e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='XXL'] hahaha nom nie nom piotrek wytumacz mi jak to jest docenisz piekno to powiedza ci ze slodzisz hahahah :)[/quote] ach bo nie kazdy jest przyzwyczajony do takich komplementow :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='XXL']:cool1: hahaha nom nie nom piotrek wytumacz mi jak to jest docenisz piekno to powiedza ci ze slodzisz hahahah :)[/quote] XXL, bo z tymi kobietami tak jest - jak im nie mówisz komplementów to źle, jak już powiesz to zaczynają Cię podejrzewać o niecne plany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogóle to cześć Ewo :lol: ... Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']XXL, bo z tymi kobietami tak jest - jak im nie mówisz komplementów to źle, jak już powiesz to zaczynają Cię podejrzewać o niecne plany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogóle to cześć Ewo :lol: ...[/quote] ech Piotrze ty i te twoje teorie:shake: ty przestan filozofowac:lol: dziendobry wszystkim Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']ech Piotrze ty i te twoje teorie:shake: ty przestan filozofowac:lol:[/quote] Dobra, już się nie odzywam :roll: :shake: ... Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 evaxon witaj i duża buźka dla Ciebie z rana :buzi: trzymaj sie :) Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Patka']evaxon witaj i duża buźka dla Ciebie z rana :buzi: trzymaj sie :)[/quote] dzieki Patka :) oj Piotrze ty filozofku maly nie obrazaj sie :cool3: i odzywaj sie ile tylko chcesz :loveu: Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']XXL, bo z tymi kobietami tak jest - jak im nie mówisz komplementów to źle, jak już powiesz to zaczynają Cię podejrzewać o niecne plany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogóle to cześć Ewo :lol: ...[/quote] hahah piotrek nom cos w tym jest bo jak jestes grzeczny i mylo to odrazu mysla ze chodzi tylko jedno hahaha :cool1: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Asta']Co za piękna dama:cool3:[/quote] ach dziekuje dziekuje :oops: ale taka piena to ja nie jestem hahaa:lol: :evil_lol: ;) milo nam Asta ze nas odwiedzilas :D i zapraszamy czesciej :) oj chlopaki chlopaki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]dzień dobry urwisy ;)[/B][/I][/quote] ooo nasz strażnik texasu :D dzien doberek Alu musze sie pochwalic dzis Tigra stracila 1 kła haha i nawet go nie zjadla:cool3: Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]dzień dobry urwisy ;)[/B][/I][/quote] hmmm ala o kogo masz na mysli przeciesz najwiekszy urwis tutaj to ty :D :p :eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='XXL']hmmm ala o kogo masz na mysli przeciesz najwiekszy urwis tutaj to ty :D :p :eviltong:[/quote]:mad::mad::mad:[I][B]no chyba ,,ciało pedagogiczne '':evil_lol:się za Was weźmie :mad: Ewa , schowaj kiełka na gorsze czasy :evil_lol::evil_lol: [/B][/I] Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:[I][B]no chyba ,,ciało pedagogiczne '':evil_lol:się za Was weźmie :mad:[/B][/I] [I][B]Ewa , schowaj kiełka na gorsze czasy :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [/quote] o! Ala sie z wami rozprawi :D hehe hah ataa zostawie i na starosc proteze jej zrobie :D Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:[I][B]no chyba ,,ciało pedagogiczne '':evil_lol:się za Was weźmie :mad:[/B][/I] [I][B]Ewa , schowaj kiełka na gorsze czasy :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [/quote] buuu ala no wiesz co podniesiesz na mnie reke ? pff nie spoedziwalem sie tego hahahaha :) :p Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='XXL']:eviltong: buuu ala no wiesz co podniesiesz na mnie reke ? pff nie spoedziwalem sie tego hahahaha :) :p[/quote] nie reke a pałe :D haha... Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='XXL']:eviltong: buuu ala no wiesz co podniesiesz na mnie reke ? pff nie spoedziwalem sie tego hahahaha :) :p[/quote][B][I]:pkto mówi że rękę ....Ozzulca puszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:pkto mówi że rękę ....Ozzulca puszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] Normalnie strach się bać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 a w mojej galerii jak zwykle grozby:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']ach dziekuje dziekuje :oops:[B] ale taka piena to ja nie jestem hahaa:lol: :evil_lol: ;) [/B] milo nam Asta ze nas odwiedzilas :D i zapraszamy czesciej :) oj chlopaki chlopaki :evil_lol:[/quote] Jaka skromna, idealny materiał na żonę się robi :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 a tobie znowu aparat pozyczyli.... [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/4125/15ti.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']a tobie znowu aparak pozyczyli.... [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/4125/15ti.jpg[/IMG][/quote] [I][B]moja śliczna Panieneczka :loveu:[/B][/I] Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']a tobie znowu aparat pozyczyli.... [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/4125/15ti.jpg[/IMG][/quote] Komentarz do foty suuuuuuuuuuuuper :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Buziak dla Tigry od Locersika na dobranoc :buzi: ... Quote
Recommended Posts