Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co tu taka cisza?

zaraz Was wszystkie rozruszam:diabloti:

dostała maila w sparwie Kuby;)

Pani prosiła o więcej info o piesku

wiec napisałam tak:

Kuba ma około 5 lat, wielkości mniej wiecej tak do kolana, ma bardzo puszystą, piękną lśniącą siersc( teraz troszke zaniedbaną, porobiły się zlepki, w schronisku nie ma czasu aby ją nalezycie pielęgnowac) ale jak się ją ogoli i od nowa zapusci będzie cudo, tak jak na początku gdy do nas trafił. Jest to ułożony, spokojny psiak, bardzo domowy. Miał kiedys własciciela ale zmarł i rodzina oddała psa do schroniska. Kuba zgadza się z innymi psami i kotami równiez, uwielbia długie spacery, lubi nawet wejsc do jeziorka, pobrodzic troszke;) Można z nim robic co się chce, przytulac, czesac, całowac, szarpac a on dzielnie wszystko znosi, byle tylko ktos przy nim był:(

Posted

Brysio,

trzeba zawsze dodać że oddany będzie doprowadzony do porządku. Sama nie wiem ale chyba go zabiorę do jakiegoś psiego salonu, aby fachowo go obciąć, bo zawsze jest deszcz jak zamierzam to zrobić w schronie. Poślij jeszcze jednego maila do pani, bo może tak być że nie doszedł. Ostatnio mi sie to zdarzyło kilka razy, i przy okazji upewnienia dodaj o tym czesanku i obcinanku.Marzę by znalazł domeczek :shake::shake: To jest przecudowny pies, a jakie ma oczy. SAMA SŁODYCZ.

POZDRAWIAM

Posted

Ale dlaczego oni chcą nasze psy??/
Nie wiem jak w Hollandii ale we Francji schroniska są przepełnione..psy ogłaszane w telewizji....
Szkoda psa ...wiele psów znika zagranicą ..:roll:.
Może uzbierać na hotelik?Taki piesek szybko znajdzie domek w Polsce.
Dopiero zaczął byc ogłaszany przecież.
Ten psiaczek to prawdziwe cudo!!Wyjątkowy.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Narazie wiadomo napewno tyle że kubulek jedzie do salonu. Jutro lub pojutrze a potem domki się będa o niego bić i fundacje też .w kolejce.
Pozdrawiam.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: łał , gdybym ja nie miał tylu moich futer tez bym się o niego buła:mad::mad::mad::eviltong:
on naprawde zadbany będzie ZJAWISKOWYM psem