Vectra Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 o pyrach też słyszałam ;) ja non stop kręce sie w temacie przeciwbólowych nogi :evil_lol::evil_lol: tak więc teraz zamawiam "maść końską" ponoć rewelka :p to nie jest maść z konia :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 [quote name='Vectra']o pyrach też słyszałam ;) ja non stop kręce sie w temacie przeciwbólowych nogi :evil_lol::evil_lol: tak więc teraz zamawiam "maść końską" ponoć rewelka :p to nie jest maść z konia :diabloti:[/quote] :lol: jak przeczytalam konska masc to mialam przed oczami jego odchody :lol: :oops: :evil_lol: Quote
Mi. Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [B][I]Czesc Tigro i Ewo:errrr:[/I][/B] [I][B]Co Tigra tu robi?:evil_lol:[/B][/I] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/189/8cc95e0d923ecf15.jpg[/IMG][/URL] Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 [quote name='*luthien*'][B][I]Czesc Tigro i Ewo:errrr:[/I][/B] [I][B]Co Tigra tu robi?:evil_lol:[/B][/I] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/189/8cc95e0d923ecf15.jpg[/IMG][/URL][/quote] hej hej Luthien:cool3: a Tigierka pilnuje Lolka zeby Pinek nie przyszedl i go jej nie zabral:evil_lol: (bo Tigra oprocz patykow i innych zabawek nie dzieli sie tez Lolkiem :evil_lol: ) Quote
leemonca Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no, a która kobitka lubi się dzielić , zwłaszcza mężczyzną :evil_lol: Quote
agbar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 heloł kobitki:) dotarlam w koncu i tu:cool3: Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 [quote name='leemonca']no, a która kobitka lubi się dzielić , zwłaszcza mężczyzną :evil_lol:[/quote] :evil_lol: tez prawa:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 [quote name='dealer']heloł kobitki:) dotarlam w koncu i tu:cool3:[/quote] :multi: czesc:multi: Quote
Imbirka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='Vectra'].... tak więc teraz zamawiam "maść końską" ponoć rewelka :p to nie jest maść z konia :diabloti:[/quote] hehe, też to przerobiłam:evil_lol:, czy to jest niemiecki specyfik? Z koleżanką kupiłyśmy, naszym psiakom na kontuzje też pomaga. Koleżance zresztą na kręgosłup też:evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 [quote name='Imbir1']hehe, też to przerobiłam:evil_lol:, czy to jest niemiecki specyfik? Z koleżanką kupiłyśmy, naszym psiakom na kontuzje też pomaga. Koleżance zresztą na kręgosłup też:evil_lol:;)[/quote] hahaha az strach zapytac co tam w tej masci jest :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 hehe, ja wolałam nie pytać:evil_lol: to jest na końskie kontuzje, nawet ładnie pachnie i ma przyjemną konsystencję:evil_lol: Quote
agbar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ja sobie wlasnie kilka dni temu zakupilam w promocji i smaruje TZ bo sie biedny skontuzjowal i mowi ze jest lepiej...wiec chyba masc z "kunia" dziala:evil_lol: Quote
PIKA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 czesc Ewa :multi: jak tam Tigerka? zaczelka juz jesc? :shake: ja wam rdze do weta isc i to biegiem :shake: Quote
Paula Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='evaxon']a co do okladow to raczej nie pomoga bo jesli mi zaczelo puchnac kolanko to znaczy ze sie plyn zbiera :placz:[/quote] No ale te oklady sa na wyciagniecie tej opuchlizny, nogi ci nie wylecza, tylko troche pomoga :roll: Jak Tigra? Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ja też o tej końskiej maści trochę dobrych rzeczy słyszałam :cool3: podobno bardzo dobra na korzonki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 witam :cool3: wlasnie wrocilam z kina:p byłam na Placu zbawiciela-super film polecam troszke smutny i dolujacy ale naprawde spoko :) co do kolanka to to nie jest zwykla opuchlizna (ogolnie w kolanie mam stan zapalny i zbieraja mi sie plyny ) :roll: jakos po weekendzie jade do lekarza:razz: albo na punkcje albo na kolejny zastrzyk :placz: bleeeee Tigierka juz sie pogodzila z miska:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Miałam 2 punkcje :roll: ale "odwrotne" czyli miałam za mało płynów i mi "dolewali" - boli podobno tak samo jak ściąganie płynów ;) Film widziałam, bardzo dobry ale z lekka za długi (za dużo nieszczęść ;)), ale ryczałam... ;) a Tigra chyba przez tą gorsza pogodę ma apetyt - jak jest tak szaro i buro to ja też wolę jeść, niż jak jest słoneczko :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 ja mialam 1 operacje:nerwy: 1punkcje:nerwy: 1 zastrzyk :nerwy: i jak pomysle o kolejnych igłach w moim kolanie to az:mdleje: ja na filmnie nie plakalam ale strasznie przykry jest ..gdyby nei to ze kolano straszni emnie bolalo byl by jeszcze fajniejszy :razz: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ewa, znam dziewczynę, która miała ponad 20 punkcji na każde kolano, więc wiesz tam jedna punkcja, jeden zastrzyk to pikuś ;) Quote
Alynkaaa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 oojeeej..fuj operacjia..czy tez zabieg szpitall fuuuu...ja mam kolo nadgarstka tez cus takiegoze mi sie plyny zbieraja i nie ce zabiegow zadnych...ale cos czuje ze niedlugo z tym pojdebo to juz duuze uroslo i nieraz boli;/....co do filmu to chialabym go obejrzec bo slyszlam wlasnie ze fajny:) a co do gwiazduni Tigierki to widze obrozke ma a co z szelkami...a noi obrozka suuuper:) trez szukam podobnej tylko....mniejszej:) pozdrawiamy:) Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Bodziulka:nerwy: :nerwy: [quote name='Alynkaaa']oojeeej..fuj operacjia..czy tez zabieg szpitall fuuuu...ja mam kolo nadgarstka tez cus takiegoze mi sie plyny zbieraja i nie ce zabiegow zadnych...ale cos czuje ze niedlugo z tym pojdebo to juz duuze uroslo i nieraz boli;/....co do filmu to chialabym go obejrzec bo slyszlam wlasnie ze fajny:) a co do gwiazduni Tigierki to widze obrozke ma a co z szelkami...a noi obrozka suuuper:) trez szukam podobnej tylko....mniejszej:) pozdrawiamy:)[/quote] spokojnie plyn jak sie zbiera ti si erobi punkcje :) anie operacje :) 3 minuty i po bolu ale musze przyznac ze te 3 minuty nie naleza do przyjemnych :lol: co do szeleczek to jej zakladam tylko jak ruszamy na pola :) a na osiedlowe spacery czy jak idziemy gdzies polazic to w obroży chodzi :) Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :crazyeye:gdzie mój post ...ja tu byłam i pisałam :placz: czesć Ewcia Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 hej hej dominoko :cool3: Alu jak to :placz: zlodzieje na dogo złodzieje:placz: Quote
Recommended Posts