PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']halo halo .. jak to nikt nie chcial:mad: chcieli chcieli tylko ona wybrala Locersa:loveu: [/quote] To mi się coś poplątać musiało :lol: ... [quote name='evaxon']no dobra chlopaki ... Tigra jest Locersa ale nie pogardzi przyjaciółmi :evil_lol:[/quote] Ewo, Ty pilnuj żeby tylko na przyjaźni się skończyło :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ewo, Ty pilnuj żeby tylko na przyjaźni się skończyło :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] Tigra sama sie pilnowac bedzie :D ty lepiej pilnuj Locersa:mad: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']Tigra sama sie pilnowac bedzie :D ty lepiej pilnuj Locersa:mad:[/quote] Loco też sam się będzie pilnować :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Loco też sam się będzie pilnować :evil_lol: ...[/quote] taa.... tak jak kazdy samiec:roll: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']taa.... tak jak kazdy samiec:roll:[/quote] Jakiś podtekst w moją stronę? :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jakiś podtekst w moją stronę? :mad: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] w strone kazdego samca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']w strone kazdego samca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Z takim podejściem to Ty starą panną zostaniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Z takim podejściem to Ty starą panną zostaniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] mozesz mnie nie straszyc:placz: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']mozesz mnie nie straszyc:placz:[/quote] Ja nie straszę, ja stwierdzam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Wystarczy zmienić podejście :razz: ... Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja nie straszę, ja stwierdzam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Wystarczy zmienić podejście :razz: ...[/quote] Piotr wróżka prawde ci powie :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']Piotr wróżka prawde ci powie :evil_lol:[/quote] Śmiej się śmiej, w przyszłości wspomnisz moje słowa :diabloti: ... Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Śmiej się śmiej, w przyszłości wspomnisz moje słowa :diabloti: ...[/quote] Piotrku .... ale ja nie chce :-( Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']Piotrku .... ale ja nie chce :-([/quote] To zacznij mnie słuchać :p ;) ... Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']To zacznij mnie słuchać :p ;) ...[/quote] oki :D juz bede grzeczna i bede sluchac :p Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']oki :D juz bede grzeczna i bede sluchac :p[/quote] Najwyższa pora :p ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [B][SIZE=7][COLOR=#800080]D[/COLOR][COLOR=royalblue]O[/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=yellow]R[/COLOR][COLOR=seagreen]A[/COLOR][COLOR=plum]N[/COLOR][COLOR=orange]O[/COLOR][COLOR=magenta]C[/COLOR][/SIZE][/B]:buzi: [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/8083/p10100342zf.jpg[/IMG] __________________ Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][SIZE=7][COLOR=#800080]D[/COLOR][COLOR=royalblue]O[/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=yellow]R[/COLOR][COLOR=seagreen]A[/COLOR][COLOR=plum]N[/COLOR][COLOR=orange]O[/COLOR][COLOR=magenta]C[/COLOR][/SIZE][/B]:buzi: [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/8083/p10100342zf.jpg[/IMG] __________________[/quote] jaki sliczny śpioszek z małpka dziekujemy:loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [I][B]:mad:no nie znowu muszę tu wkroczyć , spokój młodziezy :cool3:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:mad:no nie znowu muszę tu wkroczyć , spokój młodziezy :cool3:[/B][/I][/quote] Alu dobra kobieto widze ze tu pozadek wprowadzasz non stop :D hehe Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 dzis mija rok jak nie ma cie przy mnie:-( ale na zawsze zostaniesz w moim serduchu ...['] [img]http://img235.imageshack.us/img235/2330/czitek0zk.png[/img] Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hm wow fajnych zeczy to ja sie tu dowiaduije poza tym ze tigra jest cudenkiem na 4 nuszkach to piatrek to wruszka :) tigra buziolek for you ewa for you to :* piotrek a mozesz mi tez przepowiedziec przyszlosc albo teraznieszosc nie pogardze numerami totak :) ala hahaha widze ze grozna z ciebie strarzniczka :) straznik z texau uwarzacje ala kopie z pol obrotu hahaha :D:eviltong: :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 noooo prosze prosze kto tu zawital :D haha witamy cie XXL :cool3: masz szczescie ze dotarles do nas:mad: ;) Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='evaxon']noooo prosze prosze kto tu zawital :D haha witamy cie XXL :cool3: masz szczescie ze dotarles do nas:mad: ;)[/quote] e nom kiedys musialem :) wkoncu dwie piekne panie :) hahah:cool1: :p Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='XXL']e nom kiedys musialem :) wkoncu dwie piekne panie :) hahah:cool1: :p[/quote] a ten tylko slodzi :D hehe... Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :cool1: [quote name='evaxon']a ten tylko slodzi :D hehe...[/quote] hahaha nom nie nom piotrek wytumacz mi jak to jest docenisz piekno to powiedza ci ze slodzisz hahahah :) Quote
Recommended Posts