Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

o pyrach też słyszałam ;)
ja non stop kręce sie w temacie przeciwbólowych nogi :evil_lol::evil_lol:
tak więc teraz zamawiam "maść końską" ponoć rewelka :p to nie jest maść z konia :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']o pyrach też słyszałam ;)
ja non stop kręce sie w temacie przeciwbólowych nogi :evil_lol::evil_lol:
tak więc teraz zamawiam "maść końską" ponoć rewelka :p to nie jest maść z konia :diabloti:[/quote]
:lol: jak przeczytalam konska masc to mialam przed oczami jego odchody :lol: :oops: :evil_lol:

Posted

[B][I]Czesc Tigro i Ewo:errrr:[/I][/B]

[I][B]Co Tigra tu robi?:evil_lol:[/B][/I]
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/189/8cc95e0d923ecf15.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='*luthien*'][B][I]Czesc Tigro i Ewo:errrr:[/I][/B]

[I][B]Co Tigra tu robi?:evil_lol:[/B][/I]
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/189/8cc95e0d923ecf15.jpg[/IMG][/URL][/quote]
hej hej Luthien:cool3:
a Tigierka pilnuje Lolka zeby Pinek nie przyszedl i go jej nie zabral:evil_lol: (bo Tigra oprocz patykow i innych zabawek nie dzieli sie tez Lolkiem :evil_lol: )

Posted

[quote name='Vectra']....
tak więc teraz zamawiam "maść końską" ponoć rewelka :p to nie jest maść z konia :diabloti:[/quote]
hehe, też to przerobiłam:evil_lol:, czy to jest niemiecki specyfik? Z koleżanką kupiłyśmy, naszym psiakom na kontuzje też pomaga. Koleżance zresztą na kręgosłup też:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Imbir1']hehe, też to przerobiłam:evil_lol:, czy to jest niemiecki specyfik? Z koleżanką kupiłyśmy, naszym psiakom na kontuzje też pomaga. Koleżance zresztą na kręgosłup też:evil_lol:;)[/quote]
hahaha az strach zapytac co tam w tej masci jest :evil_lol:

Posted

ja sobie wlasnie kilka dni temu zakupilam w promocji i smaruje TZ bo sie biedny skontuzjowal i mowi ze jest lepiej...wiec chyba masc z "kunia" dziala:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']a co do okladow to raczej nie pomoga bo jesli mi zaczelo puchnac kolanko to znaczy ze sie plyn zbiera :placz:[/quote]
No ale te oklady sa na wyciagniecie tej opuchlizny, nogi ci nie wylecza, tylko troche pomoga :roll:

Jak Tigra?

Posted

witam :cool3:
wlasnie wrocilam z kina:p byłam na Placu zbawiciela-super film polecam troszke smutny i dolujacy ale naprawde spoko :)

co do kolanka to to nie jest zwykla opuchlizna (ogolnie w kolanie mam stan zapalny i zbieraja mi sie plyny ) :roll: jakos po weekendzie jade do lekarza:razz: albo na punkcje albo na kolejny zastrzyk :placz: bleeeee

Tigierka juz sie pogodzila z miska:evil_lol:

Posted

Miałam 2 punkcje :roll: ale "odwrotne" czyli miałam za mało płynów i mi "dolewali" - boli podobno tak samo jak ściąganie płynów ;)

Film widziałam, bardzo dobry ale z lekka za długi (za dużo nieszczęść ;)), ale ryczałam... ;)

a Tigra chyba przez tą gorsza pogodę ma apetyt - jak jest tak szaro i buro to ja też wolę jeść, niż jak jest słoneczko :evil_lol:

Posted

ja mialam 1 operacje:nerwy: 1punkcje:nerwy: 1 zastrzyk :nerwy: i jak pomysle o kolejnych igłach w moim kolanie to az:mdleje:

ja na filmnie nie plakalam ale strasznie przykry jest ..gdyby nei to ze kolano straszni emnie bolalo byl by jeszcze fajniejszy :razz:

Posted

oojeeej..fuj operacjia..czy tez zabieg szpitall fuuuu...ja mam kolo nadgarstka tez cus takiegoze mi sie plyny zbieraja i nie ce zabiegow zadnych...ale cos czuje ze niedlugo z tym pojdebo to juz duuze uroslo i nieraz boli;/....co do filmu to chialabym go obejrzec bo slyszlam wlasnie ze fajny:)
a co do gwiazduni Tigierki to widze obrozke ma a co z szelkami...a noi obrozka suuuper:) trez szukam podobnej tylko....mniejszej:)
pozdrawiamy:)

Posted

Bodziulka:nerwy: :nerwy:

[quote name='Alynkaaa']oojeeej..fuj operacjia..czy tez zabieg szpitall fuuuu...ja mam kolo nadgarstka tez cus takiegoze mi sie plyny zbieraja i nie ce zabiegow zadnych...ale cos czuje ze niedlugo z tym pojdebo to juz duuze uroslo i nieraz boli;/....co do filmu to chialabym go obejrzec bo slyszlam wlasnie ze fajny:)
a co do gwiazduni Tigierki to widze obrozke ma a co z szelkami...a noi obrozka suuuper:) trez szukam podobnej tylko....mniejszej:)
pozdrawiamy:)[/quote]
spokojnie plyn jak sie zbiera ti si erobi punkcje :) anie operacje :) 3 minuty i po bolu ale musze przyznac ze te 3 minuty nie naleza do przyjemnych :lol:

co do szeleczek to jej zakladam tylko jak ruszamy na pola :) a na osiedlowe spacery czy jak idziemy gdzies polazic to w obroży chodzi :)