lajla2009 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [B]Matyk[/B] bardzo Ci dziękuję za miłe słowa :smile:. [B]Angelka [/B]wydaje mi się, że na tym wątkuto mamy wysypbobasów bez względu na porę i okoliczności...;).Ale masz rację- te świąteczne są wyjątkowe :loveu:. [B]Asiaczek[/B] a ja myślałam, że Twoją ulubioną rasą są ... baski :lol:.Nie mniej jednak miło mi to czytać.Mocno trzymam kciuki za Twoją ciężarówkę.Dzieciaczki niebawem wyjrzą z jamy:razz: [B]DżekiB[/B] no to trzymajmy się razem.U mnie pierwszy raz, więc mam pewne obawy:confused:.Wolałabym żeby maluchy spędziły Święta jeszcze w brzuchu mamy.U nas kiepsko z lekarzami w tym czasie.A wszystko może się zdarzyć...:???: [B]bursztynki[/B] jaki mamy już wynik?:multi: Quote
Ajdka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [B]Bursztynki[/B] i co ??? czekam na wieści :):):) Dziewczyny moje szczeniury dają niezły popis orkiestry w nocy :):):) oj dają dają :):):) Trzymam kciuki za resztę towarzystwa :):):) Quote
Hawanka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Ajdka'][B]Bursztynki[/B] i co ??? czekam na wieści :):):) Trzymam kciuki za resztę towarzystwa :):):)[/QUOTE] narazie co wiem to 4 maleństwa u Bursztynek :) Ale niech Bursztynki sie wypowiedzą :D Quote
bursztynki Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ufffffff już po wszystkim mamy cztery piękne szczeniaki hawańczyki3 pieski i jednąsunie wszystkie trzy ważyły po 177gram,jeden 133gramy. Quote
Shanara Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='bursztynki']Ufffffff już po wszystkim mamy cztery piękne szczeniaki hawańczyki3 pieski i jednąsunie wszystkie trzy ważyły po 177gram,jeden 133gramy.[/QUOTE] Gratulacje :) Bardzo Wam zazdroszczę,że jesteście już "po".. teraz tylko dużo siły Wam życzę i wszystkiego najlepsiejszego dla maluszków i ich mamy :). Quote
bursztynki Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dziękujemy Serdecznie, i trzymamy kciuki za Wszystkie przyszłe mamusie i ich włascicieli , zawsze człowiek jest zastresowany ,chyba gorzej jak sunia...jutrowstawie fotki.. Quote
lajla2009 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='bursztynki']Ufffffff już po wszystkim mamy cztery piękne szczeniaki hawańczyki3 pieski i jednąsunie wszystkie trzy ważyły po 177gram,jeden 133gramy.[/QUOTE] I ja przyłączam się do gratulacji:klacz:.Zdrówka dla maluszków i dobrych domków im życzę:bye: Quote
DżekiB Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 bursztynko - gratuluję i dużo zdrówka życzę maluszkom i szczęśliwej mamusi! Quote
lajla2009 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [B] Shanara[/B]trzymam kciuki i za Twoja mamuśkę:multi:.Urodzaj nam się na cielaczki zrobił...:razz: P.S. Jestem z Kielc, nie Wrocławia :oops: Quote
Hawanka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='bursztynki']Dziękujemy Serdecznie, i trzymamy kciuki za Wszystkie przyszłe mamusie i ich włascicieli , zawsze człowiek jest zastresowany ,chyba gorzej jak sunia...jutrowstawie fotki..[/QUOTE] No ja juz Gratulowałam no ale jeszcze raz Gratki :):):) Quote
Shanara Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='lajla2009'][B] Shanara[/B]trzymam kciuki i za Twoja mamuśkę:multi:.Urodzaj nam się na cielaczki zrobił...:razz: P.S. Jestem z Kielc, nie Wrocławia :oops:[/QUOTE] Kielce też piękne miasto :D chyba cytat i komentarz nie w tym miejscu wrzuciłam..stąd zamieszanie :) Quote
Asiaczek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='lajla2009'] [B]Asiaczek[/B] a ja myślałam, że Twoją ulubioną rasą są ... baski :lol:.Nie mniej jednak miło mi to czytać.Mocno trzymam kciuki za Twoją ciężarówkę.Dzieciaczki niebawem wyjrzą z jamy:razz: [/QUOTE] To, co mam w domu - to moje naj-ulubione. A to, co lubię - to jest kilka ras. W tym alabaye:) [quote name='bursztynki']Ufffffff już po wszystkim mamy cztery piękne szczeniaki hawańczyki3 pieski i jednąsunie wszystkie trzy ważyły po 177gram,jeden 133gramy.[/QUOTE] Gratulacje! Oby zdrowo rosły i nabierały ciałka. Zdrówka równiez dla mamci:) Pzdr. Quote
Matyk Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 bursztynki no to wielkie Gratki hehe czekamy na zdjatka maluchów no i dumnej mamuśki hehe Quote
Angelka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 bursztynki gratulacje! Czekamy na foty :) Quote
ann1 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='bursztynki']Ufffffff już po wszystkim mamy cztery piękne szczeniaki hawańczyki3 pieski i jednąsunie wszystkie trzy ważyły po 177gram,jeden 133gramy.[/QUOTE] Gratulacje pani Iwono, prosimy o fotki. Quote
bursztynki Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 DziękujemyWszystkim za Gratki.Maluszki po porodzie trzyj Panowie i brunetka hi hi [IMG]http://i55.tinypic.com/30c69nb.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/315og3q.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/28qq8w.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ale fajne :) każde innego koloru , super !!! Gratuluje [url]http://i55.tinypic.com/30c69nb.jpg[/url] Quote
Matyk Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 hehe świetne maleństwa :) oj tak i te kolorki hehe są nieziemskie to Ci się chłopów narodziło hehe Quote
Hawanka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ŚLICZNOŚCI BIAŁASEK GÓRĄ HIHI [URL]http://i55.tinypic.com/30c69nb.jpg[/URL] Quote
rodzice Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ale pięknie kolorowo a u nas tak nudnie bialo . U mnie jeden chlopczyk jakiś maleńki nadal - czyzby nastepny mikrusek ? Wprawdzie je i jest silny ale nie rosnie tak jak pozostale . Quote
bursztynki Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='rodzice']ale pięknie kolorowo a u nas tak nudnie bialo . U mnie jeden chlopczyk jakiś maleńki nadal - czyzby nastepny mikrusek ? Wprawdzie je i jest silny ale nie rosnie tak jak pozostale .[/QUOTE] Oj urośnie maluszek,ja miałam taka małą cotoneczke i dogoniła póżniej pozastałe szczeniaki. Quote
Ajdka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 bursztynki - gratuluje przecudne są - i te ich kolorki :):):) no no [QUOTE]ale pięknie kolorowo a u nas tak nudnie bialo[/QUOTE] mhm u nas też bialo - ale dla nas to chyba lepiej bo jakby urodził się czarny to byłby cyrk :) Quote
bursztynki Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Ajdka']bursztynki - gratuluje przecudne są - i te ich kolorki :):):) no no mhm u nas też bialo - ale dla nas to chyba lepiej bo jakby urodził się czarny to byłby cyrk :)[/QUOTE] No to fajnie że biało Quote
Asiaczek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Każde inne - fajnie, łatwo do rozpoznania:) [url]http://i55.tinypic.com/30c69nb.jpg[/url] Pzdr. Quote
Recommended Posts