Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]ale ci matka posłodziła:cool3:[/B][/I][/quote]
taaaa kochana mamusia:diabloti:

[quote name='Imbir1']a ja sie bałam zapytać czy to nie lukier, bleeeeee:cool3:[/quote]
:evil_lol:[COLOR=magenta][B] lukier lukier i to jaki slodki[/B][/COLOR]
[quote name='madzia i medor']Słodziaśny doberek:lol: :lol:[/quote]
ach i to bardzo :loveu: :razz:
[quote name='teqquila']powitac sie przyszlam :)[/quote]
a witam witam :)

[quote name='paula_z']Czesc corcia :loveu: To jutro na ta 18-stke idziesz? :cool3:[/quote]
czesc:)
no niestety...wogole nie mam ochoty tam isc:shake: jedna zprzyjaciolek wogole nie przyjdzie bo chora druga do jakiejs 23 posiedzi bo w sobote ma egzaminy w szkole..ja najchetniej zmyla bymsie o 24:roll: ..... wstaje o 7 rano wracam z lodzi ok 17:roll: przed 20 mam byc na imprezie...
czuje sie zmeczona calym tygodniem i do tego to cisnienie:-( caly czas niskie:shake:
echhhh

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/279/4bcc721f7aa20f9a.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/1/2894f6c182b60235.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/1/546d2d491b9e78a2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='paula_z']:loveu:
Biedna Tigra :placz: Na podlodze i na kapciu, zamiast na lozeczku i podusi :mad: :evil_lol:[/quote]
moja droga mamo jak chcesz zeby Tigrusi bylo mieciutko na łożeczku to w czasie cieczki bede ci ja podrzucac:cool3:
[quote name='madzia i medor']Ewa z tego Twojego maleństwa to się spory kawałek babki zrobił:razz:[/quote]
:razz: taa chyba kawał wielkiej kluchy :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']moja droga mamo jak chcesz zeby Tigrusi bylo mieciutko na łożeczku to w czasie cieczki bede ci ja podrzucac:cool3: [/quote]
Dopiero Maksiu bylby szczesliwy :evil_lol: Majtochy jej zaloz :cool3:

Posted

[quote name='paula_z']Dopiero Maksiu bylby szczesliwy :evil_lol: Majtochy jej zaloz :cool3:[/quote]
:evil_lol: ooo tak napewno by pokochal Tigre od pierwszego wąchniecia:cool3:

majtochy si eneisprawdzaja bo on aje sciga i zjada:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ojej jak STRASZNIE dawno mnie tu nie było :cool3::cool3:[/quote]
STRASZNIE sie ciesze ze po tak STRASZNIE dlugiej nieobecnosci sie zjawilas:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']STRASZNIE sie ciesze ze po tak STRASZNIE dlugiej nieobecnosci sie zjawilas:loveu:[/quote]
ja ostatnio Strasznie mam mało czasu na dogo :evil_lol: bo taka STASZNA mała bestia mi ciągla się po kablach snuje ;)

Posted

[quote name='teqquila']hehe no to naucz Tigerke ze sie majciochow nie sciaga :P:d a przedewszytskim nie zjada :P bo nie jadalne :P[/quote]
:evil_lol: to nie takie proste:evil_lol: ona lubie nie jadalne przysmaki :evil_lol:

[quote name='Vectra']ja ostatnio Strasznie mam mało czasu na dogo :evil_lol: bo taka STASZNA mała bestia mi ciągla się po kablach snuje ;)[/quote]
STRASZNIE mi przkro ze ten mały STRASZNY rozrabiaka zabiera ci ceny dogowy czas:evil_lol:

dziendobry :razz:

jestem zmeczona i nadal nie mam ochotyisc na ta impreze:placz:

Posted

[quote name='teqquila']hehe no to naucz Tigerke ze sie majciochow nie sciaga :P:d a przedewszytskim nie zjada :P bo nie jadalne :P[/QUOTE]

A może Tigra Ewke podglądała i się tak nauczyła ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ewa czy Ty pisaąłś ze Tigra ma już 2 cieczkę?
Kiedy miała pierwszą (tj w jakim wieku) i ile teraz ma dokładnie wieku?
Mogłabym sprawdzić w Twojej galerii ale chcę jeszcze do kilku zajrzeć więc nie gniewaj sie na moje lenistwo :)

Posted

[quote name='evaxon']

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images13.fotosik.pl/3/e2ab58cd936e57e8.jpg[/IMG][/URL]

:eviltong:[/quote]

mmmmmmmm jakie ciacho :loveu:

ooo dzi ona własnego psa truje :shake:

[IMG]http://images14.fotosik.pl/1/546d2d491b9e78a2.jpg[/IMG]

czesc Wredoto z pięknym psem :eviltong:

Posted

[quote name='Kate I Luka']A może Tigra Ewke podglądała i się tak nauczyła ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:mad: dziemdobry
[quote name='leemonca']ale ma podusię :grin:
cześć!!![/quote]
czesc :)
[quote name='tygra']biedna Tigra takie spartańskie warunki do spania
[/quote]
a ja przy tym spartanskie warunki do siedzenia przy kompie:diabloti:
[quote name='Imbir1']
bidulka nawąchała się tych upojnych kapciowych zapachów i zasnęła:diabloti:[/quote]
:evil_lol: dokladnie... polecam ten sposob usypiania psa...

[quote name='tygra']Ewa czy Ty pisaąłś ze Tigra ma już 2 cieczkę?
Kiedy miała pierwszą (tj w jakim wieku) i ile teraz ma dokładnie wieku?
Mogłabym sprawdzić w Twojej galerii ale chcę jeszcze do kilku zajrzeć więc nie gniewaj sie na moje lenistwo :)[/quote]
no wiec.
Tigra pierwsza cieczke miala w wieku 8miesiecy. druga ma teraz ( 13miesiecy praiwe 14miesiecy)
[quote name='dbsst']mmmmmmmm jakie ciacho :loveu:

ooo dzi ona własnego psa truje :shake:

czesc Wredoto z pięknym psem :eviltong:[/quote]
czesc debe:cool3:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Hehe świetne zdjęcie, biedna Tigra, do łóżka jej nie dopuszczają to w takich warunkach spać musi :evil_lol:[/quote]
nie musi nikt jwej nie kazal :eviltong:

Posted

[quote name='basiulka22tychy'][B][I]a czesc :):):):):) [/I][/B]
[I]-pycholek juz zdrowy :)[/I][/quote]
:multi: jasne ze zdrowy
ranka juz prawie zarosnieta :) zeby zobaczyc ze cos bylo to trzeba sie przygladac:p wloski juz prawie odroly:) no iii... juz pierwszy wąs sie przebił:multi: teraz trzeba 3mac kcuki zeby nastepne 2 tez sie przebily same :cool3: bo jak nie to trzena bedzie je nacinac:shake: a to bedzie trudne bo Tigra ma bzika na punkcie weta i nic sie nie da zrobic bo sie bawi kladzie biega szaleje takie male ADHD:evil_lol: