Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/301/2b8ec1969baee3eb.jpg[/IMG][/URL]
Jaka zgrabniutka Tigierka :loveu:
Corcia, ile ona ma w klebie?[/quote]
:loveu: klocuszek :loveu: :evil_lol:
58-59cm cos takiego :) w tym przedziale pod 60:)ale bardziej bym sie sklaniala do 58
ciezko mi ja zmierzyc bo to wiercipietek maly :razz:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Wysoka jest, ta wnusia moja :loveu: Wieksza od Axy :cool3:[/quote]
wysoka:crazyeye: a mi sie caly czas wydaje za taka niska:razz: a ile ma Axa? i Max?

Posted

[quote name='PIKA']to do doopy :shake: :evil_lol:
cześć XXXwnusiu :multi:[/QUOTE]
Nie, aż po doope to on nam nie sięga, tak do kolan:razz: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='evaxon']wysoka:crazyeye: a mi sie caly czas wydaje za taka niska:razz: a ile ma Axa? i Max?[/QUOTE]

No to Ci się tylko wydaje:cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie, aż po doope to on nam nie sięga, tak do kolan:razz: :evil_lol: :evil_lol:

No to Ci się tylko wydaje:cool1:[/quote]
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
nie wydaje bo tak jest :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']wysoka:crazyeye: a mi sie caly czas wydaje za taka niska:razz: a ile ma Axa? i Max?[/quote]
No dosyc wysoka :cool3: Maksiu ma 53, a Axa 56 :p

Posted

[IMG]http://images14.fotosik.pl/64/8f24f6f6639a48fe.jpg[/IMG]
.....moze pobiegamy razem biała piłeczko co ???;-)
Fajne foteczki dziekuje ;-).....heheheh
Nie było mnie raptem 3 godziny i musiałam prawie 3 strony nadrabiac .....skad ja to znam ..... u Ozzulkowej tez tak ganiam z jezorem coby nadazyc heeh ;-)

Posted

[quote name='paula_z']Hehe, a Franio? :evil_lol:[/quote]
aktualnie ? :razz:
jak wskoczy na stojącą Lalke to będzie równy z Kano :evil_lol:
on to już będzie kurdupel maksymalny :evil_lol:

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/24/8a0cf75903d63c08.jpg[/IMG][/URL]

[B][I]Dobrywieczór :)[/I][/B]
[B][I]Jak ten świergot zagląda na Ciebie[/I][/B]:evil_lol:

[B][I]A na klatce jest ręczniczek, czyżbyś biedne ptaszydło zasłaniała żeby myslało że nocka jeszcze:evil_lol:( ja tak zawsze robiłam:evil_lol:)[/I][/B]
[B][I]Wtedy cicho siedziało i nie ćwierkało ;)[/I][/B]

Posted

[quote name='paula_z']No dosyc wysoka :cool3: Maksiu ma 53, a Axa 56 :p[/quote]
łał a ja myslalam ze Maxio to wiekszy jest
[quote name='Vectra']a Kano 75 :cool1: kurduple :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
pchiii
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przepukline przez was załapę i zajady mnie popękają od śmiechania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:evil_lol:
[quote name='zuzolandia']
.....moze pobiegamy razem biała piłeczko co ???;-)
Fajne foteczki dziekuje ;-).....heheheh
Nie było mnie raptem 3 godziny i musiałam prawie 3 strony nadrabiac .....skad ja to znam ..... u Ozzulkowej tez tak ganiam z jezorem coby nadazyc heeh ;-)[/quote]
haha ty mnie do Ozzulkowej nie porownuj bo mi sporo brakuje:evil_lol:
[quote name='paula_z']Hehe, a Franio? :evil_lol:[/quote]
błahahaha
[quote name='Vectra']aktualnie ? :razz:
jak wskoczy na stojącą Lalke to będzie równy z Kano :evil_lol:
on to już będzie kurdupel maksymalny :evil_lol:[/quote]
:evil_lol:
[quote name='bonita']

[B][I]Dobrywieczór :)[/I][/B]
[B][I]Jak ten świergot zagląda na Ciebie[/I][/B]:evil_lol:

[B][I]A na klatce jest ręczniczek, czyżbyś biedne ptaszydło zasłaniała żeby myslało że nocka jeszcze:evil_lol:( ja tak zawsze robiłam:evil_lol:)[/I][/B]
[B][I]Wtedy cicho siedziało i nie ćwierkało ;)[/I][/B][/quote]
bryyy:D
haha moja czasami ma 24 na dobe noc:evil_lol:
[quote name='Imbir1']cześć Tigierki, czy zdrówko już lepiej?[/quote]

czesc Bimberki:multi: zdrowko calkiem oki tylko kaszel mnie meczy ale gardlo juz nie boli tak bardzo

Posted

[quote name='evaxon']wysoka:crazyeye: a mi sie caly czas wydaje za taka niska:razz: a ile ma Axa? i Max?[/quote]
haha skąd ja to znam moja Tygra też cały czas mi się wydaje niska - może dlatego że ma dużych przyjaciół (seterkę irlandzką, mixa onka z rotkiem, cc i sporo wyrośniętych goldenów). Tygra ma też w przedziale 58-60cm choć najczesciej wychodzi 59 zależy jak kruszynka stanie. Tigra jest wedle bokserskich norm duża dziewczynką, mojej nie porównuje bo do boksia to ona nie podobna rtaczej a napewno nie z figurki. Dooopka wyzej niż kłąb (choć się wyrównuje), a wazy klocek 31kg ale optycznie schudła.
Wygoń kaszelek czymprędzej i śnieżkiem się z Tigrunią ciesz

Posted

[quote name='tygra']haha skąd ja to znam moja Tygra też cały czas mi się wydaje niska - może dlatego że ma dużych przyjaciół (seterkę irlandzką, mixa onka z rotkiem, cc i sporo wyrośniętych goldenów). Tygra ma też w przedziale 58-60cm choć najczesciej wychodzi 59 zależy jak kruszynka stanie. Tigra jest wedle bokserskich norm duża dziewczynką, mojej nie porównuje bo do boksia to ona nie podobna rtaczej a napewno nie z figurki. Dooopka wyzej niż kłąb (choć się wyrównuje), a wazy klocek 31kg ale optycznie schudła.
Wygoń kaszelek czymprędzej i śnieżkiem się z Tigrunią ciesz[/quote]
:evil_lol: pewnie jak bym przez tydzien mieszkala z jakims mini pieskiem to Tigra wydawala by mi sie potem olbrzymem :evil_lol:
dzis chyba wyjde na jakies 20 min z Tigierka:multi: mam nadzieje ze przez to nie pogorsze swojego stanu:shake:
a tak wogole Rigra caly dzien spi pod grzejnikiem w kuchni :lol: zapraszalam ja na spanie a ona wybrala grzejnik:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: pewnie jak bym przez tydzien mieszkala z jakims mini pieskiem to Tigra wydawala by mi sie potem olbrzymem :evil_lol:
dzis chyba wyjde na jakies 20 min z Tigierka:multi: mam nadzieje ze przez to nie pogorsze swojego stanu:shake:
a tak wogole Rigra caly dzien spi pod grzejnikiem w kuchni :lol: zapraszalam ja na spanie a ona wybrala grzejnik:evil_lol:[/quote]
jak kot zupełnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Witaj Ewo :multi:
nie zapomnij czapki i szalika założyć ;)[/quote]
witaj :multi:
nie zapomne szalika:multi: czapki nie mam :roll: ale zaloze kaptur:cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie, aż po doope to on nam nie sięga, tak do kolan:razz: :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]

a to zalezy jaki kto wysoki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a to zalezy jaki kto wysoki :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: No też fakt:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u nas naszczescie nawet Tigrze snieg po dupe nie siega:cool3:

no wlasnie
bylam z Tigierka na dworku pobrykac i....:placz: o ja glupia niewysmarowalam jej lapek wazelinka:placz: i bedna sunia ma łapke peknieta:placz: i krewka jej leciala:placz: i byla smutna:placz: ale juz ni eleci krewka:) przyszlysmy do domku przemulysmy woda zimna potem zdezynfekowalysmy i Tigierka teraz lezy na kocyku i spi :)