Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

belgunia napisał(a):

Komentator z eurosport nie wykazał się żadną znajomością tej dyscypliny:)
Ale obejrzeć warto....

Pozdrawiam
Dorota

Oj za duze masz wymagania!
Toz u nas starej jak swiat dyscypily, jaka jest jezdziectwo nie potrafia komentowac poprawnie, a Ty bys chciala, zeby agility umieli ?:evil_lol:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za filmiki (ja mam fyfnaście kanałów, ale bez eurosportu 2, który ostatnio stał się moim wymarzonym kanałem... nie dość, że pokazują tam snookera, to jeszcze agility... ech).

A na jednym z filmików jest świetny terierek, ten pies byłby super w odpowiednich rękach, niestety jego przewodniczka :shake: Great dog, shame about the handler...

Posted

[quote name='Rauni']Dzięki za filmiki (ja mam fyfnaście kanałów, ale bez eurosportu 2, który ostatnio stał się moim wymarzonym kanałem... nie dość, że pokazują tam snookera, to jeszcze agility... ech).
Ja mam tylko eurosport1 , a i tak non-stop snookera ogladam.....juz mi o'sulliwan bokiem wychodzi....

A na jednym z filmików jest świetny terierek, ten pies byłby super w odpowiednich rękach, niestety jego przewodniczka :shake: Great dog, shame about the handler...

A ja dalej nie moge ich otworzyc....

Posted

Musiałek napisał(a):
a w wyściigu równoległym czy ktoś wie ile slalom miał tyczek ???

Tego nie mam:(

Moje kończy się na ...11.wmv
I oglądać szybko, bo zaraz wywalę:) A jak ktoś będzie chciał to mu prześlę na priv.

Iwonko,
Szybkie są, ale szybsze są nagrania, bo komresja trochę zniekształca, także spoko...:) Nie biegamy az tak w...o...l....n...o.
:)

Dorota

Posted

A gdzie jest ta cała reszta tych filmików, bo ja tu widzę tylko linki do czterech? Mogę skądś pobrać? A jak nie to poproszę na maila [email protected]

Pati, Ronnie nie może wychodzić bokiem. Ronniego nigdy za wiele. Ronnie to snooker, a snooker to Ronnie. Nawet jeśli Higgins mu nakopał w Mastersie. (Ma Higgins szczęście, że jego też lubię, bo normalnie pojechałabym Ronniego krwawo pomścić w innym przypadku).

Posted

[quote name='Rauni']A gdzie jest ta cała reszta tych filmików, bo ja tu widzę tylko linki do czterech? Mogę skądś pobrać? A jak nie to poproszę na maila [email protected]

Po prostu kolejne linki są takie same tylko zmieniasz sobie cyferkę przed .wmv

.....działa?
:)

Dorota

Posted

Rauni napisał(a):

(Ma Higgins szczęście, że jego też lubię, bo normalnie pojechałabym Ronniego krwawo pomścić w innym przypadku).

A nie przelecialabys sie na golasa przed stolem z napisem na plecach Ronnie aj low ju?:cool3:

Posted

belgunia napisał(a):

Musialek napisał(a):
a w wyściigu równoległym czy ktoś wie ile slalom miał tyczek ???
Tego nie mam:(

Moje kończy się na ...11.wmv

No na pewno więcej niż 24 ;) Nie jestem w stanie ściągnąć wszystkich filmików, ale mam nagrany finał Superweave'a. Nie było? Wstawiać?

Posted

Słupków jest 25. Nawet jakoś nazywają tą konkurencję właśnie od liczby słupków. Nie wiem czy ja mam jakoś takie dziwne szczęście do oglądania psich zawodów na eurosporcie, bo udało mi się trafić na nie tylko dwa razy i dwa razy oglądałam ten sam start :/

Posted

PATIszon napisał(a):
Straaasznie woooolno mi sie laduja....

Może Republika ma jakieś przytkania... :hmmmm: No i oczywiście warto zapisać najpierw na dysku a nie uruchamiać bezpośrednio.

• 1 month later...
Posted

powiedzcie mi czy gdzies jest jakis program do eurosport2, chodzi mi o to ze podobno co jakis czas puszczja psie sporty ale ja nigdy nie wiem kiedy, wie ktos gdzie mozna jakis program znalezc?