Imbirka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 no nie komuś tu zadobrze:cool3: Tigra trzymaj się i zdrowiej, bo jak ci głupiego jasia zapodadzą to zobaczysz, że później nie jest po tym fajnie:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [I]Cześć Ewcia , trzymam kciukaski za Ślicznote;)[/I] Quote
Agga Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='evaxon'] wlasnie wrocilam od weta bleeee a wiec na oczku znowu robi nam si ezapalenie mieszka wlosowego:shake: dostala preventica :razz: bo to nam pomaga:) no a pypec na mordce to tez zapalenie :shake: dostala masc jesli do piatku nie zmniejszy sie lub nie zniknie to czeka nas glupi jaś i usowanie pypcia zeby sie po snupce nierozprzestrzenil:shake:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]Tigra nie chorować:roll: :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='Imbir1']no nie komuś tu zadobrze:cool3:[/quote] :siara: :siara: [quote name='Imbir1']Tigra trzymaj się i zdrowiej, bo jak ci głupiego jasia zapodadzą to zobaczysz, że później nie jest po tym fajnie:evil_lol:[/quote] O tak, na ten temat Tygra może porozmawiać z Medorkiem:huh: :eviltong: :eviltong: :p Quote
Vectra Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Tigra nie chorować:roll: :loveu:[/COLOR][/B][/quote] właśnie, właśnie - zakaz chorowania :mad: :mad: cześć :diabloti: Quote
teqquila Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Tigra nie wolno chorowac!!duzzzzzo zdrowka Madzia nie za dobrze tyz bym tak kciala :D Quote
Medorowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='teqquila'] Madzia nie za dobrze tyz bym tak kciala :D[/quote] Trza kobity kombinować;) :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 :evil_lol: glupi jas na poczatku jest fajny:evil_lol: dzieki za zyczonka zdrowia dla Tgierki a Madzia :mad: jeszcze slowo i :mad: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='evaxon']a Madzia :mad: jeszcze slowo i :mad: :evil_lol:[/quote] :shake: Bić mnie chcą:evil_lol: A to ja Was pocieszę, że wstaję i tak wcześnie, bo aż o 9, muszę wyjść z psami i dać im o dziesiątej jeść:cool3: :p Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 [quote name='madzia i medor']:shake: Bić mnie chcą:evil_lol: A to ja Was pocieszę, że wstaję i tak wcześnie, bo aż o 9, muszę wyjść z psami i dać im o dziesiątej jeść:cool3: :p[/quote] :roll: tiaaa... a ja wstaje o 7:placz: :placz: :placz: i gdzie tu sprawiedliwosc:placz: Quote
Imbirka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 pociesz się Ewcia, ze ja dużo wcześniej wstaję:cool3: Dzieńdoberek:multi: Quote
e.v.a Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='Imbir1']pociesz się Ewcia, ze ja dużo wcześniej wstaję:cool3: Dzieńdoberek:multi:[/quote] :roll: dzieki:roll: :p czesc:p a ja czuje sie nie najlepiej :placz: gardlo boli wiecznie zmeczona:placz: ja nie chce byc chora:placz: Quote
e.v.a Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Ewuś :)[/quote] czesc Ewus:cool3: Quote
e.v.a Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 czesc dziewczynki:multi: a zdrowie tak sobie i moje i Tigierkowe obie sie leczymy:evil_lol: Quote
tygra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 u... to kiepsko, to może jakieś fotki łóżkowe :) Quote
Paula Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czesc córcia :multi: Wracajcie, dziewczynki moje, do zdrówka :loveu: Quote
Wyjątek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 o to gdzie zdjęciochy podpościelowe??:lol: Quote
mar....ka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Wracaj do zdrówka.....i do nas...... Quote
e.v.a Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Witaj mamusiu:loveu: :loveu: :multi: fot łozkowych nie ma bo zadnaz nasnie lezy w łóżku:p ja dzis bylam wydelegowana z pokoju wiec nie moglam byc na dogo:razz: dzis wyprobowalysmy nowa piłke:loveu: Tigra dostala od brata piłke basketball-ową :D najpierw w domu ( po 5min troszke rozerwana:evil_lol: ) teraz piłka przeznaczona na dwor :D 100 razy lepsza od tenisowej :cool3: jak tylko zdrowko mi dopisze to na dniach jakies spacerowe foty cykne :razz: bo ponoc pogoda ma dopisac:) a tak wgole to dogo mi muli:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='evaxon'] a tak wgole to dogo mi muli:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:[/quote] Ewcia mi też:angryy: :angryy: :angryy: Wogóle - cześć:p Quote
e.v.a Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='madzia i medor']Ewcia mi też:angryy: :angryy: :angryy: Wogóle - cześć:p[/quote] wogole czesc a mi przestal mulic dzisiaj :eviltong: ale za to pogoda do bani :placz: descyk padaa:placz: nadal sie kiepskawo czuje:shake: Quote
Recommended Posts