e.v.a Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='leemonca']bardzo kochany!!! a co ona ma za babolka na poliku? nie jestem na czasie, mam duże zaległości :shake: ,może już o tym mówiłaś, ale ja nie wiem :cool3:[/quote] a wiec ten pypec jest juz z nami od pwenego czasu :shake: Tigra znowu ma zapalenie mieszkow włosowych ( zaatakowalo jej oczko-qtore juz jest lepsze :) ) no i oprocz oczka wyskoczyla mala chrostka qtora si epowieksza , Tigra dostała masc ale jej nie pomogla wiec pypcia bedziemy musialay usunac:shake: Tigier dostanie glupiego jasia i jej to usuna. w sobote ide wyznaczyc termin zabiegu :razz: Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Tigra robi sobie lifting pyska....:cool3: Quote
leemonca Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 joj, biedna Tigerka :nonono2:, co te nasze boksie mają w sobie, że się czepiają ich stale takie goo..a :nonono2: wytarmol ją mocko, mocko od nas :lol: Quote
e.v.a Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='leemonca']joj, biedna Tigerka :nonono2:, co te nasze boksie mają w sobie, że się czepiają ich stale takie goo..a :nonono2: wytarmol ją mocko, mocko od nas :lol:[/quote] łokej wymintole:evil_lol: AlKil :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/279/2451cfb1f9c83510.jpg[/IMG] matka, nie zainwestowałaś w klerasil (czy jak to sie pisze:cool3:) i są efekty:evil_lol: Biedna Tigierka, bedę trzymać za nią kciuki, my jutro idziemy, brrrrr Quote
e.v.a Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Imbir1'] matka, nie zainwestowałaś w klerasil (czy jak to sie pisze:cool3:) i są efekty:evil_lol: Biedna Tigierka, bedę trzymać za nią kciuki, my jutro idziemy, brrrrr[/quote] :evil_lol: achhh zapomnialam ze mam juz nastolatke :evil_lol: trzymamy kciuki za Imbirka Quote
Imbirka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 on się niczego nie spodziewa, a ja mam pietra:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 nie pietraj sie bedzie dobrze :multi: Quote
Imbirka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 troche muszę:cool3: już taką mam naturę;), nie zwracajcie na mnie uwagi jak bede gadać cały czas o tym samym:razz::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Imbir1']troche muszę:cool3: już taką mam naturę;), nie zwracajcie na mnie uwagi [B]jak bede gadać cały czas o tym samym[/B]:razz::evil_lol:[/quote] a to jakas choroba??:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Imbir1']chyba nieuleczalna:cool3::evil_lol:[/quote] mam nadzieje ze nie zarazliwa:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 chyba nie, ja mam to już dawno:evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Imbir1']chyba nie, ja mam to już dawno:evil_lol:;)[/quote] uffff :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: blehhh jeszcze 2 dni i weekend :multi: Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dzieńdoberek:multi: :multi: :multi: a ja jutro mam wolne i się byczymy:lol: Quote
Kate I Luka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hejka [quote name='evaxon']uffff :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: blehhh jeszcze 2 dni i weekend :multi:[/QUOTE] .......a ja w pracy jeszcze w sobotę :wallbash: [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: :multi: :multi: a ja jutro mam wolne i się byczymy:lol:[/QUOTE] takiej to dobrze :cool1: Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 czesc dziewczynki :p Julia nie za dobrze ci:razz: boze jak jestem styrana padam na pysk:mdleje: .... zaraz ide spac chyba:grab: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='evaxon']uffff :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: blehhh jeszcze 2 dni i weekend :multi:[/quote] Jeszcze tylko jeden dzień :cool3: Cześć! :multi: Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jeszcze tylko jeden dzień :cool3: Cześć! :multi:[/quote] i o jeden za duzo :evil_lol: czesc:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Ewuś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]i cześć śliczna Tigierko :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='evaxon']i o jeden za duzo :evil_lol: czesc:multi:[/quote] Zdrówko już powróciło w pełni? ;) Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 czesc Daga:multi: czesc przystojny Oskarku:loveu: Pinczerka moje zdrowko juz oki :) Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ewcia, ja nie mam za dobrze, ja jutro doglądam rekonwalescenta:evil_lol::cool3: Quote
DORRAG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć :p Gdzieś mi się ta wasza galeria musiała chować:hmmmm:, że dopiero teraz tu zaglądam:oops: Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='DORRAG']Cześć :p Gdzieś mi się ta wasza galeria musiała chować:hmmmm:, że dopiero teraz tu zaglądam:oops:[/quote] czesc:multi: :multi: :multi: a bo ty gapa jestes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Julia:lol: takie mini wakacje masz:evil_lol: Quote
Recommended Posts