Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko już wiem. Pani jest w stanie przekazac 100-150 zł. Oprócz tego smycze , obroże i coś do żarcia.
Nie będzie problemu z dojazdem w miejsce gdzie będzie Madallena,
tak mi się jakoś zrobiło.... pani pytała gdzie ona będzie i jak zaczęła oniej opowiadac to tak jakby płakac miała. Zapytałam czy może jednak da radę ją zatrzymac? Powiedziała że próbowali ale tamtem psiak zupełnie jej nie akceptuje...tyle udało mi sie ustalic Madallena napisz jak będziesz znała miejsca to zadzwonie

Posted

No to fajnie, 100-150 zł to zawsze coś, szczerze mówiąc nie liczyłam na wsparcie

Kurcze może faktycznie jakaś wyjątkowa sytuacja wyskoczyła...
Niestety po tych historiach na dogo to już ciężko wierzyć ludziom...

Przelałam 25,5 zł za Kumpla na konto Azylu - to pieniążki, które zostały u mnie od ofiarodawców

Posted

Dajcie mi numer do tej babki. Adresow jeszcze nie znam, no jeden: ul, Kadlubka. albo Komunalna. W tych dwoch miejscach bede na 100%. Niestety nie potrafie sie okreslic o ktorej godzinie. (wczesniej zaliczam schron w Tomaszowie, nie wiem ile mi tam zejdzie)

Posted

Jest dom chętny dla Kumpla w Szydłowcu pan ma już jednego psa suczke owczarka wczoraj wysłałem Madellenie namiary do niego żeby dałą dziewczyną z Szydłowca żeby go sprawdzic. Nie wiem jak wygląda sytuacja bo dopiero wczoraj wrociłeem do Warszawy.

Posted

Uwaga, relacja na zywo z centrum Lodzi.

Mamy Kiarunie! Niestetyy baba nie pomyslala i puscila belta :) karme sucha dostawala.
Panicznie bala sie wejsc do samochodu...musialysmy ja wsadzic.

Babka dala 100 zl ! i cos w siatce, ale nie wiem co (jakies makarony, karme) Przekaze 100 Natalce.

Coz, kobieta nieodpowiedzialna... powiedzialam jej co o tym mysle :)

Pozdrawiam Was razem z Kiara lezaca na tylnym siedzeniu ;)

Posted

kochana madallena!!!dziekujemy!!!!ucaluj ja odemnie mocno!!!juz natalia sie nia zajmie zeby bylo dobrze...boze biedna mala pewnie dla niej to mega stres bo sie zdzayla przyzwyczaic....:((ehh a babsko niech skisnie....100zl...mialo byc 150ale dobra olac ja juz i tyle...

Posted

[quote name='clo']zgadza sie i powinna szybko dom znalezc:)))oby oby...a jak ten dom dla kumpla?[/QUOTE]

Jeśli to ten w Szydłowcu, to pan chce suńkę, ale na podwórko chyba:cool3:

Posted

[quote name='Madallena']

Mamy Kiarunie! Niestetyy baba nie pomyslala i puscila belta :) karme sucha dostawala.

[/QUOTE]

Dziewczyny o co chodzi z tą karmą bo nie bardzo rozumiem.
Moje psy też jedzą suchą karmę :crazyeye:
Czy Kiara ma jakieś specjalne zalecenia dietetyczne ?