloti:
Wiem, że jestem cudowna, dobra, wspaniałomyślna, piękna, mądra, kochana i wogóle super extra:loveu: :loveu: :loveu: A przy tym taka skromna, że aż to niemożliwe:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jak sobie rozłożysz posty, to będziesz miała około 1OO :diabloti:
Wiem, że jestem cudowna, dobra, wspaniałomyślna, piękna, mądra, kochana i wogóle super extra:loveu: :loveu: :loveu: A przy tym taka skromna, że aż to niemożliwe:loveu:[/quote]
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: bez przesadyzmu

Posted

[quote name='madzia i medor']Bo zaraz edytuję i zmażę instrukcję:diabloti:[/quote]
no dobra juz nie bede:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']U Ali było to przejrzyście rozpisane, co i jak:p:p

Wchodzisz w PANEL UŻYTKOWNIKA --> EDYCJA OPCJI --> Ilość postów na stronę;ustawiasz 100 - zapisz zmiany - siedzisz sobie w swojej galeryjce na pierwszej stronie, [B]dajesz PLIK -> ZAPISZ JAKO -> ZAPISZ[/B].
Dokładniej nie potrafię:diabloti: :diabloti: :diabloti: Rób tak, jak Ci napisałam krokpo kroku ;)[/quote]
nie rozumie tego :roll: ze niby jaki plik ? i gdzie mam kliknac:-( :placz:

Posted

[quote name='evaxon']nie rozumie tego :roll: ze niby jaki plik ? i gdzie mam kliknac:-( :placz:[/QUOTE]
PLIK -> spójrz na monitor w jego prawym górnym rogu masz PLIK:razz: :razz: :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']PLIK -> spójrz na monitor w jego prawym górnym rogu masz PLIK:razz: :razz: :razz: :diabloti:[/quote]
ale ja mam to w lewym :roll: :roll: :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']PLIK -> spójrz na monitor w jego prawym górnym rogu masz PLIK:razz: :razz: :razz: :diabloti:[/quote]

[quote name='evaxon']ale ja mam to w lewym :roll: :roll: :roll: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:czyli prawidłowo masz 2 rogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:czyli prawidłowo masz 2 rogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:grin:
[quote name='paula_z']:grin:

Cześć córcia :multi:[/quote]
czesc mamcia:multi:

a ja juz spakowalam 9 stron ( czyli 90:cool1: ) hahaha nie chce mi si ejuz:placz: