Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ty się lepiej nauką zajmij :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :shake: Zaczynam gadać jak Nasze ciało pedagogiczne, vel Strażnik Texasu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote][COLOR=Blue][I][B]:mad:oj oberwie się wam i to bez wyjątku :angryy: już ja was do oślej ławki posadzę :eviltong: [/B][/I][/COLOR] Quote
XXL Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=blue][I][B]:mad:oj oberwie się wam i to bez wyjątku :angryy:[/B][/I] [I][B]już ja was do oślej ławki posadzę :eviltong:[/B][/I] [/COLOR][/quote] hyhyhy ja tez moge tam klapnac?:eviltong: :p Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=blue][I][B]:mad:oj oberwie się wam i to bez wyjątku :angryy:[/B][/I] [I][B]już ja was do oślej ławki posadzę :eviltong:[/B][/I] [/COLOR][/quote] :lol: wole ośla ławke niz stanie w kącie tylem doklasy :lol: no musze przycisnac mame o ten aparat:D:mad: :evil_lol: [B][COLOR=yellow]dzieńdoberek wszystkim :)[/COLOR][/B] Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='evaxon']no musze przycisnac mame o ten aparat:D:mad: :evil_lol: [/QUOTE] Sama kub, a nie mamuskę obciązać :evil_lol:. Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='XXL']hyhyhy ja tez moge tam klapnac?:eviltong: :p[/quote]:cool1:[COLOR=Blue]a klapaj sobie :razz:oj niedobroty WY:evil_lol:[/COLOR] Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:[COLOR=blue]a klapaj sobie :razz:oj niedobroty WY:evil_lol:[/COLOR][/quote] myy niedobroty:roll: :lol: :evil_lol: ojj Alu gdzez tam :eviltong: [quote name='Cimi']Sama kub, a nie mamuskę obciązać :evil_lol:.[/quote] :lol: to bym zarcik?? Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='evaxon']:lol: to bym zarcik??[/QUOTE] No co Ty jak najbardziej poważnie mówiłam :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Blue][I][B]:mad:oj oberwie się wam i to bez wyjątku :angryy: już ja was do oślej ławki posadzę :eviltong: [/B][/I][/COLOR][/quote] Ja wiedziałem, że tak będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cześć dziewczyny :p ... Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Cimi']No co Ty jak najbardziej poważnie mówiłam :evil_lol:.[/quote] :lol: spacerowe foteczki :razz: [IMG]http://images2.fotosik.pl/46/fwnsec6nq12eninq.jpg[/IMG] języczek;) [IMG]http://images4.fotosik.pl/9/44rbkbpwbyohjhal.jpg[/IMG] co tam masz?? [IMG]http://images3.fotosik.pl/46/40uiik7z5cancnxd.jpg[/IMG] Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja wiedziałem, że tak będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cześć dziewczyny :p ...[/quote] oj wykrakales:eviltong: heja Pietrek :) Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja wiedziałem, że tak będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cześć dziewczyny :p ...[/quote][COLOR=Blue][I]no dobra , to sie pogniewam , a wy sie bijcie :eviltong:[/I][/COLOR] Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=blue][I]no dobra , to sie pogniewam , a wy sie bijcie :eviltong:[/I][/COLOR][/quote] eeee nikt sie niebedzie bic :eviltong: bo Pietrek by uciekl z placzem do mamusi :eviltong: :evil_lol: a ty Alu sie nie gniewaj :razz: Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Gabryjella']Wróż Piotr:razz:[/quote] Pietrek posiada kuleczki z ktorych wrozy:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='evaxon']Pietrek posiada kuleczki z ktorych wrozy:lol:[/quote] A Ty znów zaczynasz o kuleczkach?? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']A Ty znów zaczynasz o kuleczkach?? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] :lol: to nieja pierwsza napisalam o piotrze wróżu :lol: a przeciez kazdy wie ze wrozki maja kule ..:lol: Quote
Agga Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Piotr pokarz kuleczki.:eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]A gdzie LOCO?[/COLOR][/B] Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Piotr pokarz kuleczki.:eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]A gdzie LOCO?[/COLOR][/B][/QUOTE] Toż to galeria Tigry. Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Piotr pokarz kuleczki.:eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]A gdzie LOCO?[/COLOR][/B][/quote] :lol: slyszysz Piotr pokaz :lol: :evil_lol: i nie udawaj ze juz spisz:lol: a Loco :hmmmm: w swojej galerii:evil_lol: aczkolwiek Piotr znowu sie ociaga ze zdieciami:mad: Quote
Agga Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Cimi']Toż to galeria Tigry.[/quote] [B][COLOR=darkgreen]TOz własnie zauwazyłam ze mi sie galerie pomerdały ale co w galerii Tigry tez może Loco zawiatać.[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]TOz własnie zauwazyłam ze mi sie galerie pomerdały ale co w galerii Tigry tez może Loco zawiatać.[/COLOR][/B][/quote] :evil_lol: no w sumi epowinien zawitac :mad: wkoncu to jej narzeczony:loveu: hehe Gabryjella ale Piotr jako facet wróż posiada 2 :lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Gabryjella']Kuleczki? Wróże mają jedną kule:eviltong:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i do tego szklaną :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Gabryjella']A tego to my nie możemy byc tak do końca pewne:evil_lol:[/quote] :lol: masz racje ....wiec te kuleczki moga byc Locersowe :lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Znowu temat o jajkach :roll: :lol: ?. Oj dziewczyny.. dziewczyny :lol:. Quote
Basia&Safi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 a widzieliscie ta reklame " swieta ida :D:D:D:D: jak jajka przechodza przez ulice :D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts