Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://images2.fotosik.pl/52/4jdkshl9zoa1hrpc.jpg[/IMG]

boshe jak ja uwielbiam tą sarenka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

cholercia impra mnie omineła

zawsze to co dobre mnie omija

:drinking: abuy szybko do drugiej setki topik dociagnal ;)

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']a ominela bo sie obijasz i nie zagladasz za czesto :evil_lol:[/quote]

wiem wredna baba jestem

od jutra znowu mnie bedzie tu mniej na tej dgm :angryy:

Posted

[quote name='dbsst']wiem wredna baba jestem

od jutra znowu mnie bedzie tu mniej na tej dgm :angryy:[/quote]
:shake: i znowu pewni ejakas imprezka cie ominie:shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:shake: i znowu pewni ejakas imprezka cie ominie:shake: :evil_lol:[/quote]

pewnie tak

jestem zła niepocieszona i w ogóle

Posted

[quote name='dbsst']pewnie tak

jestem zła niepocieszona i w ogóle[/quote]
:evil_lol: naszczescie u nas zadnej imprezki w najblizszym czasie neibedzie :evil_lol: dopiero w maju połkoczkowe urodzinki Tigry :multi:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: naszczescie u nas zadnej imprezki w najblizszym czasie neibedzie :evil_lol: dopiero w maju połkoczkowe urodzinki Tigry :multi:[/quote]

jak ten czas szybko leci
niedawno taka malutka kluseczka byla a teraz juz prawdziwa sarenka sie robi :D

Posted

[quote name='dbsst']jak ten czas szybko leci
niedawno taka malutka kluseczka byla a teraz juz prawdziwa sarenka sie robi :D[/quote][B][I]:razz:prawie łania ;)[/I][/B]

Posted

[quote name='evaxon']*luthien* zalapalas sie na 100 stronke i napisalas 1000 poscika u mnie :D:cool3: :laola: :beerchug:[/quote] 1000 pościka to ja już dawno napisałam :razz:

Posted

[quote name='evaxon']nie nie ja tylko mowie jak jest :evil_lol:[/quote]

o Ty łobuziaku

moja Kluseczka zmienia sie w łanie a nie w osiałoka :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']o Ty łobuziaku

moja Kluseczka zmienia sie w łanie a nie w osiałoka :cool1:[/quote]
dzisiaj osiołkowa łania pogonila za 2 jelonkami młodymi :crazyeye: a potem za kuropatwa:lol: achhh ten moj maly myśliwy :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']dzisiaj osiołkowa łania pogonila za 2 jelonkami młodymi :crazyeye: a potem za kuropatwa:lol: achhh ten moj maly myśliwy :evil_lol:[/quote]

hihihi normalnie ogar albo poskokowiec hahahhaha

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]gończy łódzki :razz:[/I][/B][/quote]
:evil_lol: bardziej Pabianicki :evil_lol: a dokladnie małeczny :roll: bo w małeczu sie urodzila cholera mala :evil_lol: juz wiem dlaczego taka nieposluszna jest :evil_lol: wieśniarka z niej krowy jej tylko w glowie:evil_lol:

Posted

Ty wiesz, że w Łodzi to chyba epidemia:evil_lol: :lol: . Imbir biega po polach z nosem przy ziemi i idzie za tropem, a później tylko widze jak z trawy wylatują kuropatwy:lol: ostatnio jest to świetna zabawa, i wogóle nie słyszy jak się go woła:evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Ty wiesz, że w Łodzi to chyba epidemia:evil_lol: :lol: . Imbir biega po polach z nosem przy ziemi i idzie za tropem, a później tylko widze jak z trawy wylatują kuropatwy:lol: ostatnio jest to świetna zabawa, i wogóle nie słyszy jak się go woła:evil_lol: :lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]to ja mam podobnie tylko mojemu nic z trawy nie wylatuje:angryy:[/I]

Posted

jeszcze troche i na niedzwiedzie nasze boksie beda polowac (jak tokiedys mialy w zwyczaju ):evil_lol:
biedny Ozzulek :shake: chodz do nas chodz u nas pelno na polach dziczyzny:evil_lol: