Brysio Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 dziewczyny zapraszam na bazarek, na ktorym zbieramy na Kubusiową sparalizowaną kolezankę ze schronu Biankę www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-tusze-do-rzes-krem-olay-inne-dla-sparalizowanej-bianki-do-13-listopada-173039/ a tu wątek Bianki:-( www.dogomania.pl/forum/f1166/mala-sparalizowana-bianka-ma-szanse-chodzic-zbieramy-na-rehabilitacje-171900/ Quote
Brysio Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 a co tu taka cisza? zaraz Was wszystkie rozruszam:diabloti: dostała maila w sparwie Kuby;) Pani prosiła o więcej info o piesku wiec napisałam tak: Kuba ma około 5 lat, wielkości mniej wiecej tak do kolana, ma bardzo puszystą, piękną lśniącą siersc( teraz troszke zaniedbaną, porobiły się zlepki, w schronisku nie ma czasu aby ją nalezycie pielęgnowac) ale jak się ją ogoli i od nowa zapusci będzie cudo, tak jak na początku gdy do nas trafił. Jest to ułożony, spokojny psiak, bardzo domowy. Miał kiedys własciciela ale zmarł i rodzina oddała psa do schroniska. Kuba zgadza się z innymi psami i kotami równiez, uwielbia długie spacery, lubi nawet wejsc do jeziorka, pobrodzic troszke;) Można z nim robic co się chce, przytulac, czesac, całowac, szarpac a on dzielnie wszystko znosi, byle tylko ktos przy nim był:( Quote
J_ulia Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Jak tylko coś będziesz wiedzieć pisz kobieto pisz ... Quote
TERESA BORCZ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Brysio, trzeba zawsze dodać że oddany będzie doprowadzony do porządku. Sama nie wiem ale chyba go zabiorę do jakiegoś psiego salonu, aby fachowo go obciąć, bo zawsze jest deszcz jak zamierzam to zrobić w schronie. Poślij jeszcze jednego maila do pani, bo może tak być że nie doszedł. Ostatnio mi sie to zdarzyło kilka razy, i przy okazji upewnienia dodaj o tym czesanku i obcinanku.Marzę by znalazł domeczek :shake::shake: To jest przecudowny pies, a jakie ma oczy. SAMA SŁODYCZ. POZDRAWIAM Quote
Brysio Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Z tego co się dzis dowiedziałam Kuba ma jechac z fundacją do Holandii tak? Quote
hebanowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ale dlaczego oni chcą nasze psy??/ Nie wiem jak w Hollandii ale we Francji schroniska są przepełnione..psy ogłaszane w telewizji.... Szkoda psa ...wiele psów znika zagranicą ..:roll:. Może uzbierać na hotelik?Taki piesek szybko znajdzie domek w Polsce. Dopiero zaczął byc ogłaszany przecież. Ten psiaczek to prawdziwe cudo!!Wyjątkowy. Quote
TERESA BORCZ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Narazie wiadomo napewno tyle że kubulek jedzie do salonu. Jutro lub pojutrze a potem domki się będa o niego bić i fundacje też .w kolejce. Pozdrawiam. Quote
J_ulia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Narazie wiadomo napewno tyle że kubulek jedzie do salonu. Jutro lub pojutrze a potem domki się będa o niego bić i fundacje też .w kolejce. Pozdrawiam. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: łał , gdybym ja nie miał tylu moich futer tez bym się o niego buła:mad::mad::mad::eviltong: on naprawde zadbany będzie ZJAWISKOWYM psem Quote
anado Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Kubus juz jest zjawiskowy i taki kochany... Quote
Brysio Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 slyszalam, ze dzis Kubuc przeszedł całe zabiegi upiększające :D:D ma ktos może zdięcia?? jak kochaniutki teraz wygląda? Quote
J_ulia Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 zdjęcia, zdjęcia , zdjęcia... ciekawość mnie zeżre... Quote
J_ulia Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Nie wiem co z ta Holondiom, ale jak tylko Figa poczuje się troszkę lepiej po jutrzejszej operacji to wezmę się za ciebie na poważnie... :mad: Quote
Brysio Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kuba w czwartek pojechał do HOlandii !!!!!! Quote
J_ulia Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: TAK SZYBKO.... szkoda ,że nie znalazł domku u nas:-(, ale życzę mu żeby znalazł kochający dom tam i to szybko! Quote
maksiorek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Brysio'] Kuba w czwartek pojechał do HOlandii !!!!!! I szczęśliwie dotarł tam w sobotę. Na resztę szczegółów musimy niestety poczekać. Quote
Recommended Posts