Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']Przez te jej skoki miłość straciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
:mad: Pietrek a ty znowu zaczynasz :mad:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Hahaha Prawda boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
ni eboli ale smutno nam ze juz nas niekochacie:-( znaczy ze Loco niekocha Tigry :shake:

Posted

[quote name='evaxon']ni eboli ale smutno nam ze juz nas niekochacie:-( znaczy ze Loco niekocha Tigry :shake:[/quote]

Tigra dobry obiad ugotuje, plecki wymasuje i Locers znów ją pokocha :razz: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Tigra dobry obiad ugotuje, plecki wymasuje i Locers znów ją pokocha :razz: ...[/quote]
:D dobrze ze Tigra uczy si eod pani gotowac:lol: pyszny obiadek mu zrobi :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']:D dobrze ze [B]Tigra uczy si eod pani gotowac:lol:[/B] pyszny obiadek mu zrobi :cool3:[/quote]

To na kiedy mam weterynarza zamawiać? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Tigra nie przejmuj sie Locewrsem Tyson i Ibir sie Toba zaopiekuja :P:D[/quote]

No i wszystko jasne, dobrze już nie będzie :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

teqquila Tysik byl by dobrym gorylem dla Tigry i Imbirka :lol:

Tomuś jak to mnie nie ma :roll: ??jestem jestem nie widzisz mnie?? :evil_lol:

[quote name='PiotrekJ']No i wszystko jasne, dobrze już nie będzie :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
:-( :-( :-(

witam wszystkich ...straszna dzis pogoda ..zreszta od wczoraj jest brzydko:( zimno deszcz pada i wiatr wieje :shake:

Posted

[quote name='dbsst'][B]czesc dawno mnie nie było u mojej Kluseczki[/B]

cioteczka sie kaja i bije w pierś ;)

moja Kluseczeńka cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna :buzi:[/quote]
:mad: ojj i zeby bylomi to ostatni raz:lol:
witaj Debe:D milo ze wpadlas i zapraszamy czesciej :mad:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Za poźno na smutne minki, trzeba było Tigry pilnować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
kiedy ja ja bardzo pilnowalam:-( ona tylko sie witala i bawila z kolegami :)

Posted

[quote name='evaxon']kiedy ja ja bardzo pilnowalam:-( ona tylko sie witala i bawila z kolegami :)[/quote]

Jeśli zabawa to zaglądanie sobie pod ogony :razz: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Jeśli zabawa to zaglądanie sobie pod ogony :razz: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
:lol: no a Locers nie wacha innych psow??:razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']On facet, jemu wolno :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/QUOTE]
Jaki pan taki kram :evil_lol: :evil_lol:.Rozumiem, że Ty też wąchasz wszystkie napotkanie małe i duże kobiety :evil_lol: ?

Posted

[quote name='Cimi']Jaki pan taki kram :evil_lol: :evil_lol:.Rozumiem, że Ty też wąchasz wszystkie napotkanie małe i duże kobiety :evil_lol: ?[/quote]
:grin: :grin: :grin: :grin:

Posted

[quote name='Cimi']Jaki pan taki kram :evil_lol: :evil_lol:.Rozumiem, że Ty też wąchasz wszystkie napotkanie małe i duże kobiety :evil_lol: ?[/quote]

Jeśli tylko są tego warte :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ludzkie oczywiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Jeśli tylko są tego warte :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ludzkie oczywiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no ładnie, ładnie :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]czego ja sie tu dowiaduje :mad: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PiotrekJ']Jeśli tylko są tego warte :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ludzkie oczywiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
:roll: :lol: Piotrze dobzre ze napisales ludzkie bo juz bylam sklonna pomyslec ze cos z zoofila masz w sobie:oops: :lol: :evil_lol: