Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']

wlasnie wrocilam od weta bleeee
a wiec na oczku znowu robi nam si ezapalenie mieszka wlosowego:shake: dostala preventica :razz: bo to nam pomaga:)
no a pypec na mordce to tez zapalenie :shake: dostala masc jesli do piatku nie zmniejszy sie lub nie zniknie to czeka nas glupi jaś i usowanie pypcia zeby sie po snupce nierozprzestrzenil:shake:[/quote]

[B][COLOR=darkgreen]Tigra nie chorować:roll: :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Imbir1']no nie komuś tu zadobrze:cool3:[/quote]
:siara: :siara:
[quote name='Imbir1']Tigra trzymaj się i zdrowiej, bo jak ci głupiego jasia zapodadzą to zobaczysz, że później nie jest po tym fajnie:evil_lol:[/quote]
O tak, na ten temat Tygra może porozmawiać z Medorkiem:huh: :eviltong: :eviltong: :p

Posted

[quote name='evaxon']a Madzia :mad: jeszcze slowo i :mad: :evil_lol:[/quote]
:shake: Bić mnie chcą:evil_lol:

A to ja Was pocieszę, że wstaję i tak wcześnie, bo aż o 9, muszę wyjść z psami i dać im o dziesiątej jeść:cool3: :p

Posted

[quote name='madzia i medor']:shake: Bić mnie chcą:evil_lol:

A to ja Was pocieszę, że wstaję i tak wcześnie, bo aż o 9, muszę wyjść z psami i dać im o dziesiątej jeść:cool3: :p[/quote]
:roll: tiaaa... a ja wstaje o 7:placz: :placz: :placz: i gdzie tu sprawiedliwosc:placz:

Posted

[quote name='Imbir1']pociesz się Ewcia, ze ja dużo wcześniej wstaję:cool3:

Dzieńdoberek:multi:[/quote]
:roll: dzieki:roll:
:p czesc:p
a ja czuje sie nie najlepiej :placz: gardlo boli wiecznie zmeczona:placz: ja nie chce byc chora:placz:

Posted

Witaj mamusiu:loveu: :loveu: :multi:

fot łozkowych nie ma bo zadnaz nasnie lezy w łóżku:p ja dzis bylam wydelegowana z pokoju wiec nie moglam byc na dogo:razz:
dzis wyprobowalysmy nowa piłke:loveu:
Tigra dostala od brata piłke basketball-ową :D najpierw w domu ( po 5min troszke rozerwana:evil_lol: ) teraz piłka przeznaczona na dwor :D 100 razy lepsza od tenisowej :cool3:

jak tylko zdrowko mi dopisze to na dniach jakies spacerowe foty cykne :razz: bo ponoc pogoda ma dopisac:)

a tak wgole to dogo mi muli:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ewcia mi też:angryy: :angryy: :angryy: Wogóle - cześć:p[/quote]
wogole czesc a mi przestal mulic dzisiaj :eviltong:
ale za to pogoda do bani :placz: descyk padaa:placz:
nadal sie kiepskawo czuje:shake: