Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Ewa :multi:

Przyznaj się wciaglaś brzuch :evil_lol:[/quote]
czesc:cool3:
odgielam sie i wciagnelam :cool3: :cool3: :cool3: ale ciiiiii

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']aaaaaa
a ja zapomnialam napisac!
bylam po wyniki badan Tigry :)
nie bylo komorek nowotworowych :multi: :multi: :multi: :multi:
ale bylo to ostre i zlosliwe zapalenie naszczescie zostaly usuniete wszystko "chore" tkanki i czesc zdrowych wiec nawrotow napewno nie bedzie:multi: :multi: :multi: jestem taka szczesliwa :loveu:[/QUOTE]

SUUUUPER!
Wiec moc buziaków w ten pocięty fafelek :)

Posted

[quote name='Kate I Luka']SUUUUPER!
Wiec moc buziaków w ten pocięty fafelek :)[/quote]
:loveu: buziaki przekazane :) a pociety fafelek sie ladnie zagoil wet powiedzial ze sladu nie bedzie jak zarosnie:multi:

Posted

[quote name='Kate I Luka']No to super. Ale czy mi się zdawało na zdjęciach, czy faktycznie przez to, że jej tyle wycieli (bardzo dobrze, że więcej niż mniej) i Tigrulka ma teraz tego prawego fafelka krótszego?[/quote]
nie nie ma krotszego :) bo to bylo ciecie tylko wierzchniej czesci fafla od spodu nie bylo nic ruszane:)

Posted

[quote name='tygra']cieszę się że się zagoiło ładnie :)[/quote]
ja tez :multi:
a teraz ide za przykladem Tigry ...czyli czas na sen :razz: pewnie i tak nie usne ..poloze sie i bede ogladac teraz My potem znowu cos w tv sie wyszuka... ach no i kolacji jeszcze nie jadlam :placz: aaa glodna sie robie :razz: nie moge jesc bo bede gruba nie moge jesc bo bede gruba..a co tam jogurcika strzele :evil_lol: [SIZE=1]i moze jakas kanapeczke:oops:[/SIZE] a jutro z rana do przychodni :roll: musze zaczac walke z tym cisnieniem :razz:

[COLOR=blue][B]dobranoc kochaniutkie:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']nie bylo komorek nowotworowych :multi: :multi: :multi: :multi: [/quote]
Huuura :multi: :multi: :multi:
[quote name='evaxon'][COLOR=blue][B]dobranoc kochaniutkie:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
Dobranoc corcia :bye: Zdrowka zycze :buzi:

Posted

Cześć Tigrule...

Ewka, to ty może co rano łyknij kielicha na to ciśnienie?...

Ja też zawsze miałam niskie, zreszta do dziś mam i wahania pogody na mnie fatalnie wpływają, ale odkąd nauczyłam sie pić kawe, bo kiedyś nie lubiałam,tak teraz jakoś trochę lepiej z moim ciśnieniem...

Posted

no bede sie starac bardzo bardzo :razz:
[B]wariant 1[/B]
o 9:30 (chyba) mam ta wigilie zejdzie mi jakas godzina pewnie o 11 mam pksa o 11:50 jestem w domu wiec pare min po 12 moge juz wyjsc wsiadam w autobus i jade jakies 10-15 min i jestem pod szptalem wiec moze i o 12:30 by dalo rade:razz:
[B]wariant 2[/B]
o 9:30 (chyba) mam wigilie zejdzie 1,5h :roll: wiec o 11:35 mam pksa jestem w domu jakos 12:30 wiec o 13 jestem pod szpitaem :razz:
[B]wariant 3[/B]
wigilia jest o 8:30 wiec koncze albo o 9:30 lub 10 czyli w domu albo o 10:50 albo o 11:30 wiec moge byc pod szpitalem o 11:15 lub 11:50

musze sie dowiedziec o qtorej jest ta wigilia cala:razz:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Tigrule...

[B]Ewka, to ty może co rano łyknij kielicha na to ciśnienie?...[/B]

Ja też zawsze miałam niskie, zreszta do dziś mam i wahania pogody na mnie fatalnie wpływają, ale odkąd nauczyłam sie pić kawe, bo kiedyś nie lubiałam,tak teraz jakoś trochę lepiej z moim ciśnieniem...[/quote]
haha i tak rodza sie Anonimowi Alkoholicy hahahah
czesc:multi:

Posted

dzień dobry:p

[quote name='evaxon']
bylam po wyniki badan Tigry :)
nie bylo komorek nowotworowych :multi: :multi: :multi: :multi:
[/quote]

No nie mogło być inaczej :multi: :multi:Hura:multi: :multi:

Posted

[quote name='DORRAG']dzień dobry:p

No nie mogło być inaczej :multi: :multi:Hura:multi: :multi:[/quote]
czesc:multi: :multi: :multi:

wrocilam od lekarza:razz:
achhh jestem Młoda (:cool: )szczupła(:crazyeye: ) i niskie cisnienie to calkiem normalna sprawa:cool3:
podejrzewa cos z zatokami dostalam skierowanie na przeswietlenie oraz ksiazeczke w qtora musze wpisywac codzienne cisnienie .
a jak cisnienie mi bedzie spadac mam pic kawe:roll: jesc slone potrawy bleeee:roll: i pic .....KONIAK :cool3: :evil_lol:

jutro pojade to przeswietlenie zrobic echhhh....

Posted

[quote name='evaxon']czesc:multi: :multi: :multi:

achhh jestem Młoda (:cool: )szczupła(:crazyeye: ) i niskie cisnienie to calkiem normalna sprawa:cool3:
podejrzewa cos z zatokami dostalam skierowanie na przeswietlenie oraz ksiazeczke w qtora musze wpisywac codzienne cisnienie .
a jak cisnienie mi bedzie spadac mam pic kawe:roll: jesc slone potrawy bleeee:roll: i pic .....KONIAK :cool3: :evil_lol:

jutro pojade to przeswietlenie zrobic echhhh....[/QUOTE]

haha, a nie mówiłam :) alkohol dobry na wszystko :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Kate I Luka']haha, a nie mówiłam :) alkohol dobry na wszystko :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]
haha tata powiedzial ze razem ze skierowaniem na rendgen zatok powinien dac skierowanie do klubu AA hahah

Posted

[quote name='evaxon']czesc:multi: :multi: :multi:

[/quote]

Ja też mam niskie ciśnienie to według twojego lekarza znaczy że też jestem młoda:multi: :evil_lol: i szczupła:multi::evil_lol: ...HURA:evil_lol:

ps.A jak będziemy pić ten koniaczek to niedługo wszystkie spodkamy sie w klubie AA:evil_lol:

Posted

[quote name='DORRAG']Ja też mam niskie ciśnienie to według twojego lekarza znaczy że też jestem młoda:multi: :evil_lol: i szczupła:multi::evil_lol: ...HURA:evil_lol:

ps.A jak będziemy pić ten koniaczek to niedługo wszystkie spodkamy sie w klubie AA:evil_lol:[/quote]
no widzisz:D ja w sumie 1 raz u niego bylam :cool3: haha mlody nawet przystojny ...i do tego komplementami rzuca:evil_lol:

p.s.:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

wiecie co.. mam ochote zrobic sernika:razz: myslicie ze to nie za wczesnie zeby dzis go piec na swieta??:lol: