e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Ewa :multi: Przyznaj się wciaglaś brzuch :evil_lol:[/quote] czesc:cool3: odgielam sie i wciagnelam :cool3: :cool3: :cool3: ale ciiiiii Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon']:mad: jakies sprzeciwy ???[/QUOTE] Oj nie wiem, nie wiem :lol:. Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Cimi']Oj nie wiem, nie wiem :lol:.[/quote] :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon']aaaaaa a ja zapomnialam napisac! bylam po wyniki badan Tigry :) nie bylo komorek nowotworowych :multi: :multi: :multi: :multi: ale bylo to ostre i zlosliwe zapalenie naszczescie zostaly usuniete wszystko "chore" tkanki i czesc zdrowych wiec nawrotow napewno nie bedzie:multi: :multi: :multi: jestem taka szczesliwa :loveu:[/QUOTE] SUUUUPER! Wiec moc buziaków w ten pocięty fafelek :) Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Kate I Luka']SUUUUPER! Wiec moc buziaków w ten pocięty fafelek :)[/quote] :loveu: buziaki przekazane :) a pociety fafelek sie ladnie zagoil wet powiedzial ze sladu nie bedzie jak zarosnie:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 No to super. Ale czy mi się zdawało na zdjęciach, czy faktycznie przez to, że jej tyle wycieli (bardzo dobrze, że więcej niż mniej) i Tigrulka ma teraz tego prawego fafelka krótszego? Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Kate I Luka']No to super. Ale czy mi się zdawało na zdjęciach, czy faktycznie przez to, że jej tyle wycieli (bardzo dobrze, że więcej niż mniej) i Tigrulka ma teraz tego prawego fafelka krótszego?[/quote] nie nie ma krotszego :) bo to bylo ciecie tylko wierzchniej czesci fafla od spodu nie bylo nic ruszane:) Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='tygra']cieszę się że się zagoiło ładnie :)[/quote] ja tez :multi: a teraz ide za przykladem Tigry ...czyli czas na sen :razz: pewnie i tak nie usne ..poloze sie i bede ogladac teraz My potem znowu cos w tv sie wyszuka... ach no i kolacji jeszcze nie jadlam :placz: aaa glodna sie robie :razz: nie moge jesc bo bede gruba nie moge jesc bo bede gruba..a co tam jogurcika strzele :evil_lol: [SIZE=1]i moze jakas kanapeczke:oops:[/SIZE] a jutro z rana do przychodni :roll: musze zaczac walke z tym cisnieniem :razz: [COLOR=blue][B]dobranoc kochaniutkie:loveu:[/B][/COLOR] Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 to dobrej nocki Ci życzę, ja właśnie wstawiłam foteczki kolejne u siebie i też chyba do łóżeczka pójdę Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon']nie nie ma krotszego :) bo to bylo ciecie tylko wierzchniej czesci fafla od spodu nie bylo nic ruszane:)[/QUOTE] no to już wogóle cool :multi: :multi: :multi: Quote
Paula Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon']nie bylo komorek nowotworowych :multi: :multi: :multi: :multi: [/quote] Huuura :multi: :multi: :multi: [quote name='evaxon'][COLOR=blue][B]dobranoc kochaniutkie:loveu:[/B][/COLOR][/quote] Dobranoc corcia :bye: Zdrowka zycze :buzi: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 dziendobry wszystkim :cool3: pogoda do dupy :placz: zaraz spadam do lekarza bleeeee.. Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ewcia, a możesz być troche wcześniej niż o 13 na tym dworcu w piątek? Postaraj się Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć Tigrule... Ewka, to ty może co rano łyknij kielicha na to ciśnienie?... Ja też zawsze miałam niskie, zreszta do dziś mam i wahania pogody na mnie fatalnie wpływają, ale odkąd nauczyłam sie pić kawe, bo kiedyś nie lubiałam,tak teraz jakoś trochę lepiej z moim ciśnieniem... Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 no bede sie starac bardzo bardzo :razz: [B]wariant 1[/B] o 9:30 (chyba) mam ta wigilie zejdzie mi jakas godzina pewnie o 11 mam pksa o 11:50 jestem w domu wiec pare min po 12 moge juz wyjsc wsiadam w autobus i jade jakies 10-15 min i jestem pod szptalem wiec moze i o 12:30 by dalo rade:razz: [B]wariant 2[/B] o 9:30 (chyba) mam wigilie zejdzie 1,5h :roll: wiec o 11:35 mam pksa jestem w domu jakos 12:30 wiec o 13 jestem pod szpitaem :razz: [B]wariant 3[/B] wigilia jest o 8:30 wiec koncze albo o 9:30 lub 10 czyli w domu albo o 10:50 albo o 11:30 wiec moge byc pod szpitalem o 11:15 lub 11:50 musze sie dowiedziec o qtorej jest ta wigilia cala:razz: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Kate I Luka']Cześć Tigrule... [B]Ewka, to ty może co rano łyknij kielicha na to ciśnienie?...[/B] Ja też zawsze miałam niskie, zreszta do dziś mam i wahania pogody na mnie fatalnie wpływają, ale odkąd nauczyłam sie pić kawe, bo kiedyś nie lubiałam,tak teraz jakoś trochę lepiej z moim ciśnieniem...[/quote] haha i tak rodza sie Anonimowi Alkoholicy hahahah czesc:multi: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Imbir1']Ewcia to się dowiedz i daj cynk:lol:[/quote] hehe no dowiem dowiem :) a teraz powoli sie zbieram do lekarza :placz: Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 dzień dobry:p [quote name='evaxon'] bylam po wyniki badan Tigry :) nie bylo komorek nowotworowych :multi: :multi: :multi: :multi: [/quote] No nie mogło być inaczej :multi: :multi:Hura:multi: :multi: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='DORRAG']dzień dobry:p No nie mogło być inaczej :multi: :multi:Hura:multi: :multi:[/quote] czesc:multi: :multi: :multi: wrocilam od lekarza:razz: achhh jestem Młoda (:cool: )szczupła(:crazyeye: ) i niskie cisnienie to calkiem normalna sprawa:cool3: podejrzewa cos z zatokami dostalam skierowanie na przeswietlenie oraz ksiazeczke w qtora musze wpisywac codzienne cisnienie . a jak cisnienie mi bedzie spadac mam pic kawe:roll: jesc slone potrawy bleeee:roll: i pic .....KONIAK :cool3: :evil_lol: jutro pojade to przeswietlenie zrobic echhhh.... Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']czesc:multi: :multi: :multi: wrocilam od lekarza:razz: achhh jestem Młoda (:cool: )szczupła(:crazyeye: ) i niskie cisnienie to calkiem normalna sprawa:cool3: podejrzewa cos z zatokami dostalam skierowanie na przeswietlenie oraz ksiazeczke w qtora musze wpisywac codzienne cisnienie . a jak cisnienie mi bedzie spadac mam pic kawe:roll: jesc slone potrawy bleeee:roll: i pic .....KONIAK :cool3: :evil_lol: jutro pojade to przeswietlenie zrobic echhhh....[/QUOTE] haha, a nie mówiłam :) alkohol dobry na wszystko :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Kate I Luka']haha, a nie mówiłam :) alkohol dobry na wszystko :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] haha tata powiedzial ze razem ze skierowaniem na rendgen zatok powinien dac skierowanie do klubu AA hahah Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']czesc:multi: :multi: :multi: wrocilam od lekarza:razz: achhh jestem Młoda (:cool: )szczupła(:crazyeye: ) i niskie cisnienie to calkiem normalna sprawa:cool3: [/quote] Ja też mam niskie ciśnienie to według twojego lekarza znaczy że też jestem młoda:multi: :evil_lol: i szczupła:multi::evil_lol: ...HURA:evil_lol: ps.A jak będziemy pić ten koniaczek to niedługo wszystkie spodkamy sie w klubie AA:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='DORRAG']Ja też mam niskie ciśnienie to według twojego lekarza znaczy że też jestem młoda:multi: :evil_lol: i szczupła:multi::evil_lol: ...HURA:evil_lol: ps.A jak będziemy pić ten koniaczek to niedługo wszystkie spodkamy sie w klubie AA:evil_lol:[/quote] no widzisz:D ja w sumie 1 raz u niego bylam :cool3: haha mlody nawet przystojny ...i do tego komplementami rzuca:evil_lol: p.s.:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: wiecie co.. mam ochote zrobic sernika:razz: myslicie ze to nie za wczesnie zeby dzis go piec na swieta??:lol: Quote
Recommended Posts