Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']halo halo .. jak to nikt nie chcial:mad: chcieli chcieli tylko ona wybrala Locersa:loveu: [/quote]

To mi się coś poplątać musiało :lol: ...

[quote name='evaxon']no dobra chlopaki ... Tigra jest Locersa ale nie pogardzi przyjaciółmi :evil_lol:[/quote]

Ewo, Ty pilnuj żeby tylko na przyjaźni się skończyło :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ewo, Ty pilnuj żeby tylko na przyjaźni się skończyło :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
Tigra sama sie pilnowac bedzie :D ty lepiej pilnuj Locersa:mad:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Jakiś podtekst w moją stronę? :mad: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
w strone kazdego samca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']w strone kazdego samca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Z takim podejściem to Ty starą panną zostaniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Z takim podejściem to Ty starą panną zostaniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
mozesz mnie nie straszyc:placz:

Posted

[quote name='evaxon']mozesz mnie nie straszyc:placz:[/quote]

Ja nie straszę, ja stwierdzam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Wystarczy zmienić podejście :razz: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ja nie straszę, ja stwierdzam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Wystarczy zmienić podejście :razz: ...[/quote]
Piotr wróżka prawde ci powie :evil_lol:

Posted

[B][SIZE=7][COLOR=#800080]D[/COLOR][COLOR=royalblue]O[/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=yellow]R[/COLOR][COLOR=seagreen]A[/COLOR][COLOR=plum]N[/COLOR][COLOR=orange]O[/COLOR][COLOR=magenta]C[/COLOR][/SIZE][/B]:buzi:
[IMG]http://img122.imageshack.us/img122/8083/p10100342zf.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][B][SIZE=7][COLOR=#800080]D[/COLOR][COLOR=royalblue]O[/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=yellow]R[/COLOR][COLOR=seagreen]A[/COLOR][COLOR=plum]N[/COLOR][COLOR=orange]O[/COLOR][COLOR=magenta]C[/COLOR][/SIZE][/B]:buzi:
[IMG]http://img122.imageshack.us/img122/8083/p10100342zf.jpg[/IMG]
__________________[/quote]
jaki sliczny śpioszek z małpka dziekujemy:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:mad:no nie znowu muszę tu wkroczyć , spokój młodziezy :cool3:[/B][/I][/quote]
Alu dobra kobieto widze ze tu pozadek wprowadzasz non stop :D hehe

Posted

dzis mija rok jak nie ma cie przy mnie:-( ale na zawsze zostaniesz w moim serduchu ...[']
[img]http://img235.imageshack.us/img235/2330/czitek0zk.png[/img]

Posted

hm wow fajnych zeczy to ja sie tu dowiaduije poza tym ze tigra jest cudenkiem na 4 nuszkach to piatrek to wruszka :)
tigra buziolek for you ewa for you to :*
piotrek a mozesz mi tez przepowiedziec przyszlosc albo teraznieszosc nie pogardze numerami totak :)
ala hahaha widze ze grozna z ciebie strarzniczka :) straznik z texau uwarzacje ala kopie z pol obrotu hahaha :D:eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']noooo prosze prosze kto tu zawital :D
haha witamy cie XXL :cool3:
masz szczescie ze dotarles do nas:mad:
;)[/quote]

e nom kiedys musialem :) wkoncu dwie piekne panie :) hahah:cool1: :p

Posted

:cool1: [quote name='evaxon']a ten tylko slodzi :D hehe...[/quote]

hahaha nom nie nom
piotrek wytumacz mi jak to jest docenisz piekno to powiedza ci ze slodzisz hahahah :)