PATIszon Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 belgunia napisał(a): Komentator z eurosport nie wykazał się żadną znajomością tej dyscypliny:) Ale obejrzeć warto.... Pozdrawiam Dorota Oj za duze masz wymagania! Toz u nas starej jak swiat dyscypily, jaka jest jezdziectwo nie potrafia komentowac poprawnie, a Ty bys chciala, zeby agility umieli ?:evil_lol: Quote
belgunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Starają się przynajmniej, prawda? ;) Kilka filmików : http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/euro/1.wmv http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/euro/2.wmv http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/euro/3.wmv http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/euro/4.wmv Dorota Quote
belgunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PATIszon napisał(a):Nie otwiera mi sie :( Godosz... Musi! :) Jest też pięć i sześć zaraz będzie...itd... Nie muszę pisać linków? Dorota Quote
Wojenka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 belguniu,wielkie dzięki za filmiki!!!!:multi: Nareszcie coś zobaczyłam!(W tv mam dwa kanały:cool1: ) 10.tys.dolców dla zwycięzcy?!:crazyeye: Quote
Rauni Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dzięki za filmiki (ja mam fyfnaście kanałów, ale bez eurosportu 2, który ostatnio stał się moim wymarzonym kanałem... nie dość, że pokazują tam snookera, to jeszcze agility... ech). A na jednym z filmików jest świetny terierek, ten pies byłby super w odpowiednich rękach, niestety jego przewodniczka :shake: Great dog, shame about the handler... Quote
PATIszon Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Rauni']Dzięki za filmiki (ja mam fyfnaście kanałów, ale bez eurosportu 2, który ostatnio stał się moim wymarzonym kanałem... nie dość, że pokazują tam snookera, to jeszcze agility... ech). Ja mam tylko eurosport1 , a i tak non-stop snookera ogladam.....juz mi o'sulliwan bokiem wychodzi.... A na jednym z filmików jest świetny terierek, ten pies byłby super w odpowiednich rękach, niestety jego przewodniczka :shake: Great dog, shame about the handler... A ja dalej nie moge ich otworzyc.... Quote
I-w-o-n-a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Co oni robią że te psy są takie szybkie??????? :placz: :placz: :placz: Quote
Musiałek Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 a w wyściigu równoległym czy ktoś wie ile slalom miał tyczek ??? Quote
belgunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Musiałek napisał(a):a w wyściigu równoległym czy ktoś wie ile slalom miał tyczek ??? Tego nie mam:( Moje kończy się na ...11.wmv I oglądać szybko, bo zaraz wywalę:) A jak ktoś będzie chciał to mu prześlę na priv. Iwonko, Szybkie są, ale szybsze są nagrania, bo komresja trochę zniekształca, także spoko...:) Nie biegamy az tak w...o...l....n...o. :) Dorota Quote
Rauni Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 A gdzie jest ta cała reszta tych filmików, bo ja tu widzę tylko linki do czterech? Mogę skądś pobrać? A jak nie to poproszę na maila [email protected] Pati, Ronnie nie może wychodzić bokiem. Ronniego nigdy za wiele. Ronnie to snooker, a snooker to Ronnie. Nawet jeśli Higgins mu nakopał w Mastersie. (Ma Higgins szczęście, że jego też lubię, bo normalnie pojechałabym Ronniego krwawo pomścić w innym przypadku). Quote
belgunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Rauni']A gdzie jest ta cała reszta tych filmików, bo ja tu widzę tylko linki do czterech? Mogę skądś pobrać? A jak nie to poproszę na maila [email protected] Po prostu kolejne linki są takie same tylko zmieniasz sobie cyferkę przed .wmv .....działa? :) Dorota Quote
PATIszon Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Rauni napisał(a): (Ma Higgins szczęście, że jego też lubię, bo normalnie pojechałabym Ronniego krwawo pomścić w innym przypadku). A nie przelecialabys sie na golasa przed stolem z napisem na plecach Ronnie aj low ju?:cool3: Quote
Rauni Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 PATIszon napisał(a):A nie przelecialabys sie na golasa przed stolem z napisem na plecach Ronnie aj low ju?:cool3: Eeee, nie, to takie wtórne by było... Quote
dorotak Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 belgunia napisał(a): Musialek napisał(a):a w wyściigu równoległym czy ktoś wie ile slalom miał tyczek ??? Tego nie mam:( Moje kończy się na ...11.wmv No na pewno więcej niż 24 ;) Nie jestem w stanie ściągnąć wszystkich filmików, ale mam nagrany finał Superweave'a. Nie było? Wstawiać? Quote
Klaudia:-) Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Jasne,że wstawiać, chętnie obejrze,bo niestety nie mam eurosportu 2. Quote
Mokka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 I-w-o-n-a napisał(a):Co oni robią że te psy są takie szybkie??????? :placz: :placz: :placz: Co oni, qunia, jedzom? :roll: Quote
Tośka_m Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Słupków jest 25. Nawet jakoś nazywają tą konkurencję właśnie od liczby słupków. Nie wiem czy ja mam jakoś takie dziwne szczęście do oglądania psich zawodów na eurosporcie, bo udało mi się trafić na nie tylko dwa razy i dwa razy oglądałam ten sam start :/ Quote
PATIszon Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Anulka napisał(a):W tym musi być jakiś podstęp:cool1: W tym szlenstwie jest metoda.....:cool1: Quote
dorotak Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='Tośka_m']Słupków jest 25. Moim zdaniem jest ich dużo więcej, chociaż wydaje mi się że komentator faktycznie mówił coś o 25... Wstawiam filmy - kto chce, niech liczy ;) ćwierćfinał: http://www.dorotak.net/temp/superwv1.wmv finał: http://www.dorotak.net/temp/superwv2.wmv Quote
PATIszon Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Straaasznie woooolno mi sie laduja.... Quote
dorotak Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 PATIszon napisał(a):Straaasznie woooolno mi sie laduja.... Może Republika ma jakieś przytkania... :hmmmm: No i oczywiście warto zapisać najpierw na dysku a nie uruchamiać bezpośrednio. Quote
Devis&Marta Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 powiedzcie mi czy gdzies jest jakis program do eurosport2, chodzi mi o to ze podobno co jakis czas puszczja psie sporty ale ja nigdy nie wiem kiedy, wie ktos gdzie mozna jakis program znalezc? Quote
Mokka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PATIszon napisał(a):Straaasznie woooolno mi sie laduja.... Ale za to potem szybko lecą :lol: Quote
Recommended Posts