leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='evaxon']no nie wiem:niewiem:jak nacisnelam to sie zrobila czerwona z minusikiem :icon_roc:[/quote] [quote name='PIKA']aaa już wiem :multi: ale to fajne :multi: Dzieki Imbir :multi: zaoszczedzi mi to sporo roboty :evil_lol:[/quote] no a ja dalej nie kumata :shake: , i jeszcze mi wytłumaczcie dlaczego nie mogę wkleić ava!!!!:mad: Quote
Imbirka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Tutaj masz wątek założony przez samego admina [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30351[/URL] cały czas nad tym pracuje, inni np. nie dostają powiadomien na skrzynkę. Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 czesc Kluseczki :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='dbsst']czesc Kluseczki :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] ale bajer :D hehe czesc kluseczkowa cioteczko:multi: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='evaxon']ale bajer :D hehe czesc kluseczkowa cioteczko:multi:[/quote] heheh jaki bajer :roll: to ja nie poznajesz mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ja wam powiem dziewczynki że bardzo fajna sprawa z tym wielokrotnym cytowaniem :multi::multi: nie trzeba tyle już kompinowac by odpowiadac hurtem :p czyli nie tylko mi się wydaje że miejsce w którym jest avatar i inne pierdoły jest szersze. Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Vectra']ja wam powiem dziewczynki że bardzo fajna sprawa z tym wielokrotnym cytowaniem :multi::multi: nie trzeba tyle już kompinowac by odpowiadac hurtem :p czyli nie tylko mi się wydaje że miejsce w którym jest avatar i inne pierdoły jest szersze.[/quote] avantar jest szerszy to prawda a z tym cytowaniem to jeszzce nie rozkminiłam :shake: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Imbir1']A i jeszcze jedno, ktoś prosił o link do zdjęć z naszego wczorajszego spacerku, tego samego, który nasza koffana Ewcia olała, a było tak fajnie:lol: Zdjęcia są [COLOR=Red][B][URL="http://www.webplus.net.pl/comp/forum/viewtopic.php?t=119&idm=7461"]TUTAJ[/URL][/B][/COLOR] i cały czas ich przybywa:lol:[/quote]:multi::multi::multi:[I]zobaczyłam se fotki :p Ja też kombinowałam nad tym plusikiem :oops:i sprawdzałam na podglądzie:evil_lol: Ewcia leniuszku;)gdzie focisze;) [/I] Quote
e.v.a Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Dominiko:lol: :lol: :lol: mi tez sie wydaje ze wiecej miejsca jest:evil_lol: i prawde mowiac razi mnie to:razz: Alu zdiec narazie nie ma:shake: nie mam ochoty i czasu na robienie ogolnie jakos takos brak sil na wszystko:shake: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='evaxon']Dominiko:lol: :lol: :lol: mi tez sie wydaje ze wiecej miejsca jest:evil_lol: i prawde mowiac razi mnie to:razz: Alu zdiec narazie nie ma:shake: nie mam ochoty i czasu na robienie ogolnie jakos takos brak sil na wszystko:shake:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[I]zobaczyłam se fotki :p[/I] [I]Ja też kombinowałam nad tym plusikiem :oops:i sprawdzałam na podglądzie:evil_lol:[/I] [I]Ewcia leniuszku;)gdzie focisze;)[/I] [/quote] [quote name='dbsst']avantar jest szerszy to prawda a z tym cytowaniem to jeszzce nie rozkminiłam :shake:[/quote] hehehe świetne wszystko se zacytowałam i mam :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Vectra']ja wam powiem dziewczynki że bardzo fajna sprawa z tym wielokrotnym cytowaniem :multi::multi: nie trzeba tyle już kompinowac by odpowiadac hurtem :p czyli nie tylko mi się wydaje że miejsce w którym jest avatar i inne pierdoły jest szersze.[/quote] [quote name='dbsst']heheh jaki bajer :roll: to ja nie poznajesz mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Quote
e.v.a Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 hahaha jak widac komus cytowanie wszytskiego sprawia wielka przyjemnisc:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Imbir1']Zdjęcia są [COLOR=red][B][URL="http://www.webplus.net.pl/comp/forum/viewtopic.php?t=119&idm=7461"]TUTAJ[/URL][/B][/COLOR] i cały czas ich przybywa:lol:[/quote] Dzieki :multi: Super foty :multi: [quote name='evaxon'] i prawde mowiac razi mnie to:razz: [/quote] Przyzwyczaisz sie ;) Mi sie podoba :lol: [quote name='evaxon']hahaha jak widac komus cytowanie wszytskiego sprawia wielka przyjemnisc:lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hehe :cool3: Musze pocwiczyc, bo sie jeszcze myle :roll: :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
Alicja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [I][B]to cytowanko jest świetne bo ja cytować wielokrotnie z zapisywaniem nie umiałam :shake: Ewcia a czegóz cie siły odeszły:cool3: A tutaj jest 100, 200, 400 stronka i nikt nie pije:crazyeye: :laola::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao: [/B][/I] Quote
dbsst Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :smhair2: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
Imbirka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 już nadrabiam zaległości :evil_lol::BIG::knajpa::drinka::popcorn::drink1::drinking::laola::cunao::chlup::smilecol: Quote
e.v.a Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 witam wszystkich pijacych i nie:cool3: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: a oc do sil to chyba sie starzeje:placz: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cześć Ewa :multi: U mnie wp[rawdzie dopiro 100 stronka (a raczej 101) ale wypije :drinking::drinking::drinking:i teraz moge iśc spac :evil_lol: Quote
bonita Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [B][I]Ja też się napiję[/I][/B]:evil_lol: :laola: :beerchug: :chlup: :chlup: :chlup: :knajpa: :popcorn: :drink1: :drinking: Quote
leemonca Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 a ja się na krzywego załapię?!?! :cool3: Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No to ja sobie też nie odmówię;) :popcorn: :popcorn: :knajpa: Quote
Alicja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [I][B]:pa ja napisałam 4000 post w galerii TIGRY:multi::multi::multi:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 witam pijaczki:evil_lol: dzis mialam zabiegany dzien wiec fot tez nie ma:shake: wlasnie sie wczłapałam do domku:razz: jutro jak pogoda dopisze to moze gdzies si ez Tigra wybiore to jakas fote cykne:p Quote
e.v.a Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]Cześć Śpiochu;)[/I][/B][/quote] witam witam :cool3: pogoda u nas sliczna wiec zdiecia Tigierki pewnie beda :eviltong: Quote
Recommended Posts