Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]hej hej [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ja to przewaznie o tej godzince na dogo jeszcze siedze:evil_lol:[/COLOR][/B][/QUOTE] zapomniałaś dodać [B][COLOR="Green"]a potem śpie do 15tej[/COLOR][/B] :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Vectra']zapomniałaś dodać [B][COLOR=green]a potem śpie do 15tej[/COLOR][/B] :evil_lol: :evil_lol:[/quote] No to fakt:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczymy o której jutro/a raczej dzisaj się pojawi:cool3: Dobranoc... Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [quote name='Vectra']zapomniałaś dodać [B][COLOR=green]a potem śpie do 15tej[/COLOR][/B] :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:roll: no wiesz takich rzeczy sie nie wypomina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dobrej nocki Madzia:multi: ja sobie jeszcze troszke posiedze:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:roll: no wiesz takich rzeczy sie nie wypomina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dobrej nocki Madzia:multi: ja sobie jeszcze troszke posiedze:evil_lol:[/COLOR][/B][/QUOTE] nie wypomina a przypomina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [quote name='Vectra']nie wypomina a przypomina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Ewo a przypomnij nam o qtorej ty wstajesz:diabloti: :evil_lol: :eviltong: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='evaxon']Ewo a przypomnij nam o qtorej ty wstajesz:diabloti: :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] moja kochana imienniczko ja wstaje najpózniej o 14tej :eviltong: :eviltong: pierwszą pobódke mam o jakieś 6.30 musze bydło wypuścić na spacer i jednym okiem patrzeć czy aby nie wychodzą po płocie jak zobaczą sąsiada :evil_lol: :evil_lol: drugim okiem śpię.... jak się wybiegają i zaczynają wyć że chcą do domu to wpuszczam i ide spać dalej - śpię dopóki ktoś mnie nie obudzi :mad: :mad: Przeważnie budzi mnie mój TZ dzwoniąc na koma tak upierdliwie aż odbiore i zapyta czy już się obudziłam :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [IMG]http://images3.fotosik.pl/117/29eec66f72fa641e.jpg[/IMG] :D :D :D A ja czasem musze wstac bladym switem, juz o 10 rano :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Ewo 14 to prawie wieczór!!:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Paulino ja nie wiem jak ty sobie z tym radzisz (z tym rannym wstawaniem oczywiscie:evil_lol: )[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]a swoja droga to dobrze ze Tigra na ranny spacerek i sniadanko budzi mojego tate a nie mnie:evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]Ewo 14 to prawie wieczór!!:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Paulino ja nie wiem jak ty sobie z tym radzisz (z tym rannym wstawaniem oczywiscie:evil_lol: )[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]a swoja droga to dobrze ze Tigra na ranny spacerek i sniadanko budzi mojego tate a nie mnie:evil_lol: [/COLOR][/B][/QUOTE] no niewiem czy wieczór skoro idzie się spac o 5tej :evil_lol: :evil_lol: widzisz Ty możesz spać nikt Cię nie budzi , a mnie ta szarańcza nie da pospać tylko wyje nad uchem bo chce szczać :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [B][COLOR=darkgreen]a to trzeba pampersy pozakladzac:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]a to trzeba pampersy pozakladzac:evil_lol:[/COLOR][/B][/QUOTE] a wpadniesz posprzątać strzępy z tych pampersów :razz: :razz: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [quote name='Vectra']a wpadniesz posprzątać strzępy z tych pampersów :razz: :razz:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]haha oki tylko zrob zdiecia psiakow w pampersach hahahaha[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]chyba zawijam si d o łóżeczka:razz: bo jutro juz mi pewnie nie dadza pospac do pozna:placz:[/COLOR][/B] Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]Paulino ja nie wiem jak ty sobie z tym radzisz (z tym rannym wstawaniem oczywiscie:evil_lol: )[/COLOR][/B][B][COLOR=#006400] [/COLOR][/B][/quote] Ja tez nie wiem :shake: [B][COLOR=#006400][quote name='evaxon'] [COLOR=#006400][B]chyba zawijam si d o łóżeczka:razz: [/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=black]Mialas czekac na fotki, ktore ja mialam zmiejszac[/COLOR] :mad: :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [quote name='paula_z'] [COLOR=#006400] [B][COLOR=black]Mialas czekac na fotki, ktore ja mialam zmiejszac[/COLOR] :mad: :evil_lol: [/B] [/COLOR][/quote] [B][COLOR=darkgreen]:lol: no yyy czekam czekam czekałam.......:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]najpierw mnie zagaduja a potem sie dziwia ze do 15 spie:evil_lol: :mad: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]milej nocki :seeyeah:[/COLOR][/B] Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]najpierw mnie [COLOR=black]zagaduja[/COLOR] a potem sie dziwia ze do 15 spie:evil_lol: :mad: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]milej nocki :seeyeah:[/COLOR][/B][/quote] Hihihi, zagaduja :grin: Wzajemnie :bye: Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 "rozpracowałam" Wasz tercecik:evil_lol: : Vectra Paula i Exavon:p normalnie i ja też powiem dobrejnocy:bye: :sleep2: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 wtawaj śpiochu szkoda dnia :mad: :mad: z psem do lasu miałaś iść :cool3: :cool3: las ci zamkną :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [COLOR=Red][SIZE=4][I][B]EWA !!!!!!!!!!!!!!Tigra!!!!!!!!!!!!!![/B][/I][/SIZE][/COLOR] Quote
agbar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 dobryyyyyy:) co tu tak wrzeszcza:)? aaaaa b0o fotkow ni ma....:mad: Quote
Imbirka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ewa pora obiadowa się zbliża, chyba pora wstawać:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]witam witam :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ja juz ni espie odd yyy do jakis 50minut :cool1: bylam z psem na siq i troszke po dogo pochodzilam :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Ewo lasu mi nie zamkna:lol: pojde jakos popoludniu:evil_lol: chyba ze si erozpada:mad: ogolnie to zimno u mnie:angryy: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Aguś jak to malo fotek :lol: staram sie jak moge:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Julia wiem wiem obiadek juz sie robi :evil_lol: mniam dzis kurczaczek :D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Oktawia to teraz nie bedzie tercecik tylko ten :hmmmm: no ten :hmmmm: no wlasnie ten :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B][B][COLOR=darkgreen]Oktawia to teraz nie bedzie tercecik tylko ten :hmmmm: no ten :hmmmm: no wlasnie ten :cool3:[/COLOR][/B][/quote] Kwartecik, bo Oktawia siedzi dluzej niz my :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a u mnie jest ciepło :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
agbar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='Vectra']a u mnie jest ciepło :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] a u mnie tez:eviltong: Quote
Recommended Posts