Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']Moze gdyby pomyslec nad parowkami,pasztetem i innym daloby rade...ale teraz to juz za pozno:(Chyba ze Pati bedziesz szkolic go osobno....[/quote]

Może faktycznie spróbuję z parówkami :roll: Jak mu zasmakują, to najwyżej będe szkolić dwa psiaki. Oficjalnie Softisa i nieoficjalnie Tobika :cool3:

Posted

[quote name='pati_zabrze']Może faktycznie spróbuję z parówkami :roll: Jak mu zasmakują, to najwyżej będe szkolić dwa psiaki. Oficjalnie Softisa i nieoficjalnie Tobika :cool3:[/quote]

zaawsze warto spróbować ;)
Pati, zdrowiej ;)

Posted

[quote name='Asia_Klero']Noo widze,ze Pati tez chora:DJa tez dzisiaj goraczke mialam ale wzielam 3 girpexiki i sie nie przyznaje bo chyba w sobote szkolenie prawda?:P:D[/quote]

Mi niestety 3 gripexiki nie pomogły :roll: Mam ostrą angine ropną ze szczękościskiem czy jakoś tak :eviltong: Od dwóch dni chodzę z wenflonem w ręku i biorę zastrzyki dożylne, a oprócz tego jeszcze tona innych tabletek :shake: No ale nie ważne. Najgorsze jest to, że nie mogę szkolić Softisa i Tobisia, a co za tym idzie wziąć udział w sobotnich zajęciach :-( Może jak wyzdrowieje to uda mi się jeszcze nadrobić straty,a jak nie, to pozostanie mi czekać na trzecią edycje szkolenia :roll:

Posted

Paros kochana nasza:PMoze zrobilabys allegro dla malego,kochanego Dinusia??[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104531&page=23[/url] bo widze,ze jest potrzebny ochotnik:P:PA Tobisia prosze o powrot na gore szybko!!